Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 58> |
Korisnik | |
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tnx Moon, ali mislim da su se one same ozivile, s obzirom da ja nemam pojma sto radim :))) nadam se da ce se same dovesti i do cvijeta jednog dana, pa da vidim koje su boje.
|
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
evo malo slikica,nek se same hvale
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Mandevilia,u kakvom divnom raju ti živiš!!!Usvoji me!U ovo tmurno, kišno prijepodne,ove tvoje slike vratile su mi raspoloženje!Divota..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Mandevilla,prekrasne su!
Kad narastem možda ću i ja imati dijelić ovakve ljepote! ![]() |
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
krasni phalovi..jedan ljepši od drugog ![]() |
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
mandevila krasota..super ideja ovo povješane po zidovima..vidi se da im paše..odlične su
![]() |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
hvala Mihi :)
mandevila ,imaš prekrasno carstvo orhideja. Koliko ih imaš? |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovo je stvarno raj! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
auuuuuu...sto je netko rekao: usvoji me......
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
isuseeee, mandevila, prekrasne su ti. koliko ih imaš?
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
hvala svima na pohvalama,dođite u moj raj,imam ih oko 60 i jako im je dobro
na toj terasi,dosta toplo,svjetlo imaju vlage i nagrade me
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
ovo na zidu je geeenijalno, moram mami svojoj pokazat. njoj je stan sa puno prozora ali nema puno direktnog svjetla, okolo je suma, taman bi orhideje mogla uzgajat.
evo mojih phalova, onih za 20 kuna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() puuno novih korjencica ![]() jos je jedan, najslabiji,ali pustio je sad novi list. i jedna cambria koja prezivljava, s tim da sam joj razrezala gomolj na dva dijela, jedan je bio ful trul al i taj nesto sad kao daje znakove zivota. |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
W. Super. Nakon cvijeta samo ih presadi. Vole one to. Ne treba veća tegla samo novi supstrat.
Phalovi za 20 kn su mi najdraži. Imam i dva mini za 10 kn. Rasprodaje su zakon. Bitno mi je samo da vidim kako izgleda cvjet da nemam duplić. Naravno uvijek pogledam i korjen. Moji su svi puni pupića a većina ih je cvala oko Nove. Orhideje ustvari nisu zahtjene a puno daju. Jučer prije puta se Pink počela otvarati. Jedva čekam sutra da ju ponovo vidim. |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mandevila prekrasne su ti orhideje, posebno mi se sviđaju viseći pitari, tako efetno djeluju sa orhidejama, a i onaj špalir na prozoru je impozantan.
![]() Vidim tvoje su na terasi, misliš da bi ih i ja mogla staviti na terasu i da li na povremeno sunce ili u stalnoj sjeni? Super mi izgledaju ovako u visećim pitarima! Ja sam dugo mislila kako je problem održati orhideju, a evo uspjela sam, cvatu već treći put u nešto više od godinu dana. ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Lantana i alisa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Malo orhideja
![]() bsr i vp Brother Sara Gold me jednostavno oduševljava, cvate konstantno i što je super, prekrasno miriši svako jutro kada je na suncu. Popodne ne miriši. Vrlo lijep miris koji se osjeti na udaljenosti metra od nje. Vanetian Peach je prestao cvasti u drugom mjesecu. Dva mjeseca stanke, i evo ga opet (on ne miriše) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
purpule nebula
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() krupno: vanetian peach peach delight |
|
|
|
![]() |
|
mirišljava i prekrasna "brother Sara Gold"
![]() definitivno mi je najdraža orhideja jer neumorno cvate, lijepo miriši i jarkih je boja |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |