Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 114>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 07:21
hej draga, ima kod tebe svašta lijepog, zelenog i rascvjetanog
ružice ti se još dobro drže, naše su u hibernaciji
amarilis ti je divan, podsjeća me na onu jednu vrtnu biljku, mislim da je frida ima na otoku, nalik kliviji, baš sad joj i je vrijeme cvatnje

moja tritoma je davno odcvala, a tvoja će te tek veseliti
to mi je fora - kad je sezona cvatnje neke biljke svi stavljamo slike iste biljke, dok neko bude tužan što njegova još ne cvate... ali nakon nekog vremena kad se biljka ipak odluči, postane prava zvijezda i egzota jer ih tad nema za viditi Wink

ona mrvica ti je clerodendrum trichotomum, ali brzo će ojačati, nema dugo da sam ga čupnula
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 11:59
anđo pa ti se ponovila
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 15:19
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Amarilis isto malo previše kasni sa cvatnjomURL=http://imageshack.us/photo/my-images/560/fotografija0418m.jpg/][/URL]

Uploaded with ImageShack.us

evo, nađoh nešto, da nije ovo vallota - Cyrtanthus elatus?
ne znam može li se amarilis toliko pogubiti, ali ovome je upravo doba cvatnje
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 17:37
Jeste to je onaj jadničak sa jedne od Zd kava, što smo se kujica i ja otimale za njega.Najprije je bio u njzinom vlasništvu skoro misec dana anda sam ga zdrpila ja njoj i stavila u gredicu "nema čega nema" i  prije nekih možda dvadesetak dana sam ga pronašla i pribacila u pitar.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 17:40
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Evo me opet sam malo uhvatila vremena pa prošetala kod tebe,baš je lijepo doći ovdje! A za korove,ma gdje ih nema draga,te beštije koliko god se trudila iskorijeniti,uvjek ih ima. Ja imam problema s vodenom pirikom i slakom....

Hvala ti monstera,dođi mi opet kad stignešsmile78
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 17:42
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Tritoma je krasna, uspomena kijepa, ali amarilis je med medeni

smile78
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 17:46
Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

Moja tritoma je davno cvjetala,već sam i zaboravila.Amarilis ti je poseban,da li je to običan ili...

Mene je ova ali baš iznenadila,posađena je na proliće i očekivala sam cvit tek dogodine,amarilis je najobičniji samo eto nekim čudnim okolnostima sad i on cvitasmile78
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 17:53
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

hej draga, ima kod tebe svašta lijepog, zelenog i rascvjetanog
ružice ti se još dobro drže, naše su u hibernaciji
amarilis ti je divan, podsjeća me na onu jednu vrtnu biljku, mislim da je frida ima na otoku, nalik kliviji, baš sad joj i je vrijeme cvatnje

moja tritoma je davno odcvala, a tvoja će te tek veseliti
to mi je fora - kad je sezona cvatnje neke biljke svi stavljamo slike iste biljke, dok neko bude tužan što njegova još ne cvate... ali nakon nekog vremena kad se biljka ipak odluči, postane prava zvijezda i egzota jer ih tad nema za viditi Wink

ona mrvica ti je clerodendrum trichotomum, ali brzo će ojačati, nema dugo da sam ga čupnula
Nađe  se pokoja  zelena i cvitna biljčica a ruže su  mlade pa dobijaju vode puno više od starih zato se i dobro drže ali i moje penjačice su u hibernaciji. Hvala ti za onu mrvicu,bit će on gigantić već na prolićesmile78
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 17:56
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

anđo pa ti se ponovila

Širim se pomalo draga širim, a na zimu ću sesmile157di ću sa svimesmile78
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 18:59
ha eto vidiš, tebe je tvoja tritoma ipak uveselila ove godine- mene moja nije LOL- prasica jedna.

samo se ti širi, ja ti dajem punu potporu, a na zimu ... zažmiri i naguravaj posvukud LOL
belica,zagreb
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 19:52
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

ha eto vidiš, tebe je tvoja tritoma ipak uveselila ove godine- mene moja nije LOL- prasica jedna.

samo se ti širi, ja ti dajem punu potporu, a na zimu ... zažmiri i naguravaj posvukud LOL

Hvala ti na potpori draga belica, ma baš me iznenadila bila sam skoro sigurna da neće ovu godinu cvitat.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 22:13
taj amarilis ti je dala kikach ,i moj cvjeta isto,i kod kikach su procvjetali sad ..ja sam dobila od kikachine susjede rekla mi je da cvjetaju u jesen ..ostavi mi molim te sjemena od ceasaplinie 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 22:20
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

taj amarilis ti je dala kikach ,i moj cvjeta isto,i kod kikach su procvjetali sad ..ja sam dobila od kikachine susjede rekla mi je da cvjetaju u jesen ..ostavi mi molim te sjemena od ceasaplinie 

Za tebe ime sve, ako triba i slanu kavu pijem hahaha
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 23:10
Zavirila sam malo i u tvoj vrtek,Wink ima ljepote,nadam se da su se krizanteme oporavileThumbs%20Up
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 14:08
Originalno poslano od člana Jaca123 Jaca123 napisao:

Zavirila sam malo i u tvoj vrtek,Wink ima ljepote,nadam se da su se krizanteme oporavileThumbs%20Up

A što da kažem?Slika više govori;Neke sorte su OK a neke tako-tako i sve nepogode su uzele svoj dio
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 14:12

Multiflora,1/3 je pošla papa a ostatak je dobar za sada
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 14:16

Jedna prosječna multiflora
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 14:22

usporedbe radi jedna pacifička
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 14:58
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 16:10
Kako su lijepe i guste smile71
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.