Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2012 u 15:44
.....hahaha...dobra ideja Gogs....hodajuća reklama....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2012 u 15:19
a da ti poslužim kao stalak za tvoje radove. Onako, na svaki prst ruke po sliku, pa jednu oko vrata i šećem se okolo... sretno i nadam se da se vidimo
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2012 u 14:45
Tatjana - hvala ti draga!
Klara - hehehe....još ću se i uobraziti nakon ovih riječi (ma neću, šalim se!!Tongue)

Danas ću možda još nešto poslikati pa navečer stavim slikice....
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2012 u 13:59
draga moja,
hvala ti na iscrpnom odgovoru...  Heart

žao mi je što ni ovaj puta neću moći na izložbu,
al znam da ćeš radovima "pomesti" ostale štandove... Wink

jedva čekam vidjeti fotke s izložbe...
i ostale nove radove koje još nisi poslikala...

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 21:32
Jani u DMu sam kupila neke salvete, ako ču moći doči ćui na sajam, jer mi nismo uspjele za Bugaluimam ih enkih 4 kom.Klomp mi nešto krepšava pase bojim da se puno i dopisujem, Čao
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 20:30
Dobro nam došla natrag! Nadam se da je barem bilo uspješno!

Jesam draga Gogs, bila sam jako vrijedna, a tek da vidiš što se sve još suši.....A ovaj puta sam uzela mali stol, ne znam kako ću se uspjeti snaći na njemu!!! Ali važno je da sam tamo!
Hvala ti draga moja, ne trebam više buba marice, imam ih dosta!Wink
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 18:23
Koliko toga imam za pogledati. Pa radila si sve u 16 u ova dva tjedna. Propustila sam jako puno ali napokon sam opet s vama - tete salvete.Opet sajam?, nadam se da ću doći ali sada bez lutanja i prćenja snijega. Veselim se jako, jako. Još trebaš buba-mare?
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 15:57
Mima - bit će mi jako drago ako uspiješWink
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 15:48
Dat ću sve od sebe da se izorganiziram da navratim u subotu.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 15:37
Hvala cure!
Julija - je, tanjuri su iz Name na Kvatriću!
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 15:31
Prekrasno Jani...štand bude stvarno pun!Tongue
Prekrasna je ova crna kutijica!
...i ovi veliki stakleni tanjuri su iz Name sa Kvatrića?
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 13:34
Bravo Jani, prekrasni radovi, stvarno si bila vrijedna, jedva čekam da ih vidim uživo.
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
suza1801 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 276
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suza1801 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 09:33
crna kutijica ....     smile227

svaka čast jani ... prekokrasna je,oduševila me !!!

happy ...happy ... :))
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 09:13
Ti kao na traci, svaka čast.
Puno sreće u subotu.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 09:08
U subotu idemo na grunt,ali možda dostignem na par minutica ujutro,s obzirom da mi je stvarno blizu.   
I mi tebi šaljemo pusu.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 09:04
Ajmeeee.....nadam se da je viroza laganija varijanta.....u svakom slučaju pusa djetetu!
Hvala ti draga, nadam se da se vidimo u subotu!Wink
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 09:00
Jesam draga,i cijelu noć,bedinam dijete pod virozom,pa si ovdje malo punim baterije.Prekrasna ti je ova zadnja kutija.Opet ćeš blistati na svom štandeku.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 08:43
Maris - hvala ti!Ti si ranom zorom budna?
Ja sam noćas opet do kasno radila ovu kutiju pa vam je pokazujem iako slikama nikako ne mogu dočarati pravo stanje. Stalno mi daje nekakve sjene, mutnu boju.....sve sam varijante na fotiću isprobala i ništa ne može dati pravu sliku. Ali nije to prvi puta, važno da vidite što sam svašta na njoj radila:

...unutrašnjost poklopca - ovu sam sličicu slučajno isprintala u crno-bijeloj varijanti i  i sada mi je jako dobro došla ovdje.....

.....na prednjem dijelu kutije i sa svih strana sam stavljala šablone:

....ovu šablonicu sam sama izrezivala:

Ove dane sam vas zaista zatrpala svojim slikamaWink...pripremam se za subotu pa bih htjela svašta novoga odnijeti na ovu izložbu.....

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 06:57
Vrijedne ručice su opet svašta lijepoga napravile.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2012 u 23:12
Curke - nisam vam se ni zahvalila (sram me bilo....)
Suza - hvala ti unaprijed, nije nikakva žurba, kada stigne sve - vidimo se!
Klara - zaboravila sam napisati u onom duuugačkom postu, kada kupim slijedeći tanjur poslikat ću ga praznoga da vidiš kakvi su to tanjuri. Ako ti se dopadne možemo se dogovoriti da ti kupim i nekako pošaljem......
Tara, Kerber, Tanja, Maris - hvala što ste navratile u moju galeriju!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.