Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 81>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 22:53
Proljeće je vjerojatno već u krpama i ćori! smile49Ne pita se baš puno u ovom trenutku! smile156A taj smajliš sa hlačama mi je tako smiješan i nikad nisam sigurna koji mu je točno vrag! 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 22:51
Ma znala sam da ste me se dokopale!!!smile52
Ali baš mi je zabavno, kaća pa znaš da se volim šaliti...
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 22:49
izzy ne pitas se samo ti kako znam,proljece je sad u cudu vjerujem..evo ga smajlic,bas je cakansmile52
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 22:45
Kaća, daj smajlić! Baš me zanima...!!! 
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 22:44
Gle, kako Kaća zna da je dugo platno ljepše?!?! Ona u Splitu, a ja ti pod nosom! I nećeš nam pokazat! E, vidjet ćeš goniča robova u pravom izdanju! Štancat ćeš mi ta platna pa jedno dnevno! smile194
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 22:41
jok mismile60..sad bi ti najradije stavila nihin obozavani smajlic,ali me strah da netko krivo ne shvatismile198
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 22:37
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

a gdje je drugo platno,ono ti je jos ljepse od ovog,a ovo je preljeposmile61smile141

To sutra...pa ne mogu vam sve dati večeras LOL

Ili mi se čini, ili je večeras posebna zezancija???

Jel' vas dvije to mene možda malo ???Tongue
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 22:32
a gdje je drugo platno,ono ti je jos ljepse od ovog,a ovo je preljeposmile61smile141
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 22:26
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Ma daj!!! E, ovo se nisam nadala od tebe draga! Super izgleda, uopće ne kužim šta je salveta, a šta si ti doslikavala! Ovo definitivno spada u top morska platna koja sam vidjela! Baš si me iznenadila, nisam znala da imaš slikarskog duha u sebi, ali definitivno imaš smisla za kombiniranje boja (to sam dijagnosticirala već prije)! smile79

E pa u tome i jeste fora da ne skužiš gdje je salveta a gdje sam ja nastavila!!!Wink

A jesi ti na nečemu večeras??? Top slikaraska platnaLOLLOLLOL
I da na kraju ja sam ti živi talent!!!LOLLOLLOLLOLLOL

Uh, kako si me dobro nasmijala...hvala ti...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 22:17
Ma daj!!! E, ovo se nisam nadala od tebe draga! Super izgleda, uopće ne kužim šta je salveta, a šta si ti doslikavala! Ovo definitivno spada u top morska platna koja sam vidjela! Baš si me iznenadila, nisam znala da imaš slikarskog duha u sebi, ali definitivno imaš smisla za kombiniranje boja (to sam dijagnosticirala već prije)! smile79
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 22:12
Imam još ali to ću sutra staviti...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 22:02
Ali eto da ne ispadne da sam radila samo na tvoj nagovor evo još nešto radova...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 21:59
Ne mogu vjerovati da je sat tako odjeknuo na forumu....

A ti izzy nisi gonič robova nego imaš profesionalnu deformaciju da iz svakoga izvučeš ono najbolje...lako ti je sa mnom kada sam dobra...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 16:32
Opet je Izzy gonič robova! Pa i neka sam! Kad je rezultat ovako nešto lijepo, onda mogu biti šta god treba! smile191
Moj blog

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 16:30
karton ili staklo - nije bitno. bitan je rezultat. a tvoj sat je jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakoooooooo lijep! smile55
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 15:18
Dobro da te je Izzy natjerala radit satove,uspjelo ti je ,znači da je dobar učiteljsmile178a ti zaslužuješ veliki5+!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 14:57
Cure hvala vam na komentarima...
Primavera ako ti tako misliš onda ću si stvarno malo umisliti!!!

Ti si ipak jedan od većih umjetnika na ovom forumu...
 Izzy je kriva za ovaj pokušaj,..ona me tjerala da se okušam u tome, jer sam se njenim satovima oduševila...Smile
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 14:56
Prekrasan cvjetni sat, savršeno izveden do najmanjeg detalja 
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 14:21
sada sat sasvim jasno vidim .... smile187
i lijepo mi je to što vidim...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 13:58
smile141
ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.