Hercegovački vrt |
Odgovori | Stranica <1 3435363738 76> |
Korisnik | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesam ti upala u stavljanje slika, nisam?
U svakom slučaju perunike su mi slabost. A ove tvoje su p r e d i v n e!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [IMG=http://img8.imageshack.us/img8/5583/dsc02595c.jpg">[/IMG"> Uploaded with ImageShack.us |
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Baka i ja obožavam perunike, Dugo su mi bile samo pusta želja, ali zahvaljujući predivnim osobama sa CIF-a sad ih imam oko desetak različitih.
|
|
hanaK
Već proklijao Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan skup kaktusa i kamenar sa čuvarkućama.
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno, baš sam se pitala gdje si mi.dobro je da ti je išta živo od biljčica na ovim vrućinama.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo ne zadnjoj slici je.... izgleda ko rožac, al rozi????
A ona ruža na luuuku, vau, koje bogatsvo cvjetića...sigurno i mirisa.... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno draga tikvic!Dobro ti se biljke drze na ovim vrelinama,pa još Hercegovačkim vrelinama!Ruža na luku je divna,koja je to?Liči mi na nostalgičnu parade?
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
acer69
Upravo klijam Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Irisi su ti stvarno extra,Plavo-bijeli sa reckavim laticama mi se posebno dopada!!! Ruže su tako svježe da se pitam je li to slikano u Hercegovini?Za oko mi je zapela crvena,ali i roza penjačica.Ima i jedna nepoznata vrsta za mene.Koja je to biljka na zadnjoj slici?
Sve u svemu za tebe!!!
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Tikvic , samo jedna rijec ima ovdje znacenje :
v e l i c a n s t v e n o
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže i kaktusi,meni ne treba više
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno je bilo proljeće u tebe, a vjerujem ni ljeto ne zaostaje za njim!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dugo te nije bilo, al ovakav povratak sam i očekivala! uredno i cvjetno! predivno! poseban mi je tunel od ruža! nemam riječi! svaka čast!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HanaK hvala na posjeti
Magnolija draga opet sam tu. Vrućine su stvarno nesnosne, i ja svaku večer bar dva sata zalijevam cvijeće, u protivnom sve bi izgorilo. Draga Sara, hvala na posjeti, i ja tebe puno pozdravljam i šaljem i veliku Lovro ono na zadnjoj slici nije rožac već puzava gipsofila, a na luku su dvije ruže . Hvala na posjeti i velika Alisa draga ja ti se baš puno ne razumije u ruže i uopće im ne znam nazive, a na luku su dvije različire ruže. Velika Acer drago mi je da ti se sviđa moj vrt.Na zadnjoj slici je puzava gipsofila-šlajer. Hvala ti na posjeti i velika Draga moja GF hvala ti na posjeti i velika Kaktusiću, Antonija i Vilmač uvjek ste rado viđeni gosti u mom vrtu. Hvala vam i mnogoza sve tri! |
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nekoliko panoramskih slika mog vrta.
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusi u cvijetu,
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Odgovori | Stranica <1 3435363738 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |