Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 63> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.....hahaha...dobra ideja Gogs....hodajuća reklama....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
a da ti poslužim kao stalak za tvoje radove. Onako, na svaki prst ruke po sliku, pa jednu oko vrata i šećem se okolo... sretno i nadam se da se vidimo
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Tatjana - hvala ti draga!
Klara - hehehe....još ću se i uobraziti nakon ovih riječi (ma neću, šalim se!!
![]() Danas ću možda još nešto poslikati pa navečer stavim slikice....
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga moja,
hvala ti na iscrpnom odgovoru... ![]() žao mi je što ni ovaj puta neću moći na izložbu, al znam da ćeš radovima "pomesti" ostale štandove... ![]() jedva čekam vidjeti fotke s izložbe... i ostale nove radove koje još nisi poslikala... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jani u DMu sam kupila neke salvete, ako ču moći doči ćui na sajam, jer mi nismo uspjele za Bugaluimam ih enkih 4 kom.Klomp mi nešto krepšava pase bojim da se puno i dopisujem, Čao
|
|
![]() |
|
Dobro nam došla natrag! Nadam se da je barem bilo uspješno!
Jesam draga Gogs, bila sam jako vrijedna, a tek da vidiš što se sve još suši.....A ovaj puta sam uzela mali stol, ne znam kako ću se uspjeti snaći na njemu!!! Ali važno je da sam tamo!
Hvala ti draga moja, ne trebam više buba marice, imam ih dosta!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Koliko toga imam za pogledati. Pa radila si sve u 16 u ova dva tjedna. Propustila sam jako puno ali napokon sam opet s vama - tete salvete.Opet sajam?, nadam se da ću doći ali sada bez lutanja i prćenja snijega. Veselim se jako, jako. Još trebaš buba-mare?
|
|
![]() |
|
Mima - bit će mi jako drago ako uspiješ
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Dat ću sve od sebe da se izorganiziram da navratim u subotu.
|
|
![]() |
|
Hvala cure!
Julija - je, tanjuri su iz Name na Kvatriću!
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Prekrasno Jani...štand bude stvarno pun!
![]() Prekrasna je ova crna kutijica!
...i ovi veliki stakleni tanjuri su iz Name sa Kvatrića?
|
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Bravo Jani, prekrasni radovi, stvarno si bila vrijedna, jedva čekam da ih vidim uživo.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
crna kutijica ....
![]() svaka čast jani ... prekokrasna je,oduševila me !!! |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Ti kao na traci, svaka čast.
Puno sreće u subotu. ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
U subotu idemo na grunt,ali možda dostignem na par minutica ujutro,s obzirom da mi je stvarno blizu.
![]() I mi tebi šaljemo pusu. ![]() |
|
![]() |
|
Ajmeeee.....nadam se da je viroza laganija varijanta.....u svakom slučaju pusa djetetu!
Hvala ti draga, nadam se da se vidimo u subotu!
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jesam draga,i cijelu noć,bedinam dijete pod virozom,pa si ovdje malo punim baterije.Prekrasna ti je ova zadnja kutija.Opet ćeš blistati na svom štandeku.
![]() |
|
![]() |
|
Maris - hvala ti!Ti si ranom zorom budna?
Ja sam noćas opet do kasno radila ovu kutiju pa vam je pokazujem iako slikama nikako ne mogu dočarati pravo stanje. Stalno mi daje nekakve sjene, mutnu boju.....sve sam varijante na fotiću isprobala i ništa ne može dati pravu sliku. Ali nije to prvi puta, važno da vidite što sam svašta na njoj radila:
...unutrašnjost poklopca - ovu sam sličicu slučajno isprintala u crno-bijeloj varijanti i i sada mi je jako dobro došla ovdje.....
.....na prednjem dijelu kutije i sa svih strana sam stavljala šablone:
....ovu šablonicu sam sama izrezivala:
Ove dane sam vas zaista zatrpala svojim slikama
![]() |
|
![]() |
|
Vrijedne ručice su opet svašta lijepoga napravile.
![]() |
|
![]() |
|
Curke - nisam vam se ni zahvalila (sram me bilo....)
Suza - hvala ti unaprijed, nije nikakva žurba, kada stigne sve - vidimo se!
Klara - zaboravila sam napisati u onom duuugačkom postu, kada kupim slijedeći tanjur poslikat ću ga praznoga da vidiš kakvi su to tanjuri. Ako ti se dopadne možemo se dogovoriti da ti kupim i nekako pošaljem......
Tara, Kerber, Tanja, Maris - hvala što ste navratile u moju galeriju!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |