OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 358359360361362 374> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne ružice
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno ,posebno narančasta ruža .
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma super su mi te kameneprirodne "žardinjere" - odlična ideja i još bolja izvedba
a ovaj dogovor oko cikasica je jako dobro osmišljen i nadam se da će upaliti |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok ruže su ti woow!
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi se da ružama paše osvježenje, prekrasne su ti.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne ružice, hvala bogu da je konačno malo to sunce jenjalo, pa je sad sve polako počelo uživati ... Još sad nek nam jesen bude duuuga, topla i lijepa...
|
|
belica,zagreb
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što reći, a da ne zvuči kao otrcana fraza!!!
Što izdvojiti, kad je sve tako lijepo!!! |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast na suhozidu! A tvoji pitari ko kameleoni. Nema šanse da ih vidiš. Stazica sa sukulentima je predivna.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zakasnila si Mari, ništa od ovog biznisa |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posadili smo 20 gomolja, 14 ih ima lišće. To su bratove, nisu moje. Ne znam da li je sve podijelio, možda nešto nađem i za tebe. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na posjeti i lijepim riječima. Nakon žege i suše, palo je i nešto kiše, vrt je ipak malo oživio, ponovno nešto cvjeta.
|
|
Lošinj
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Valjda je naka telepatija, jučer sam bila u tvom vrtu(bila sam i prije ali ne od početka jer sam relativno kratko na forumu) i stigla do 110 stranice večeras slijedi nastavak zelim ga vidjeti od stvaranja do danas. Ono što sam vidjela oduševilo me jer sam i ja rođena otočanka pa znam što je kamen koji inače mene oduševljava. Da podvučem viđeno me oduševilo (2008-2009 g.) a napose opaske sina i one vrećice na štipalicama . Uh moram pohvaliti i mamin vrt iz tog razdoblja.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija, hvala ti, stvarno si si dala truda.
|
|
Lošinj
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo slika mojih gromača.
Najprije jedna slika kako je to izgledalo prije. Sada je sve drugačije, naravno da nije savršeno, ali je sve mojih ruku djelo, u svakojm slučaju barem je urednije nego prije. Još mi ni sada nije jasno gdje je zapravo bilo sve to silno kamenje, ali trebalo ga je ili nekako posložiti ili odvesti. Već sam vam rekla da je sve počelo s namjerom da nekako smjestim svoje sukulente i oslobodim dvorište. Ovo je bio početak. A onda je slijedio nastavak Malo, pomalo, došla je na red i crnika, obrasla u drač i travu Malo sam ukrasila otpiljenu suhu granu, stakalca se baš lijepo presijavaju na suncu Nekuda se mora i hodati Pogled s brda prema susjedima I to ja za sad to Ali tu nije kraj, ima još toga što treba urediti I baš se veselim, jer danas stiže zemlja, pa kreće i "pošumljavanje krša". |
|
Lošinj
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti si stvarno neumorna, ali nemoj pretjerati - čuvaj zdravlje i kičmu ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...kada samo pomsilim da si gotovo svaki kamen imala u rukama...svaka ti čast, predivno si uredila
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo !! Otok, sve više i više ti se divim !! Iz svakog kamena koji si imala u rukama, iz svakog kalića koji si stavila da uljepša kamenje, iz svakog pedlja novo napravljenog suhozida izvire samo more ljubavi prema svemu što te okružuje, ljubav prema životu !! Draga moja, blagoslovljene ti bile ruke !!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, ogroman posao, super osmišljen...ti si superžena
|
|
Odgovori | Stranica <1 358359360361362 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |