Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neka vrsta asparagusa:
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Engleska pelargonija koju mi je susjeda poklonila ove godine!
Sve napelcane su mi uginule u podrumu!!! Lillie, šmrc!!! ![]() Antonijina tradescentia! Nevjestin šlajer??? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A sad,bog!
Idem pasti oči!!! |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Veselim se dolaziti u tvoj vrt da gledam kako lijepo napreduje,a najviše se veselim tvojem optimizmu,to je danas retkost
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja sve izgleda jako lijepo. Razveselila me tvoja dvojba, koja je kao i moja dali je nešto u vrtu korov ili možda neki cvjetak, tako i ja čekam dok malo naraste ili procvjeta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo Lovro, baš si bila vrijedna pa i mi sada možemo s tobom uživati u novom cvjetnjaku!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj vrt će biti za čas pravi park CIF-ovaca
![]() ![]() Joj kad se sve to rascvjeta....
A ovaj "neka vrsta asparagusa" je baš zanimljiv.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
LOVRO, za nevjestin šlaer da ti rečem, sve grančice koje vise podigni i smotaj po zemlji u grasti, pospi sa malo zemlje da ti se ugusti! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Tak na mene djeluju vaši komentari, i sve u svemu lijepo se osjećam!!!! Drago mi je moj vrtek pomalo raste, i sigurna sam da ove godine bude bez reda, jer ne poznajem sve biljke koje sam posadila: ne znam koje bude ostalo nisko, koje će porasti, u visinu, širinu ...al za sto godina ću sve polovit!!! No, dobro! Muž me izvel na izlet, koji je neslavno zavšil! Otišli smo do Ludbrega u podne, kad tam tek počeli postavljt štandove!!! Posjetioca je već bilo, no, cvijeće je većinom bilo još u kamiončićima!!! Vidlo se veliko nezadovoljstvo, no kaj je tu je! Neki su valjda ostali čekati,a mi smo otišli doma, jer mm mora ići raditi!!!! I tak vam je to: tuž ![]() A sad, vedrije teme: nastavljam sa još slikica iz današnjeg prvog javljanja!!! |
|
|
|
![]() |
|
Bršljan
![]() Klivia od Free sa jedne Vž-kave, ![]() Moja klivia čiji cvjetak čekam i čekam, i čekam...al ko čeka, dočeka ![]() ![]() Big mama aloa i bebaći ![]() Mali zeleni scidapsus u društvu sa bananom i bebaćima nekog agruma iz koštica ![]() Adam koji me voli... ![]() ...i Adam koji me ne voli (al ja nejga ipak volim) ![]() Sad mi je palo na pamet: možda ne voli plavu boju tegle??? ![]() Cikasica koja nešto hoće reći,a ja neznam kak joj pomoći... ![]() Prijateljica banana koja je malo bolje podnijela zimu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vuletova krunica....
Ovo mi je prva koju sam uspijela zadržati kroz zimu! Po ljetu i jeseni su prekrasne, a do veljače mi ostane samo uspomena... Zato, veliki BRAVO za ovu malu ljepoticu!!! ![]() Stefanotis, lani cval dvaput, jednom bogato, a jednom oskudno... ![]() Yuca, prvi cvijet koji sam donesla u ovu kuću... Lani je bil malo žgoljav, al, eto, i njemu je bolje... ![]() Mini vrtić: klorofit u društvu otpisanog spatiliuma i alocasie, al ja sam vjerovala u otpisane... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I ona je imala biiigggg mamu do nedugo!!!
Sad ima samo jednu malu sekicu!!! ![]() Braća, ako ne po tati, onda po mami ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Još malo rodbine...Zahvaljujem forumašicama na darku, al, molim Vas, oprostite, zaboravila sam od koga je!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Trio rio
![]() |
|
|
|
![]() |
|
U ovom trenutke se ne mogu sjetiti imena: ima lijepi veliki crveni voštani cvijet...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moram ju malo poštucati i to natrag popikati u zemlju, malo se previše na stubištu raaastegnuuuulaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vjerovatno i ovaj krupnolisni freein spatilium hoće da ga proglasim "otpisanim", pa da me iznenadi!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Difenbachia, vidljivo krupnog lista
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Lovro Anturium
![]() - Flamingov cvijet
![]() Sve ti je lijepo !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
I opet malo "krvnog" srodstva.....
![]() ...šmrc...je(a)dan bubač... na stubištu mi pootpali listići...šmrc... ![]() sobnoj begoniji mi svako zimovanje otpadne lišće, i kad se najljepše oporavi, opet sve nanovo... ![]() Prvi dar od forumaša stigao je od MireK!!! Baš je prava bucka ova moja hoja, zar ne??? ![]() A ove dariće sam dobila, pa skoro pod bor, od naše Lantane!!! Bilo još je jako puno bilja, al nažalost...nije uspjelo... To je lantana i ???? ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |