Ljiljani - Lilium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 64> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ajama i zribal,hvala vam na utješnim riječima!Naravno da trebate kačiti slike svojih ljiljana,i ja ću uživati u njima i čekati neku sledeću godinu da uživam u svojima..
Zribal ima ih dosta polomljenih i oni neće cvjetati sigurno,ima ih dosta i pod snijegom pa ne znam kakvo će biti stanje..Ovaj snijeg je loš izolator jer je mokar i pravi samo štetu,jer lomi biljke svojom težinom,a one su već poprilično velike.Imam neke ljiljane u zaklonjenom djelu bašte jedino od njih se nadam cvjetu i jednoj gredici orijentalaca koja je malo zaklonjena.Uredno ću vas obavjestiti o stanju..Možda bude manje šteto nego mi se sada čini.Vidjet ćemo.. Ajama ovaj tvoj azijat me pravo razveselio.Predivan je ! |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
alisa...jako mi je zao sto se dogodilo s tvojim ljiljanima, jer sam se radovala da ih vidim ove godine
![]() ajama...cestitam na prvim ovogodisnjim rascvjetanim ljiljanima...i nadam se da ce ih jos biti ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Nije me bilo zadnjih dan,dva na temi pa nikako ni odgovoriti. alisa,iskreno mi je žao tvojih ljubimaca ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Dragi ljiljanoljupci! Ja sam napokon ove godine odlučila pokušati ponovo sa ljiljanima, nakon dugog uživanja samo u Vašim prekrasnim ljiljanima na slikama. Idući put ću i ja priložiti koju, jer su na moje veliko čuđenje skoro svi koje sam posadila niknuli, unatoč tome što su lukovice bile u katastrofalnom stanju, neke polusuhe, neke pljesnive... Na svakoj sam barem vanjski sloj ljuski pokidala i eno ih u poluhladu, svi imaju pupove, po tri mislim na svakom
![]() Jako su me razveselili, jedva čekam da vidim cvjetove! Da li bi pasalo ljiljanima da rastu među povrćem? |
|
![]() |
|
vila2,ja ih osobno ne bih sadila među povrćem
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
znam da jedna moja prijateljica uzgaja ljiljane za rezanje(za crkvu),pa ih sadi u vrt uz stazicu po sredini vrta,ali samo njih na gredici
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Baš je lijep.Imam ga i ja.Valjda će cvjetati ove godine..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
alisa,držim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Tea, nemoj da cujem vise rijec obican
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa...navijam i za tvoje da sto prije procvjetaju....
![]() |
|
![]() |
|
Hvala bugic ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bude on i sa 5 cvjetica krasan......meni je ostao samo jedan pup i u njega polazem svu nadu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bitno da je taj jedan ostao
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasan je. ![]() |
|
![]() |
|
maris,hvala ti
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ma prekrasan šta drugo reći
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |