Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 58>
Korisnik
Poruka
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2008 u 13:08
moras papir namociti, pa posusiti u ubrusu pa onda kao salveta se radi, ali ja ga bas ne volim jer je dosta deblji od salvete, tako da je dorada obvezna zbog ruba koji je vidljiv donekle. mislim volim ga radi motiva, ali ne volim sto je debljei
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2008 u 13:11
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

ALI IMAM PAPIR IZ CHEMACA KOJI IMA VIOLINE I GITARE I NOTE

ROSE THX

kaj misliš ima li još, kada si ti kupila ????
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2008 u 13:25
ima ih, kupila sam prosli tjedan u petak, tak da se odjuri tamo, nema ih na stranici
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2008 u 13:27
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

moras papir namociti, pa posusiti u ubrusu pa onda kao salveta se radi, ali ja ga bas ne volim jer je dosta deblji od salvete, tako da je dorada obvezna zbog ruba koji je vidljiv donekle. mislim volim ga radi motiva, ali ne volim sto je debljei
hvala smile78
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2008 u 13:30
nema na cemu, ja ti jos i stavim lijepilo na podlogu  kad stavljam papir i onda preko namazem isto...eto
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2008 u 14:23
ja sam prvi put radila sa papirom, lijepila sam leptirice sto sam, jassi dobila od tebe i mogu ti reci da sam zadovoljna,
mozda ih vec danas uspijem staviti na forum da vidis

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2008 u 14:33
daj daj daj stavi
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2008 u 14:36
Bravo, bravo.. bravissimo!!

Pa ti si radila i s dvokomponentnim ljepilom.. jel komplicirano?

I reci mi te curičeke i angeleki su salvete ili papir?

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2008 u 14:38
sve su salvete, , dvokomponentni je jednostavan ,jedini paziti da drugi sloj bude deblji.....

fala spring
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2008 u 14:40
I dobro teta gdje ih nabavljaš.. jel ima u Zg?
Ak ih ima u Petrinjskoj pošaljem muža pa nek se zabavlja sa tetama u podrumu!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2008 u 14:49
koga mila?
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2008 u 16:07
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Bravo, bravo.. bravissimo!!

Pa ti si radila i s dvokomponentnim ljepilom.. jel komplicirano?

I reci mi te curičeke i angeleki su salvete ili papir?

mislim da je u pitanju lumos u petrinjskoj ako me sjecanje ne vara (tam sam vidjela nekaj takvo) i ducan je u petrinjskoj, a muz bu se zabavio jer imaju jednog jedinog muskog (brat curke koja tam radi) pa jedva ceka musko drustvo :)
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2008 u 19:15
Draga Jassi, sorry što ti prije nisam komenirala radove, ali danas mi je prvi radni dan u firmi pa....evo sad imam dvije minute za pročitati 80 mailova i reći ti da je ovaj dvokomponentnizaista otkriče...predivni radovi, zaista zapanjujuči!
Go girl, super si!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 09:38
o dankeeeeeeeeeeeeeeeeee
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 10:10
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 10:14
zeleno, volim te zeleno
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 10:21
hehehe a bila je ljubivasta i roza kutija..hehehe
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 10:26
i ja volim zeleno
bas ti je dobro krenulo sa ovim raspucavanjem Wink
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 10:31
hvala koka, jako mi je to sada lijepo i bas mi je ok za delati

sam da prijavim moj drugi pokusaj izljevanja u kalup je neuspio , pa fakat sam g l u p a
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 11:37
odlično!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.