proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 81> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proljeće je vjerojatno već u krpama i ćori!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma znala sam da ste me se dokopale!!!
![]() Ali baš mi je zabavno, kaća pa znaš da se volim šaliti...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
izzy ne pitas se samo ti kako znam,proljece je sad u cudu vjerujem..evo ga smajlic,bas je cakan
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kaća, daj smajlić! Baš me zanima...!!!
|
|
![]() |
|
Gle, kako Kaća zna da je dugo platno ljepše?!?! Ona u Splitu, a ja ti pod nosom! I nećeš nam pokazat! E, vidjet ćeš goniča robova u pravom izdanju! Štancat ćeš mi ta platna pa jedno dnevno!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jok mi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
To sutra...pa ne mogu vam sve dati večeras
![]() Ili mi se čini, ili je večeras posebna zezancija???
Jel' vas dvije to mene možda malo ???
![]() |
|
![]() |
|
a gdje je drugo platno,ono ti je jos ljepse od ovog,a ovo je preljepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
E pa u tome i jeste fora da ne skužiš gdje je salveta a gdje sam ja nastavila!!!
![]() A jesi ti na nečemu večeras??? Top slikaraska platna
![]() ![]() ![]() I da na kraju ja sam ti živi talent!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uh, kako si me dobro nasmijala...hvala ti...
|
|
![]() |
|
Ma daj!!! E, ovo se nisam nadala od tebe draga! Super izgleda, uopće ne kužim šta je salveta, a šta si ti doslikavala! Ovo definitivno spada u top morska platna koja sam vidjela! Baš si me iznenadila, nisam znala da imaš slikarskog duha u sebi, ali definitivno imaš smisla za kombiniranje boja (to sam dijagnosticirala već prije)!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ali eto da ne ispadne da sam radila samo na tvoj nagovor evo još nešto radova...
|
|
![]() |
|
Ne mogu vjerovati da je sat tako odjeknuo na forumu....
A ti izzy nisi gonič robova nego imaš profesionalnu deformaciju da iz svakoga izvučeš ono najbolje...lako ti je sa mnom kada sam dobra...
![]() |
|
![]() |
|
Opet je Izzy gonič robova! Pa i neka sam! Kad je rezultat ovako nešto lijepo, onda mogu biti šta god treba!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
karton ili staklo - nije bitno. bitan je rezultat. a tvoj sat je jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakoooooooo lijep!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Dobro da te je Izzy natjerala radit satove,uspjelo ti je ,znači da je dobar učitelj
![]() |
|
![]() |
|
Cure hvala vam na komentarima...
![]() Ti si ipak jedan od većih umjetnika na ovom forumu...
![]() Izzy je kriva za ovaj pokušaj,..ona me tjerala da se okušam u tome, jer sam se njenim satovima oduševila...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Prekrasan cvjetni sat, savršeno izveden do najmanjeg detalja
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
sada sat sasvim jasno vidim ....
![]() i lijepo mi je to što vidim... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |