Ksan & Bilje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 38> |
Korisnik | |
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
O Ksan, kod tebe baš pošlo ma i neka je ....samo da malko ugrije što će tek onda biti!
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Osica bit će bit će, ne smijemo naglo ni krenuti
![]() Dadinica malo sam prčkala po vrtu i sad me sve boli ![]() ![]() Dijana počelo je ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
hajde baranjko,tako i treba.
vidim ja da ste ti i dadinica dobro zasukale rukave i da će Baranja uskoro biti cvjetni raj |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Učim učim, na svu sreću imam od koga a ljubavi i volje mi ne nedostaje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Kuća puna divnog zelenila,pravi raj za dušu i okice a napolju sve ti se probudilo
![]() Ako,ako,samo nek' tako nastavi da uživamo zajedno u ovoj lepoti ![]() |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
super ti ovo probuđeno izgleda
|
|
VG
|
|
![]() |
|
Evo malo povrća
![]() ![]() ![]() Bijeli luk i jagode ![]() Našlo se tu i zaostala mrkvica, kupus i naravno poriluk ![]() ![]() ![]() ![]() I opet imam pitanje ![]() ![]() ![]() ![]() Toliko od mene a sad idem švrljati po vašim vrtalima ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty, Tačkaćica hvala vam na posjeti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
pa ti si stvarno bila vrijedna....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Pa i nisam, vidi koloko trave
![]() ![]() Monna ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nema šta vidi se uloženi trud. Sve ti je lijepo krenulo.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
što se tiče bijelog luka, zašto bi ga čupala, on se je sam "posadio" i sad imaš za koristiti, fino je upotrijebitit cijelu stabljiku sa zelenim dijelom za dodatak salatama..a ono šta ostane u vrtu opet će uroditi i bit će dobar
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Jooooj Ksan kad ti dođem popapati tu salaticu....tak me izaziva
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
mmmmm svega kod tebe... i gledati i papati...pa nek boli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Ksan, ti se očigledno ne moraš brinuti za cijene povrća na tržnicama...sve ti krasno napreduje
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |