Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baka,koje oko sokolovo!
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
U svakom slučaju mi ćemo uvijek u tvojoj djedovini uživati! Veseli me ponedjeljak - nakon vikenda stižu tvoje nove slikice!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Oduševio me tvoj raj,prekrasni detalji u vrtu,kaktusi,rajske ptice,pustinjska ruža,ljiljani posebno crven bugenvilija sve ti je krasno osim one brrrr.zmijurine sva se naježiš samo kad sam ju vidjela na slici mogu misliti kako bih tek reagirala da sam ju vidjela uživo,strave ne izlazi mi iz glave :D! Jedva čekam nove slikice! ;)
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nadam se da neću zaboraviti poslikati njen zimski brlog.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo je samo za Freeland.Ona zna zašto. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dah proljeca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Vidim da se i ti bojiš staviti slike cvijeća koje ti je preživjelo zimu!!!!!Pa stavljaš samo slikice vrata, i još zatvorenih, ajde ona od mora su otvorena, ne bojiš se gusara??? Samo sa kontinenta su opasnosti!!
A i ja bi ti se bojala javno pohvaliti cvijetić, možda bi se moglo shvatiti kao ž......!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ovo, ovo moram da si napravim na svom izlazu iz dvorišta!!! Ko će mi pomoć sa kopanjem? ![]() |
|
![]() |
|
macak,samo zovi!!(BTW,Imaš slatki avatar
![]() Free,kako ne kužiš?To je samo tvoj virtualni put prema klupi i moru.Budiš se i prije umivanja otvataš prva vrata,pa druga...itd
|
|
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Divan vrt, i divan pogled iz vrta :)
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasan vrt uz samo more! pa zar ima išta ljepše od tog!???? ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
koja si ti sretnica
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Naravski slike tvoje djedovine nas sve "obaraju". Iz kuće u more!
![]() Ne smeta ni ono smeće koje preko zime nanese vjetar, bura ili jugo.
![]() |
|
![]() |
|
Sada smeće nisam ni takla jer je pomiješano sa kamenjem.Za to treba više vremena,lopata i kariola.Baš sam našla neke mamine fotke u istoj situaciji,samo nije bilo ulaznih vrata.Plivala su negdje po moru.
Za sad mi je bilo bitno da je dipladenija ŽIVA!!!Dva mjeseca bez vode!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepe slike, zašto sada sestrinog vrta!!!!!
dipladenija je pravi borac!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Zato jer su starci (čitaj"mama") sve ostavili sestri.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Prekrasne slikice i opet ćeš ti tamo uživati! Dipladenija je samo kod tebe takva, prediva!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |