Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 3435363738 120> |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonijina ruselija!!!
Mislim da je dobro mazim... ...i njena puzeća lantana... ha-ha-ha, cvjetići su već tuuu!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pelargonija koju je "zaradil"moj Lovro na placu...
šetali smo među tetama koje prodaju cvijeće, on je to šarenilo gledal sa velikm smješkom na licu i tete su ga darivale....nisam se bunila ima on još 4 tegleca!!! hvala i tim tetama... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monsterice...
ima još jedna malecka,još je na stubištu.... ova je od free... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovdje uče prve korake života jakobinija, bodleja lj., grčki oleandar, mirisna pelargonija i.... i....., ma nek se sve primi, onda ću pričat o njima u sav glas...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sad kak to zgleda privremeno, do majstora, nametano, bez reda, al s ljubavlju...s tim da ima još nekih biljaka na stubištu....
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi moji dobrotvori primite veliku pusu i veliki zagrljaj!!!
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad još malo pa se bude probudil Lovro, i odosmo mi u skitnju!!!
A onda do navečer, pa-pa! Treba posjetiti puno novih i dragih starh vaših vrtova!!! |
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej draga već sam bila kod tebe, a ti bombardiraš sa slikama pa morala sam doći vidjeti što imaš još.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anči, hvala na brzoj pomoći, brža si nek hitna!!!
Triša, baš te lijepo naći u gostima!!! |
|
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo par slikica iz mamonog vrta:
Zeleno ludilo od lišće od divljih Dravskih perunika, žuti cvjetići će uskoro!!! plave iglice iglica u društvu perunika šarena vinca Sve plavo ljubičasti cvjetići! Tek sam sad skužila!!! |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klematis procvao: svake godine nanovo se bori za život i za sad je uvijek pobjednik!!!
Barni, zloćko, ga voli "tuširati"! |
|
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje nisam dugo bila, bilo je ugodno
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasnno cvijeće,sve ljepše od ljepšega...*___*
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepih novosti kod tebe
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj zaključak je da je Lovro pravi mamin sin što se tiče cvijeće. zaljubljeno ga gleda i tete ga darivaju. lijepo ti izgleda koralj i lantana, do ljeta će to biti prekrasdni cvijetovi. ostalo cvijeće ti je lijepo, naročito mi se svidjela plava iglica u tvoje mame! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, veliki pozdrav!!!
Hvala Vam kaj šećete Lovrinom okolinom!!! |
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne zahvaljuj...uzivamo ,plave iglice
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iz skoro, ružnog pačeta pretvorio se u prekrasnog labuda!!! Poput labuđeg perja..... Iznijela sam ga van na 2klik-klik" i sama se čudim kak sam lijepo ispalo!!! |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 3435363738 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |