Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vilmač
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vilmač

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 49>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 15:19
Bodljikavci "na oku" to je super, i ja mrzim kad su daleko od mene. Čuvaj oko svejedno!smile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 17:48
Kaktusi su ti prekrasni,sobno cvijeće isto tako,ali ruža?ja bi ružu odnijela van iz sobe,ako ju ne možeš posaditi,samo zamotaj korijenovu balu da sadnje da se korijen ne smrzne i stavi ju negdje na hladno.(nemoj se ljutiti na mene).
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 17:54
kako ti je lijepa kolekcija kaktusa, azaleja je super!
pogled iz kuhinje na špalir od cvijeća je očaravajući!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 19:04
Lipa kolekcija kaktusa,a mnogi imaju i bebicesmile71
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 23:58
ruža raste iz vrećice, još bi mogla i procvasti u kući
bravo za azaleju, znam kako ju je teško sačuvati, meni nije uspjelo
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 06:19
Priznajem da su ti pikavci krasni, ali ja ih ne bih voljeli imati duže na oku, ni pri ruci! A ruži u vreći je malo pretoplo, mislim..Shocked
Time is something you can never get back..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 10:44
dobar ti pogled iz kuhinje
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 11:34
Sve je lijepo, ali kaktusi su fenomenalni!  

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 16:45
smile227Imaš ti toga punooo.
A kaktus kolekcija...Thumbs%20UpClapClapClap
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 20:03
KaktusićiThumbs%20Up
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 15:30

hej ekipa! nadam se da ste uživala u mojoj trpezarijiLOLLOLLOLLOLLOL

hvala vam na savjetima.... Smileružu ću što prije premjestiti negdje na hladnije mjesto.... bez brige, neću je izbaciti van!!!! LOL

ne znam za vas al ja nestrpljivo čekam proljeće... u sub. nisam radila al bura je bila neumoljivasmile65 i nije mi dala uživati u dvorištu...

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 18:51
Vilmač, lijep je pogled na zeleni "špalir" biljkica i cvjetića!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 09:53
Tonguehello svima!!!!! a moram vam se pohvalit napokon (svaki put zaboravim)
sijećate li se kad sam vam rekla da sam sijala cvijeće već sniježnog 26og siječnja!?Big%20smile

e pa niklo je gotovo sve.... ja sva ponosna na sebe!!!!smile159
posijala sam margarete, zvončiće, carsko oko, cinije...

a što sad!? da ih pikiram ili što!? mislim da su izrasli dovoljno? prvi put sam se okušala u sijanju i uspjelo je pa bi molila sve one koji imaju iskustva da me upute što i kako dalje! hvala!!!!!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 11:27
svaka čast, bila si vrijednasmile161
ne znam kako u tvom podneblju kod mene je sve smrznuto, možda bolje da još malo pričekaš s prebacivanjem i sadnjom na otvorenom
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 13:07
ne,ne mislim još na sadnju na otvorenom, naravno da je za to rano, iako ih po danu držim vani na osunčanom mjestuTongue
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 13:33
kako si ti vrijedna, svala čast smile160
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 16:30
dok parim oči u vašim vrtovima mene muka muči!
..ne ide mi prijenos slika s novog mobitela!!!! nema novih slikica dok to ne skužim!!! pozzz svimasmile79
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:21
u očekvanju novih slikica, malo sam prošetala
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:32
smile78
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 22:01
Vilmač, nemoj ništa presađivati tako dugo dok ti biljčica nema bar dva prava lista.
U ovo vrijeme znaju biti jako osjetljive i lomljive, pazi da ih ne oštetiš prilikom presađivanja, rađe ih još malo pusti da ojačaju.
Presadi ih jedino ako su jako gusto niknule pa ti zbog toga idu u zrak.

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.