Gioiaa-dnevnik |
Odgovori | Stranica <1 3536373839> |
Korisnik | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow koliko posla ali vjerujem sa oduševljenjem obavljenog već mi se sada sviđa i jedva čekam proljeće da sve vidim kad razraste i procvijeta
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne vrijedne slikice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gio, zavirila ja opet u tvoj dnevnik radova ali tebe mi nema tu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Anaida nista i ne radim
upravo listam cvj.casopis,i sva sam se raspametila od ljepote...jedva cekam da zavrsi zima. evo malog podsjetnika za mjesec veljacu: - orezati stabla koja cvjetaju ljeti(surucica,plava rutvica ili lj.jorgovan) -od ostataka napraviti sadni materijal, -perene zasejati u tople leje ili u kutije za sadnju u sobi, -za suncanih dana zasjenciti osjetljive zimzelene biljke, -muskatle(djirane)koje su prezimele skratite na 2-3 prsljena svaki izdanak.Od kraja mjeseca stavite ih na svjetlije i toplije mjesto i umjereno zalivajte -balkonske biljke zasijte -orezati hortenzije -zjevalice,petunije i paprika ubrajaju se u prve biljke koje treba zasejati od veljace. sto se tice sejanja pricekacu kraj mjeseca,jos mi je nekako rano ,nisam se jos razbudila iz zimskog sna. |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ni vidjela zadnje slikice, prekrasno izgleda. Pravi dizajn
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e smrcko moje biljke jutros ovako izgledaju
|
|
Anaida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti draga Gioo na podsjetniku za veljaču, ja ću ga samo "prepisati" u moje sjećanje i krajem veljače napraviti sve što si napisala..
|
|
P.Bosmans |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako ova hladnoca ovako nastavi citav mjesec necu bas nista raditi u vrtu
|
|
Anaida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U dugoročnoj prognozi kod nas vele da će za kojih tjedan dana biti temperature i do 10 celzijevaca!! Nadam se da je to točno, a nadam se da će dio tih celzijevaca i do tebe stići...
|
|
P.Bosmans |
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....malo sam pogledala sto si radila na jesen....
...kako ti je mediteranski vrt podnio zimu??
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jos se drzi manci,mada je ovih dana bas bas hladno
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napokon i nesto da se radi u vrtu...
jos uvek sumoran izgled moji pomocnici okopavanje je bas mucno,zemlja previse tvrda... postavljena nova ograda,sad Nero i Bili mogu bezbrizno da jurcaju,a ja jos bezbriznija da ne mogu pobeci morke na vrhu cardaka pjevaju i pjevaju ovo sam morala slikati pogled prema vrtu,ja odmaram na klupi i jos jedan pogled prema fontani predstoji jos puno posla,ovo je tek pocetak... |
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sunce zagrije kako ce to sve oziviti :) Svaki put uzivam u tvojim fotkicama! Gle kako patkice uzivaju :) A imas li ribice u jezercu, ili bi ih patkice popapale :)))?!
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam ribice,bas zato sto nisam sigurna da li bi ih patkice
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se posebno lepo osecam bas u ovom vrtu,sve je tako pitomo i drago... |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Olja
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stiglo napokon ,mada trenutno pada kisica,al nema veze,nece jos dugo
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...stiglo je, stiglo...kod nas bura ali evo i sunca....biljcice nicu....
|
|
Anaida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da ti koke i patke pomažu u okopavanju
|
|
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica <1 3536373839> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |