Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 358359360361362 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2013 u 09:41
I ja sam došla po još jednu dozu sunca i cvjetne ljepote.Jedva čekam slike procvalih amarilisa u tim lijepim ukrasnim cvjetnjacima.Bravo za ideju sa svijećama i šipkom,obožavam šipak pa mi je aranžman time još draži.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2013 u 10:55

Prekrasni aranžmani !  Clap
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2013 u 00:48
Draga , kad gledam tvoje slikice pitam se koje godisnje doba mi to imamo !? Proljece ? Ljeto ? Ja cu ti reci , nakon ovog nevremena koje smo mi imali tu na sjeveru
(Elba je poplavila dio grada a vjetar je sa 160 km/sat nosio sve pred sobom), pogled na tvoje cvijece izaziva u meni blazenstvo , odmor za oci !
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2014 u 20:07
Kad god se zaželim ljeta i mora svratim na Brač i na najljepšu plazu na svijetu kojoj krajolik mjenja vjetar, naravno na Bol, ali kad se zaželim cvjetne ljepote eto me opet u Bolu jer u tvom vrtu u svakom godišnjem dobu uživancija je boravit, miris bora, soli, drača i cvijeća osjeti se na svakom pa i virtualnom koraku kad se svrati. PRELJEP jesensko-zimsko- proljetni ugođaj.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2014 u 15:34
uživanje je svratit kod tebe,divni su ti aranžmani a o cvijeću da i ne govorim,pozdrav veliki iz Sarajeva
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2014 u 15:33
kako nisam prije vidjelaTongue aranžmani sa šipcima su fenomenalnismile177

Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2014 u 15:10
Prosetala sam kroz zadnjih par stranica I kada sam mislila da se nemogu vise oduseviti -  uspjela si, tvoji aranzmani su me odusevili ( ideja sa sipkom/narom za advent mi je superrrrrr- odlicno )
Svi su ti detalji divni - mene je pored dekoracije sa narom odusevila I ova sa svojom jednostavnoscu I elegancijom
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2014 u 17:56
Slažem se sa klaudijom, jednostavno i elegantno. A za vrt tu nemam riječi, e da mi je biti leptir pa da mogu uživati u rascvjetanim ljepoticama kod tebe. smile79
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2014 u 21:06
Dekoracije su jako lijepe.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2014 u 16:12
Tvoje slikice su nepregledne...koliko ih je.....i sve mi je tako lijepo.....uh....
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2014 u 17:42
lantana ostavljas bez daha s ovim slikama smile71
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2014 u 18:01
Koliko je kod tebe lipo mogu viti po broju slika a kad sam prošetala ostala sam zadivljena ljepotom tvoga cvića okućnice posebno pogleda na plavo more  dobro ona pisma kaže KO TO MOŽE PLATIT zato ti preostaje samo uživati jer si stvorila komadić raja.smile120
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2014 u 18:01
Eto , bila sam opet , zanimalo me kaj ima novoga !    
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2014 u 18:38
Evo konačno da ti ostavim i pisani trag, tu sam cijelo vrijeme, pasem oči u tvom zemaljskom raju od vrta i hranim dušu i tijelo.
Tvoje biljke su već toliko puta uzdignute na pijedestal da ja nemam što više dodati.
Oduševljena sam sa svime, svaki puta iznova, pa opet i ponovno.
Aranžmani su fenomenalni.     
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2014 u 23:26
Moon Hug

Anabistrica  Hug

Sara i Camellia i meni se ta ideja sa šipkom svjedjela i dobro je izgledalo, ali advent je ipak predug i nisu izdržali do kraja, popucali su od topline. LOL

Anastazija hvala, drago mi je da ti se sviđaju.

Gute Fee, hvala ti, bila sam ja u međuvremenu na kontinentu i bilo je toplo kao kod nas u Dalmaciji,  kod nas još traje, ali tamo je dobro zahladilo.

Aralija draga, ti si neka pjesnička duša. Hvala na posjeti i dođi opet malo se grijati i uživati.

Sarajka hvala i tebi pozdrav s mora.

Mari Hug

Klaudija hvala i meni su najednostavniji najdraži.

Karli, Lucy, Sanja hvala vam.

Panda baš mi je drago da si me posjetio, znači opet si tu s nama, baš se veselim. Clap

Ane6 Hug

Suncee hvala i drago mi je da si ostavila trag tako znam da si opet tu  Hug

Jučer je bilo sunce i 14 stupnjeva u hladu, malo sam slikala i pomislila kako je sada onima koji su okovani snijegom i ledom, pa eto malo sličica da vas ugrije ovo naše sunce i ovo cvijeće koje kod mene cvjeta i da vam brže dođe proljeće Wink

Najrascvjetanija njevica

Alysum, njega ima svukuda

Donatica

Žuta boja najbolje grije

Ovo je MM kupus, kojeg su pojeli gusjenice, ali je zato procvjetao

Tko bi reko da je kupus, ovako izbliza su skroz interesantni cvjetići

Gazanie, one su isto neumorne

Osteospermum i čepljez

Aloe ima prekrasne jarko crvene cvjetove

Evo malo i panoramskih

Ima još svašta, nastavak slijedi...

život je more
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2014 u 18:56
Ovo je prekrasno!Jedva čekam nastavak!
Donatica,alysum,aloe..
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2014 u 22:29
Donatica je fantastična! Kao malena sunašca....
U pravu si, žuta boja najbolje grije, pogotovo kad se sjetim koji je mjesec i pogledam van.

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2014 u 22:41
To su ljepote kojih se ja do sita ne mogu nagledati !
Uvijek cu se iznova vracati k tebi !      
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2014 u 00:27
smile64smile57smile55smile79smile55smile94... smile64
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2014 u 23:10

Kad kod nas stigne proljeće kod tebe bude već ljeto. Sve je prepuno topline i lijepih cvjetića. Moje gazanije su otišle u vječna lovišta, ne sviđa im se snijeg.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 358359360361362 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.