Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 312> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrt ce se odlicno obogatiti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Drage moje, Mari i Monny, hvala vam što šetate po mome malom vrtu. Sretna sam što sam brzo dobila ovo sjeme, veselim se kao djeca novoj igrački.Mislim da je lijepo ljudima koje i sitnica razveseli.
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Bit če lijepog novog cvijeća kod tebe
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovo još nisam imala, samo ako nikne,nadam se da će niknuti jer piše na vrećici da je klijavost dobra i nije sjeme staro.
|
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto to ga na. I ja sam zapazila ruske natpise na vrećicama....
![]() Inače kod tebe trajno cvate proljeće. Cvijeća kao u priči. A kažeš češnjak iz malog vrta.... pa ovoliki vijenci su stvarno impozantni...Lijepi urod bome!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kao što i Tija kaže, predivan ti je servis za čaj-kavu, kao stvoren za doručak kod Tiffania
![]() Sjemenja..... ko u priči
![]() Dvorište - pici-pici, sve po štagi i savršeno kao i grešte češnjaka
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrsno novog!!!
Preko koga si kupila to sjemenje??? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
...jel se tu peku kolači za sutra???? .....
|
|
![]() |
|
Hvala vam što posjećujete moj mali vrt. Sjeme sam kupila iz Estonije, Imaju sada akciju a svega lijepoga imaju. Brzo je stiglo za 6 dana.
Sutra je važan datum u mome životu, naravno da će biti kolača. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga moja sretna vam godišnjica braka!!!!! (jel ti sama radiš te heklane stolnjake?)
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Milice, čestitam! I hvala na kolačima.
Baš si nabavila sjeme lijepog cvijeća. |
|
![]() |
|
Tija, hvala na čestitkama i na posjeti. Ovaj stolnjak je radila moja svekrva. To mi je draga uspomena.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Htjela sam ja već prije kolača uletiti sa čestitkama ali..... Stolnjak mi je prekrasan volim takve stvari.
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
baš si se lijepo ponovila sa sjemenkicama i sretna godišnjica, baš je svečano kod tebe.
|
|
![]() |
|
Otok, Magnolija, hvala vam na čestitkama. Ovim sjemenom cvijeća sam oduševljena i jedva čekam da ga posijem.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
evo i od mene čestitka za godišnjicu braka
![]() hvala na kolačima izgledaju slasno...mljac a kada ovo posiješ bit će iščekivanja da poraste i procvate ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mljac,mljac volim kolače sa oblatnama, pogodila si moj gušt
![]() čestitke za godišnjicu.......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |