Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 353354355356357 381> |
Korisnik | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hahaha,nego jede li se kod vas u ovo doba
ja ranim odoh leci da mogu lako ustati.laku noc curkama.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
Sponzorirani linkovi | |
medy
Pustio korijenje Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hhahahahahhahaa, Pustilka vam inače ode spavati s |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo MM je opuhao kesicu bonbona a ja samo posmatram i gutam pljuvačku
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne daj se, sele! Nema ljepseg osjecaja nego kad ti tijesna odjeca postane super udobna i kad krenu rezultati! |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a mi vampirice ćemo sutra kada svi budu već i dorukovali
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto i ona ode s kokama spavati ! |
|
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro jutro noćne ptičice, ovo će vam dobro doći!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hahahaahaha..... Kava jo može proći, ali nije li malo prerano za smjehuljenje?? Čim zavirim ovdje, odmah znam da će biti |
|
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eeee, ja sam spavala od 22:30 pa do 07:00 tako da sam odmorna i spremna za akciju!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene baš i nema neke akcije...jer opet pada kiša.....a muvati se samo po kući, meni nije akcija... |
|
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas ne radim, sa ručkom ne tebam žuriti, kupila sam neke lukovice pa moram proguglati kakav je postupak s njima... Morala bi napraviti reviziju sjemenja, popisati što sve imam i što još moram kupiti... Malo ću se posvetiti kućnome cvijeću. Jučer sam kupila difenbahiju, danas joj moram pronaći mjesto a već znam kako će to biti teško!
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja imam difenbahiju i mogu ti reći čim je smjestim ispod prozora raste ko luda,ali MM smeta pa sam je morala smjestiti preko puta gdje i nije baš neka svjetlost i evo je već mjesecima miruje,znači svjetlosti puno
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene druga kafa,nesto me danas krenule kafe
Mons sta kukas na akcije i poslove,bas nam je lijepo ovo zimsko ljenacrenje.da mi je jos tri mjeseca odmora hahaah
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tebi možda je lijepo Pustilka, ali meni je već pun kufer zime i ljenčarenja..Ja bih sijala i sadila! |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 353354355356357 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |