Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 3334353637 381> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iskreno E. nona, nemam pojma koja bi to vrsta mogla biti! Možda da već ima koji plod, bilo bi lakše, ovako teško da će ti to itko znati dok ne vidi prve plodove...
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo topla za sve koji svrate ovdje! |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na kafi monstera.
ja se radujem najavljuju toplije dane od sutra |
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nona..kaj je sad počeo blento rasti...ja ču odvaliti..kod mene grašak prije snijega počeo ponegdje dobivati cvujet, mrkve nikle par liszova...pa šta je to?
Ovaj tvoj pomidorić pokazuje da je krumpir list, a sorta..zove se ...samo nebo zna..a sumnjam da bi nekaj od njeg bilo..što će ga oprašiti i dat mu klorofila kad nema sunca..jadan mali..tj jadni mališani Btw...moonsič...hvala na kavici, pasala mi ko kec na desetku
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neka ga oprasi ona drmusanjem rukom zar ne moze tako Viz.?
i ja lupam,a znam d anema od tog nista nema sunca dzaba toplota od radijatora.al neka joj raste za ukras. |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustolovko ,ajde nemoj toliko lupati, otpast će mi uheca od lupanja!
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke sam da vam prišapnem u toj kavici je bilo malkice
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pssssssttt..samo nemojte početi padati, jer ću onda ja biti kriva!
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ne konzumiram alkoh.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ucis dok si ziv stas.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde,ajde Pustolovko, priznaj da je bila fina kava s rumom, nemoj mi sad tu glumiti..uostalom pa nisi ni znala da ima ruma u kavi!
|
|
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AAAA,kod mene počeo padati snijeg (novi),SMRZOH SE od ledaa,nepomaže ni Rakija,hahahah ,šta ima kod vas?Pozdrav od Fikija iz Snježne ludnice!!!!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje to dođe Snježna ludnica? Ima li to na karti, sad ti ja dođem tam!
|
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaj samo se ti zezaj,ja ću se ovdje smrznutii?A kako je kod vas,ima li snijega??????
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma joooooj! Kakvo pitanje, pa kod nas je tako toplo da padaju smrznuti pingvini s neba! Što misliš zašto me nema na forumu, zato jer cvokoćem zubima jer mi je " jako toplo!"
|
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pingvini??? [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" /> jesuu baššš [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> ,:P jesu li ti žive kokice,kod mene guske kvocaju,sigurno ćee kišaa!!!!! [IMG]smileys/smiley18.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley7.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley12.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley11.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley19.gif" align="middle" /> ,ja bi sunce!!!!!!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ti Fiki, možda se malo ugriješ! |
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ti Fiki, možda se malo ugriješ!
AAA,hvala !Čujemo se poslije,odo gledati "Larin izbor"hahahah |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kokice su žive da i nekad ih zbog hladnoće niti ne puštam van na dvorište, ljepše im je da se unutra griju....
|
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kokice su žive da i nekad ih zbog hladnoće niti ne puštam van na dvorište, ljepše im je da se unutra griju..
A gospode tvojih kokošiju!! |
|
Odgovori | Stranica <1 3334353637 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |