Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 53> |
Korisnik | |
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evo Hana slikice da vidis kakve je boje hibi. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
no dakle,ostala sam bez teksta
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivan je, nemam rijeći, ovakav još nisam vidjela i prelijep je.. |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
e pa sad sam stvarno ostala bez teksta, ovaj hibiskus je vanserijski
![]() dali je iz sjemena ili reznice, gdje se može nabaviti sjeme adenijuma |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() Dragoljub ![]() Kane ![]() Ricinus ![]() Fuksija ![]() Fuksija ![]() Muskatli ![]() Astilbe ![]() Fontana ![]() Jezerce ![]() Jezerce ![]() Ruze ![]() Dragoljub ![]() Sedum, cinija ![]() Sedum ![]() Dalije ![]() Hosta ![]() Salvia Hvala mnogo na posjeti Stefkaja, Zeljka23, Bromelija i Kamilica. Bromelija, hibi je iz sjemena. Neke od adeniuma, sjeme sam kupila sa danskog sajta: www.bh-froe.com ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Tvoj je vrt na sjeveru ,pa čovjeku dođe da vrisne od ljepote,a šta bi tek bilo da si u nekim južnijim krajevima ili na samom jugu.
Nemam riječi,ostala sam pafff... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Fontana ![]() Brugmansija ![]() Brugmansija ![]() Aconitum ![]() Dalije ![]() Dalije ![]() Dalije ![]() Hihiscus syriacus, dupli bordo ![]() Fuksija ![]() Bijeli cvjetici? Stefice, mnogo hvala na posjeti. Da zivim negdje na jugu, vjerovatno bih imala jos vise cvijeca. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lijep je život na jugu ali tamo sunce sprži, a ovdje kod tebe sve lijepo zeleno
detalji su ti predivni, fontana očarava, imaš puno smisla za lijepo kad mislim da sam sve vidjela ti opet izvučeš asa iz rukava ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
plavi hibi nešto još neviđeno - fantastično a odmah poslije fontana naravno a zatim i sve ostalo.
super draga!!!!
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
neznam šta izdvojiti, fontana, cvijeće, okoliš sve ti je prekrasno
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Mene obara naranđasto! Fuksijice, ajde slikaj jezerce po mraku. Vidjela sam da imaš lampe, pa da doživimo i taj ugođaj.
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga moja Fuksija citiram Bromeliju vezano za tvoj sjever i naš jug.Kod nas je toliko toplo+35 da stvarno sve izgori iako svaki dan zalijevamo...Puno je ugodnija umjerena toplina kao kod vas za ljude i za biljke...Mi smo u prednosti jedino po zimi....Što se tiče cvijeća stvarno ti je prekrasno.Hvala ti za slike andeniuma,stvarno su to posebne biljke....Sad sam se definitivno zaljubila u njih i neću biti na miru dok ne dođem do sjemena, barem nekoliko boja...Možda ću imati priliku to kupiti u Holandiji jer se spremam u posjetu prijateljici u vrijeme kad je u Amsterdamu sajam cvijeća...Nadam se da me neće nešto spriječiti i da ću otići i uživati....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() Procvjetala jos jedna kala. ![]() Muskatli na balkonu ![]() Kale ![]() Dio vrta ![]() dio vrta ![]() Dio vrta ![]() Golubovi na djermu, a u pozadini se vidi planina. ![]() Dalije ![]() Dalije ![]() Kruske Drage moje; Bromelija, Nata07, Stefkaja, Kamilica i Jagoda, mnogo hvala na posjeti i lijepim rijecima. Mogu samo reci da ste mi svi dragi, cijela ova cvjetna druzina... Bromelija, jos uvijek ima ono sto jos niste vidjeli. Kamilica, slikat cu jezerce po noci. ![]() Jagoda i neni su prijatnije ovakve temperature, samo da je barem zima malo kraca i da nije toliko mracno preko zime. U Holandiji ces sigurno naci lijepih adeniuma i sjemena. Ja jedva cekam da moji procvjetaju. ![]() Svima puno, puno ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Počela sam listati od slika ovih žuto -crvenih predivnih dalija i sad su opet na kraju, nešto predivno, tvoja im klima sigurno maximalno odgovara, moje su se tri već posušile unatoč zalijevanju a mislim da sam im samo napravila još gore
![]() uživala sam i u tvojoj egzotici, pola tih biljki nisam nikad ni vidjela.....
Kućica u cvijeću je
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Sve pohvale.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
sve ti je tako lijepo! I još najvažnije zeleno.... kod nas se već osjeća dah jeseni... već se užasavam toga, zime pogotovu. Uživaj u zelenilu i cvijeću jer ti je predivno
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Dalije,anđeoska truba,kale ...sve je
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Koja ljepota!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |