Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hugin  kutak za uživanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hugin kutak za uživanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 124>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 15:44
Ma biće on ponovno onaj praviThumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 19:49
evo mene poslije dužeg vremena na mojoj temi. prošle nedjelje sam imala problema sa hugom ,naime imao je saobraćajni udes udarila ga kola ispred stana, e baš sam se bila nasikirala ,trka sa posla kući pa u tuzlu u veterinarsku kliniku da vidimo što je ali dobro je prošao osim pet šavova i neih podliva na koži nema večih problema ali de ti mene urazumi kad je to bilo samo što nisam crkla od žalosti . eto sd se odmara i oporavlja evo kako

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 20:03

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 20:43
brz oporovak Hugu znam kako ti je bilo moj Sivko bio bolestan sad je oksmile79< id="gwProxy" ="">< ="if(of(jsCall)==''){jsCall();}else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" ="">
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 21:08
hvala nona biće on dobro nadam se samo neka je preživio, ima svu pažnju i brigu , ali zato kada ujutru dođe da me probudi ja sam presretna.smile58upravo ovako on liže moju ruku i moram ustati jer znam što mu treba.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 21:11
joj kak je slatkismile72...  drago mi je da je sve ok...

a cvijece ti je super,kao i slike parka...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 22:14
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 10:33
dragi moji formasi evo mene u austriji provodim se i obilazim vrne centre naravno  gdje god zavirim nesto i upadne ui korpu pripremam se za novu sezonu samo kako cu preko crte neznam, uglavnom slike slijede kada se vratim doma pozdrav vama svima smile78smile79
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 10:44
jedva čekamsmile203
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 11:14
Čekamo sadržaj korpe!WinkBig%20smile
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 14:07
bome se ti lijepo šećeš po eu, a Hugo.....
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 17:11
ma ja jedva docekala da ukinu vize pa put pod noge a hugu cuva gazda nece oni samnom a meni i dobro doslo ali se opet svako vece i cujemo i vidimo, ma i pozelila sam ga, hvala van na posjeti drage moje  bice slika dok se vratim smile78
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 17:14
Originalno poslano od člana Fany54 Fany54 napisao:

dragi moji formasi evo mene u austriji provodim se i obilazim vrne centre naravno  gdje god zavirim nesto i upadne ui korpu pripremam se za novu sezonu samo kako cu preko crte neznam, uglavnom slike slijede kada se vratim doma pozdrav vama svima smile78smile79

I mene zanima što je sve upalo u korpu.....Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 19:04
Mašem ti i ja , naravno da mi zanimaju noviteti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 20:33
i mene i mene,ponesi malo više ,znaš da ima nas koji jedva čekamo novo cvijećesmile99za malu i veliku raju pozdravsmile113
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 13:31
Dragi Hugo - nemoj nam bolovati dugo već se oporavi čim prije tako da i našu Fany tvoje sretno lice ugrije!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 19:39
hvala vam svima na posjeti i lijepim zeljama, slike ce biti kada se vratim evo bas sam se vratila iz ceske snajka me vodila u soping pusa za vas drage moje

draga anaida hugo je prebolio ali sada tuguje za mnom do cetvrtka ali neka neka me malo i pozeli smile79
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 11:50
Fanny54 zao mi zbog Huga,saljem mu veliki i da se to prije oporavi.
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:08
Fany žao mi je zbog Huge.Fala Bogu da je preživio.Nažalost moja dva cuke nisu preživjela udes pa od tada i nemam psa.Vežem se puno za njih znaš i sama kako je to.Želim da se lijepo provedeš u Austriji i puno slika da nam postaviš.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:13
Lijep provod ti želim
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 124>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.