Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 104> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ti si pronašla zanimaciju, baš je zgodan taj slideshow.
Krasne sličice, baš mi je pasalo malo šarenila |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
baš si mi osvježila dan s ovim slajdićima, odlično je cvijeće!
petica za šeficu dvorišta!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Jurice, još se samooo malo imamo vremena odmarati od štihače, a ja to bome i koristim
![]() Bako, vidiš da fale još neki natpisi, tko zna zašto ![]() ![]() Otok pa kad ste me zarazile...ajde da i ja probam...i stvarno je zarazno ![]() ![]() Minica tebe već dugo ne vidjeh i drago mi je da sam ti osvježila dan ![]() ![]() hvala svima ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kuc,kuc, ja došla u goste a tebe nema doma
![]() Zezam se naravno,danas sam si dala domaću zadaću da pregledam i tvoj vrt od početka do kraja (ufff, puno je toga).Prekrasan je, ovog proljeća ću morati nagovoriti mm da se provozamo do tvog brijega,samo pazi ak te nema opustošiti ću ti vrt ![]() ![]() Zaboravih dodati,donijet ću ti na poklon ricinus (normalno ako iznikne iz zemlje,zasad ni traga ni glasa od njega) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Ivnaaa to ti je odlična ideja da se dokoturaš do mog brijega
![]() ajme ti si stvarno bila vrijedna u obilasnku, nadam se da se nisi smrzla ![]() a gle da bi mogla opelješiti, moraš prvo onaj sav korov počupati da dođeš do željene cvijećke ![]() ![]() ![]() ![]() trebala si taj ricinus ostaviti u maramicama pa bi ga bilo za sve ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
O ne,ne draga moja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Naviše mi se sviđaju fotke na kojima je pozadina ispucana zemlja. To, u kombinaciji s lijepim cvetekom, npr.gazanija ili prkos, izgleda vrlo originalno i fensi.
A za koprivom, nemoj plakati, ja ću ti dati pelcere, imam istu takvu, samo je sad malo abšisala, ali, povratit će ona svoje boje.
Svaka čast, gazdarice!
|
|
![]() |
|
Ivnaaa pa to mi nije bila namjera ma neee bih jaa to nikada
![]() ![]() ali sobe i ne treba pospremati...mhh ![]() ali kak drugačije doći do cveteka ![]() ma sara jel vidiš ti to? svi na kraju teški mislioci ![]() sve se izmotavaju...ajde sreća da imam dva dobrovoljca (dobro mi pazi na TM, a goga već vježba) ![]() ![]() e da...to samo tako izgleda...moćno i bogato, ali mi je drago da ti se sviđa ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ne izmotavam ti se ja draga moja,tako to funkcionira i kod moje kuće (mislim ideje i umni rad
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Minica tebe već dugo ne vidjeh i drago mi je da sam ti osvježila dan
![]() ![]() ---------------- ma kako ne, već slijedeći tjedan očekuj ju u materijalnom obliku
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super Konte, sada vidim sliaidovi u modi i baš su super takve prezentacije, preslatko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Draga Kontesa, evo da i ja ostavim trag u tvome vrtu (pazila sam, nisam ti pogazila niti jedan cvijetak dok sam šetala). Jako mi se svidjelo gledati od početka kako si mic po mic pravila svoj vrtek. Prepoznala sam ono "ma nije mu ovdje baš pravo mjesto, tamo će mu biti bolje", ili: "ma ovaj kamenjar mi nije baš naj, idem ga malo prepraviti". Ja mislim da nema među nama nikoga tko povremeno ne doživljava stvaralačke napade u uređivanju (preuređivanju) vrta.
Inače, priroda koja te okružuje je prekrasna, podsjeća me na brege gdje je naša viksa. A i tvoj Floki (Florijan) je u rodu sa našim patuljcima. Lijepo i pohvalno je vidjeti kako si stvarate svoj raj, a vjerujem da unatoč naporima (fizičkim, psihičkim i kunićkim) u trenucima opuštanja osjećate sreću i zadovoljstvo. A u sezonama koje dolaze tvoj će vrt biti sve bujniji i bogatiji i još više će vas radovati (a naravno i nas). |
|
![]() |
|
Cimi, hvala ti na posjetu mom snijegom pokrivenom dvorištu i vrtu ( tako da ne brineš za gaženje..sve je pod snijegom
![]() ![]() ![]() dobro si prepoznala ideje o promjenama i baš me taj kamenjar muči i doći će i on na red za promjene..samo da ga osmislim do kraja..vikend brzo prođe, a sav bi posao trebalo za vikend obaviti... zato mi je bilo jako zanimljivo pratiti vaše radove i veseliti se novim i očiglednim promjenama, a sada uživate u prekrasnom okruženju ![]() P.S. i moj Florijan fućka za muškima kao i jedan od tvojih patuljaka i užasno zbunjuje mace kada prođu ispred njega ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
S obzirom da je tvoj Floki jadan sam, a zima je duga, dobro bi mu došli ovi prijatelji da se ima s kim družiti, odigrati partiju šaha, bele, čovječe ne ljuti se, a možda si popiju i kupicu vinčeka ili "čokančić" rakijice.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Konti draga, evo i ja sam domaću zadaću odradila, tj. pregledala tvoj vrt. Bilo je tu svega lijepoga, puno boja, puno radosti i uživanja( kada procvjeta), a znam da je bilo i puno
![]() Slideshawima si me oduševila...... i tek na njima se vidi pravo bogarstvo od cvijeća, a najviše su me nasmijali tvoji četveronožni cveteki koji te tak mrko gledaju jer ti jedeš, a njima ne daš...
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Super su nam došli ti slideshowi, preko zime uživamo u hrpi lanjskih predivnih slika.....šteta bi bila da se to ne pogleda još koji put, Konti ti si to lijepo složila i sviđa mi se što ima i imena....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Susjedo,natrpala ti svoj vrt svim i svačim baš su me razvedrili ovi lijepi cveteki bok i muckići isto
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože baš se ovdje dobro nasmija svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
cure moje drage, hvala na lijepim riječima
![]() jučer opet napadao snijeg pff i Florijan se ni ne vidi opet...jadni patuljak, ali zato kada se otopi snijeg imat će društvo vidim...tnx Cimi ![]() danas je to nekako ovako izgledalo ![]() ![]() voćnjak ![]() dostaaaaaa je više tog snijega ![]() ove sirotoće sam spasila iz jedne cvjećarne gdje nisu vodu nikada dobili i popili su fajn da bi sebi došli ![]() e da..počela sam malo uređivati svoje teglice...u ove sam kasnije stavila zumbule ![]() ![]() ![]() ostale su isto prazne pa kada ih napunim poslikam i to je to ..za sada... ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Prekrasni su bregi prekriveni snijegom - ko' u bajci. A teglice su ti super, da li ih ti "obrađuješ"?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |