Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 3435363738 243> |
Korisnik | |
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno lijepo Triša! Gledam, al nema nikakvih informacija o lupinusima-vučićima, kako oni napreduju? Jel su narasli?
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Sponzorirani linkovi | |
adenium
Već proklijao Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je krasno Triša ali ona slika s balkona je naj...koja ti je ono adresa?
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
adenium na Kozali sam kraj dj.vrtića, preko zaobilaznice gledam groblje i onaj neboder od t-coma.
Minimod, lupinusi živi, ali koš jako malecki-ima ih puno svaki je u svojoj posudici i već su neko vrijeme vani, kad se malo ojačaju naći ću im neko trajno mjesto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znači mogla bi i ja svoje vanka, valjda neće štetit, vidim dapače..
slika vrta odozgora je fantastična, podsjeća me na bazilike....
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divan pogled sa kata .
Sve mi se zavrtjelo u glavi . |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vau kako sam ponosna kad me toliko hvalite, ma taj vrt, to dvorište je takva divna zanimacija za mene da je svaki trenutak proveden tamo kao neka nagrada, dobitak na lotu, šta ja znam, ali strašno me usrećuje.
Minimod kod tebe je još i malo toplije, stavi ih van neka se aklimatiziraju.
Ima nade da možda ove godine procvjeta koji, ako bude sreće.
|
|
RIJEKA
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš ti impresivnu kolekciju, rado bi ti uzurpirala nešto.
|
|
RIJEKA
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo kaži šta i tvoje je
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti baš si srce, moram još jednom sve pregledati, da se ne dupliram, i ja sam svoje duplice već obećala, mislim da je tako najpoštenije.
|
|
RIJEKA
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo ti gledaj i javi se i meni je drago kad dobijem novu biljku.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dva noviteta u kolekciji kaktus - mali su ali tako slatki
Korijenko kerija krenula - super se drži i druga, ali malo je slabija, no obje su žive i zdrave, a jedna ide gore u Skradnik.
Klematis, koja sam srezala do kraja, preživio vani, krenuo i ima odmah čak 5 pupova
Turski karanfili - niknulo valjda svako sjeme, sada moram razrijediti
Lupinusi rastu, a već sam ih ovoliko preselila direktno u vrzt - ovi čekaju prevoz u vikendicu
Koliko sam cvilila nad ovom mlječikom kad je pred mjesec dana odbacila sve listove, a gle krenula s lišćem i cvijetovima - ma baš me razveselila
Hoji mjesto izgleda sasvim odgovara - ima i dosta sunca, ne žali se dapače napreduje i baca listove i krakove , kraj nje s desne strane zamija raste, a s lijeve joj je stefanotis, koji ima desetak novih listića, znači i on se oporavlja
Ovu biljku posebno volim, begonija - neka vrsta . nikad ne znam koja - mislim da je zovu slonovo uho, prekrasna nezahtjevna i evo procvjetala, a iznad nje nova mlada marantica - izgleda da se potpuno snašla.
|
|
RIJEKA
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša begonija je Begonia Freddie,imam ju i ja.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Slavonkice, ma uvijek se pitam kako se zove, a u niti jednoj mojoj knjizi je nemam - glupo, a tako lijepa biljka.
|
|
RIJEKA
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo .
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo ću kratko: Wow !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja još kraće hvla svima
|
|
RIJEKA
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša baš su ti ljepe biljke,a da te pitam za hoju-dobila sam još prošle godine pelcer i rečeno mi je da stavim u vodu da pusti korjene ali još uvijek ništa a sigurno je već 5 mj u vodi. Dal bi ga trebalo u zemlju staviti pa da pusti korjenčiće?
|
|
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je krenulo,juuupi evo nam proljeća..
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bi probala, ja nisam svoju stavljala u vodu, već direkt u zemlju, to mi se čini stvarno predugo, obično pust korijenčiće za tri tjedna.
Hvala cure.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <1 3435363738 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |