dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 222> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo i mene kod tebe,kaktusicu!Šta reći što već rečeno nije?Divota i uživala sam!!!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Preprekrasne ruže, prekrasni grmovi.Posebno mi se sviđa onaj bodljikavi s narandžastim kuglicama....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i meni je stao mozak, ali slažem se s bakom i prava je slika rujne jeseni skupa s tikvicama ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Cure, mozak treba vježbati - nekoliko puta ponoviti - pyracanata, pyracanta
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako nema ništa novo, u vrtu uvijek ima nešto novo! tvoje biljčice i dalje su prekrasne!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otok vježbam-- vatreni trn ili pyracantha coccinea ,jel dobro
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
evo mene malo kod moga kaktusića ---oko moje
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Svaki novi cvit i svaka nova grančica na "starom" cvitu je za mene novo i tvoj vrt mi izgleda prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tri dana se pokušavam ulogirati ali neispješno, sada iz tisučitog pokušaja uspjela!!!
Mali kaktus, da znaš da sam počela sa ružičnjakom, ali ova kišurina mi ometa radove, samo izvana gledam kako sve tužno izgleda, a ja smo pasem oči na vašim vrtičima!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
pozz za mali kaktus!
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Samo da ti se javim da sam opet u pregledavanju tvojih sličica, kako tvoje ruže u ove kišne dane?
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Mali kaktus, evo ija malo svratila do tebe i ostala bez daha od ljepote tvojih ruža. Ja ne bih bila ja kad ne bih pohvalila i tvoje prekrasne kaktuse.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Predivno , ali ruze su me osvojile ! Jesi Hokkaido - juhu (krem) skuhala ? (ja sam uspjela 2 komada uzgojiti i vec sam ih potrosila - kremjuha od njih je smekala fenomenalno !) ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kaktusić, evo mene s čamcem k tebi jutros... Pada li pada, nemilice već danima.. Vele da bi danas trebala stati, nadamo se da hoće!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Gute nisam skuhala juhu,ja tikvice uzgajam samo za ukras
![]() Smaij ne pitaj me za ruže,već dugo nisu bile tako žalosne
![]() Niho,Mira,Tikvić hvala
![]() Vilmač to su plodovi,pyracantha cvate na proljeće sitnim malim cvjetovima,mislim da sam slikala
![]() Anaida,ja se od srca nadam da će sutra zasjati sunce
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja Kaktusiću, iako me svaki tvoj cvijetak obara s nogu, ne mogu odoljeti tvojim rojžicama!sve jedna ljepša od druge!
![]() |
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Pozdrav Kaktusek
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |