vilmač |
Odgovori | Stranica <1 3334353637 49> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bodljikavci "na oku" to je super, i ja mrzim kad su daleko od mene. Čuvaj oko svejedno!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusi su ti prekrasni,sobno cvijeće isto tako,ali ruža?ja bi ružu odnijela van iz sobe,ako ju ne možeš posaditi,samo zamotaj korijenovu balu da sadnje da se korijen ne smrzne i stavi ju negdje na hladno.(nemoj se ljutiti na mene).
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako ti je lijepa kolekcija kaktusa, azaleja je super!
pogled iz kuhinje na špalir od cvijeća je očaravajući! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipa kolekcija kaktusa,a mnogi imaju i bebice
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Priznajem da su ti pikavci krasni, ali ja ih ne bih voljeli imati duže na oku, ni pri ruci! A ruži u vreći je malo pretoplo, mislim..
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobar ti pogled iz kuhinje
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo, ali kaktusi su fenomenalni!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš ti toga punooo.
A kaktus kolekcija...
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusići
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej ekipa! nadam se da ste uživala u mojoj trpezariji hvala vam na savjetima.... ružu ću što prije premjestiti negdje na hladnije mjesto.... bez brige, neću je izbaciti van!!!!
ne znam za vas al ja nestrpljivo čekam proljeće... u sub. nisam radila al bura je bila neumoljiva i nije mi dala uživati u dvorištu...
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilmač, lijep je pogled na zeleni "špalir" biljkica i cvjetića!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
VILMAČ
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hello svima!!!!! a moram vam se pohvalit napokon (svaki put zaboravim)
sijećate li se kad sam vam rekla da sam sijala cvijeće već sniježnog 26og siječnja!?
e pa niklo je gotovo sve.... ja sva ponosna na sebe!!!!
posijala sam margarete, zvončiće, carsko oko, cinije...
a što sad!? da ih pikiram ili što!? mislim da su izrasli dovoljno? prvi put sam se okušala u sijanju i uspjelo je pa bi molila sve one koji imaju iskustva da me upute što i kako dalje! hvala!!!!!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka čast, bila si vrijedna
ne znam kako u tvom podneblju kod mene je sve smrznuto, možda bolje da još malo pričekaš s prebacivanjem i sadnjom na otvorenom |
|
VILMAČ
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne,ne mislim još na sadnju na otvorenom, naravno da je za to rano, iako ih po danu držim vani na osunčanom mjestu
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako si ti vrijedna, svala čast
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
VILMAČ
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dok parim oči u vašim vrtovima mene muka muči!
..ne ide mi prijenos slika s novog mobitela!!!! nema novih slikica dok to ne skužim!!! pozzz svima
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u očekvanju novih slikica, malo sam prošetala
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilmač, nemoj ništa presađivati tako dugo dok ti biljčica nema bar dva prava lista.
U ovo vrijeme znaju biti jako osjetljive i lomljive, pazi da ih ne oštetiš prilikom presađivanja, rađe ih još malo pusti da ojačaju.
Presadi ih jedino ako su jako gusto niknule pa ti zbog toga idu u zrak.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Odgovori | Stranica <1 3334353637 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |