dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 3334353637 222> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusić je prekrasan, ali moju pažnju ipak privlače ruže - baš su kraljice - predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusić, ružice su prekrasne, trešnjice su baš lijepe i radovat će te i zimi, bugica ljepotica, krumpirko te raduje cvjetićima.. Super je sve!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus imas supeeeer kaktusiće,a bugica i je posebna! jooooj:::
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
složila bi se sa trišom i menisu kraljice naj, svaka ćast kaktusčiću
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-ne trebam više ništa reći dovoljno sam rekla
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho,jel tebi maca popapala jezik
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaktusiću, kaktusići su ti lijepi, trešnjica, krumpirko,žuta maćuhica takođe, ali ruže nisu zaludu kraljice cvijeća
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje cvjetičke, vi šetate ružičnjakom naše drage kaktusice, kako bi vam se rado pridružila ali.....nemogu, jako sam bolesna.... neznam da li ču ikada više ozdraviti, moram napraviti brdo pretraga, neznam tko će mi dati toliko brdo uputnica, simptomi su jako neuobičajeni, suze mi oči dok dugo gledam.... počne mi se vrtjet u glavi, hvata me nesvjestica, ruke mi počinju drhtati, vid mi se muti, osječam da nemogu hodati, nemogu se ni dići od kompjutera, mislim da ću se mučiti cijeli život!!!!!!
Ali našla sam lijek, sutra uzimam lopatu i motiku u ruke i prestajem raditi otoke, počinjem raditi ružičnjak!!! Čestitam dragi kaktusiću, zarazila si me svojim ružama, do sada mi nisu bile nešto posebno, volim pomirisat ružu, i pogledat je ali sada me uhvatilo ludilo za kraljicom cvijeća!!!! A znate kako će se zvati: -RUŽIČNJAK MALOG KAKTUSiča-!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusiću, ja više ne znam što reći za tvoje ruže , prekrasne su (ali to ne umanjuje ljepotu ostalog cvijeća, naravno ) ali ova zadnja ruža me "raspametila" , i ja bih htjela imati kad porastem takav ružičnjak,dobro bar sličan ali moje dvorište je premaleno za tako nešto ...
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugica je i dalje raskosna,a ruze predivne,ne znam koju bi izdvojila
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divni kaktusi i predivna narančasta ruža
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Freeland,a da ti napraviš otok sa ružama,imaš mjesta pa rasmisli o tom
Triša,Vilmač,Fany,Antonija,Ivna,Gioiaa,Saraca hvala kaj šetate i mirišete moje ruže
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove tvoje ruže me uvijek ostave bez daha!
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe ruža kao u rasadniku jedna ljepša od druge. One su moji favoriti kod tebe.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgleda da se svi slažemo oko toga da je ružičnjak prava zvijezda tvog vrta. Mislim da je to zato jer si ti na najbolji način prezentirala svoje kraljice cvijeća - posadila si ih zajedno, bez ostalog cvijeća i dopustila im da oduzimaju dah svojom neprikosnovenom ljepotom, ne umanjujući pritom, ljepotu i posebnosti ostalog bilja. Ovako, posađene u ''špalir'', organizirane u ružičnjak, u ritmu različitih oblika i boja, pokazuju svu svoju plemenitost i ljepotu.
No meni su privukle pozornost i ostale tvoje biljčice. Uz božure kojima si počela svoju temu, kad su bili na vrhuncu svoje kratke, ali blistave ljepote, dirnula me jednostavna, starinjska ljepota hortenzije, koju si prikazala u svim njenim mjenama. Hortenzija posađena nasred travnjaka, kao soliterna biljka - pun pogodak! |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusiću, navratila ja opet do tebe.. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenija,Smail hvala
Anaida ja sam tuuuuu
Perla nisam zaboravila,čekaj
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bez obzira kaj nema niš novoga, lijepo je vidjeti nove slikice. krasne su ti biljčice
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Odgovori | Stranica <1 3334353637 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |