JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moras papir namociti, pa posusiti u ubrusu pa onda kao salveta se radi, ali ja ga bas ne volim jer je dosta deblji od salvete, tako da je dorada obvezna zbog ruba koji je vidljiv donekle. mislim volim ga radi motiva, ali ne volim sto je debljei
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
kaj misliš ima li još, kada si ti kupila ???? |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ima ih, kupila sam prosli tjedan u petak, tak da se odjuri tamo, nema ih na stranici
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
nema na cemu, ja ti jos i stavim lijepilo na podlogu kad stavljam papir i onda preko namazem isto...eto
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
ja sam prvi put radila sa papirom, lijepila sam leptirice sto sam, jassi dobila od tebe i mogu ti reci da sam zadovoljna,
mozda ih vec danas uspijem staviti na forum da vidis
|
|
![]() |
|
daj daj daj stavi
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo, bravo.. bravissimo!!
Pa ti si radila i s dvokomponentnim ljepilom.. jel komplicirano? I reci mi te curičeke i angeleki su salvete ili papir? |
|
![]() |
|
sve su salvete, , dvokomponentni je jednostavan ,jedini paziti da drugi sloj bude deblji.....
fala spring
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
I dobro teta gdje ih nabavljaš.. jel ima u Zg?
Ak ih ima u Petrinjskoj pošaljem muža pa nek se zabavlja sa tetama u podrumu! |
|
![]() |
|
koga mila?
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
mislim da je u pitanju lumos u petrinjskoj ako me sjecanje ne vara (tam sam vidjela nekaj takvo) i ducan je u petrinjskoj, a muz bu se zabavio jer imaju jednog jedinog muskog (brat curke koja tam radi) pa jedva ceka musko drustvo :)
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Draga Jassi, sorry što ti prije nisam komenirala radove, ali danas mi je prvi radni dan u firmi pa....evo sad imam dvije minute za pročitati 80 mailova i reći ti da je ovaj dvokomponentnizaista otkriče...predivni radovi, zaista zapanjujuči!
Go girl, super si! |
|
![]() |
|
o dankeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
zeleno, volim te zeleno
|
|
![]() |
|
hehehe a bila je ljubivasta i roza kutija..hehehe
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
i ja volim zeleno
bas ti je dobro krenulo sa ovim raspucavanjem
![]() |
|
![]() |
|
hvala koka, jako mi je to sada lijepo i bas mi je ok za delati
sam da prijavim moj drugi pokusaj izljevanja u kalup je neuspio , pa fakat sam g l u p a
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |