monsterin eko povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 3334353637 138> |
Korisnik | |
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh puno i za pročitati a di ne i za raditi,svaka čast |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Ksan!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, bravo, vrijednice moja! Svaka čast, naradila si se.
Ja još nešto sutra, pa i kod mene gotovo. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga! Da ti dođem pomoći?
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođi!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo večeras krenem.. Do sutra sam kod tebe!
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za tople juhice i hladne zimske dane biti će sasvim dovoljno.... Poslikan je samo jedan mali dio... |
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je imati namirnice iz vlastite proizvodnje.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da Milice, pravo je bogatstvo i gušt kad si čovjek može sam nešto proizvesti! Bar ja tako razmišljam...
|
|
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za žutu mrkvu koja ima čak i nogice pa mogla bi ti
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žuta mrkva s nogicama.....Dmirce ovo ti baš simpa zvuči...
|
|
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je peršin ja da svog ne vadim dvije godine iz zemlje nebi bio toliki, gdje je to raslo?
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno ti je povrće
|
|
Lipik
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan, to je raslo u mojem vrtu..... Najprije je sve bilo nikakvo,čak sam mislila da ni od mrkve, ni od peršina neće biti ništa. No izgleda kako je došlo malo kiše,korijenasto povrće je živnulo i lijepo me iznenadilo,da sam se i sama čudila,jer mi skoro ni mrkva ni peršin nisu bili tako lijepi. No zato su me i miševi i voluharice jako razljutile ,pojele su mi neko korijenje peršina i mrkve koji su bili debljine sigurno kao moja ruka.
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Ljiljus!
|
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj vrt je malen ali ima svega po malo tako da mogu makar nešto ubrati a i to mi puno vrijedi kad ne moram za svaki listić peršina trčati na tržnicu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je Milice i mali vrt zlata vrijedi jer je tvoje,znaš kako je posađeno i kako si što uzgojila!
|
|
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna ti je zelen!
A zlata vrijedi kad znaš da nije prskana ni filovana kojekakvim hormonima za rast. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je draga moja! Ničim nije prskano ni bilo čime nezdravim tretirano.....Moram reći da ove godine nisam ničime ni gnojila, ovaj puta je samo odmorena zemlja, pa iako je bila suša,eto koja kapljica kiše popravila je ono što se još moglo popraviti....Ja sam ovim povrćem zadovoljna!
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 3334353637 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |