Anđelkin vrt |
Odgovori | Stranica <1 3435363738 114> |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej draga, ima kod tebe svašta lijepog, zelenog i rascvjetanog
ružice ti se još dobro drže, naše su u hibernaciji amarilis ti je divan, podsjeća me na onu jednu vrtnu biljku, mislim da je frida ima na otoku, nalik kliviji, baš sad joj i je vrijeme cvatnje moja tritoma je davno odcvala, a tvoja će te tek veseliti to mi je fora - kad je sezona cvatnje neke biljke svi stavljamo slike iste biljke, dok neko bude tužan što njegova još ne cvate... ali nakon nekog vremena kad se biljka ipak odluči, postane prava zvijezda i egzota jer ih tad nema za viditi ona mrvica ti je clerodendrum trichotomum, ali brzo će ojačati, nema dugo da sam ga čupnula |
|
Sponzorirani linkovi | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđo pa ti se ponovila
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo, nađoh nešto, da nije ovo vallota - Cyrtanthus elatus? ne znam može li se amarilis toliko pogubiti, ali ovome je upravo doba cvatnje |
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeste to je onaj jadničak sa jedne od Zd kava, što smo se kujica i ja otimale za njega.Najprije je bio u njzinom vlasništvu skoro misec dana anda sam ga zdrpila ja njoj i stavila u gredicu "nema čega nema" i prije nekih možda dvadesetak dana sam ga pronašla i pribacila u pitar.
|
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti monstera,dođi mi opet kad stigneš |
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene je ova ali baš iznenadila,posađena je na proliće i očekivala sam cvit tek dogodine,amarilis je najobičniji samo eto nekim čudnim okolnostima sad i on cvita |
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Širim se pomalo draga širim, a na zimu ću sedi ću sa svime |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ha eto vidiš, tebe je tvoja tritoma ipak uveselila ove godine- mene moja nije - prasica jedna.
samo se ti širi, ja ti dajem punu potporu, a na zimu ... zažmiri i naguravaj posvukud |
|
belica,zagreb
|
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na potpori draga belica, ma baš me iznenadila bila sam skoro sigurna da neće ovu godinu cvitat. |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
taj amarilis ti je dala kikach ,i moj cvjeta isto,i kod kikach su procvjetali sad ..ja sam dobila od kikachine susjede rekla mi je da cvjetaju u jesen ..ostavi mi molim te sjemena od ceasaplinie
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za tebe ime sve, ako triba i slanu kavu pijem hahaha |
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zavirila sam malo i u tvoj vrtek, ima ljepote,nadam se da su se krizanteme oporavile
|
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us A što da kažem?Slika više govori;Neke sorte su OK a neke tako-tako i sve nepogode su uzele svoj dio |
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako su lijepe i guste
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Odgovori | Stranica <1 3435363738 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |