Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 351352353354355 381> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro jutro ekipica, vidim da je sinoć bilo veselo. Evo da se i ja pridružim jutarnjom tjelovježbom
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Jutro jutro ti si poranila na jutarnju vježbu a ja evo već razmišljam šta ću
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
He,he... imam malog osobnog trenera Imam sreće što imam dobar metabolizam i nemam problema sa kilicama, dapače imam problema da nabacim koju. Ne možeš vjerovati, medy, ali i to može biti problem. Kod mene prvo kavica |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Ja počinjem dan sa čašom mlake vode u koju iscijedim limun.Pa poslije toga kafa i internet i usput smišljam jelovnik za danas.A što se tiče dječice sin je ranoranioc ali ne ometa mene prije probudi sestru da gledaju crtiće
![]() |
|
![]() |
|
To sa limunom je dobra stvar, moja prijateljica unutra stavi i žličicu meda. A moj sin i da ostane spavati, moram se rano dići da spremim klince za školu, imaju nastavu samo ujutro, a ne volim da odu bez puse Nekako sa navikla dosta rano leći i rano se probuditi. |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
Pije se, pije... ja polako, ali temeljito A i radovi će uskoro, jedva čekam. Već sam malo zakržljala |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
Eh, da... već mi opako fali sunce i šetnje s klincima, pa malo vrt, malo cvjetići,... nisam pobornik izbjegavanja kiše, ali otegla nam se viroza i kašljanje i ne znam kad sam zadnji put vidjela dućan... MM sve nabavlja u takvim situacijama
![]() |
|
![]() |
|
Ahh kiša, ona uvjek pada kad ne treba, a kad je stvarno bude trebalo, onda nećemo vidjeti ni kapi....nažalost i vrijeme se urotilo protiv nas... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Da, to je tako, a i sami smo debelo pridonijeli takvoj situaciji, ne uvažavajući prirodu i uzimajući je zdravo za gotovo
![]() |
|
![]() |
|
Tumačenje pojmova
1.MARIHUANA: trava koja može uzrokovati znatno veću sreću od
7. 13. PLAĆA: Plaća koju dobiješ nakon 20 mjeseci rada kod privatnika
13. KLUPA ZA REZERVNE IGRAČE: Klupica na groblju koju okupiraju
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas je dan za izležavanje u krevetu
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Vidim ima ih jos sa djecurlijom kao ja hehhehe.meni se pritisak dize kad s evracaju iz skole valja do ponoci trpiti price,vrisku,krisku
![]() ![]() i da se upisem i ja sam pobornik jutarnjih kafa sto duze to bolje,a naime radi se samo o dvoje soljice kafe.haahahaa |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Monstera, monstera...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zarazio me ovaj forum muž će me
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pazi samo, jednom kad se navučeš, to je teška ovisnost ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Cure ako ima slucajno koja da nije na dijeti :-))))
Moze doci k meni na salonjake :-) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 351352353354355 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |