dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 119> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ah,Sarajka, tvoj "dio" vrta je predivan.Svaki dio koji nam pokažeš.
Ali i mene posebno oduševile begonije. Što im radiš? Ja imam istu žutu i dvije ne viseće crvene i bujno lišće a od cvijeta ove sezone ni "c".Možda sam to već napisala u tvom vrtu, ali.... kad god vidim tvoje... uzdišem....
Kako ih spremaš za zimu?
I na kraju jedno pitanje: je l' može jedan pelcer od onog cvijeta koji se Triši najviše svidio - baklave?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoje begonije su veličanstvene,a vidim da imaš i dosta penjačica
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga moja, da nisam to sve vidjela u živo, zaista nebih vjerovala u ljepotu ovih cvjetajućih begonija. Da žuta mi je najljepša i hvala ti, već sam rekla da ću izbaciti sve vaze, ali kako kad sam vidla tvoje begonije, pa ja to jednostavno moram imati druge godine - teško žabu u vodu natjerat-
Slikica s baščaršije je predivna, još kad se sjetim svih onih svilenih tepiha dođe mi da se odmah vratim.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Stvarno si kraljica begonija, slike pokazuju da se jako,jako volite
![]() I znaš da je dobra bakina ideja za jedan pelcer baklave
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
DRENOVA 1234 hvala za posjetu mome domu i vrtu
KIKA54 veseli me svaka tvoja posjeta i ti svoje ljepote dijeliš sa nama BAKO-BEA hvala ti na imenu biljkice odmah sam je zapisala |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
DragaBAKO i KORJENKO ma da ste mi bliže ja bih vama napravila po tepsiju ali valjda će te kada i vi put Sarajeva pa meni na baklavu tako bih se radovala vašoj posjeti,a što se tiče begonije one su zaista zahvalne samo ih staviti u hlad i zalijevati tek kad se zemlja osuši,a za zimu ih spremim tek pred samu zimu jer još cvjetaju tamo krajem oktobra porežem sve do zemlje i ako i tad cvjetaju izvadim lukovice i stavim da se dobro osuše svaku zamotam u novine pa u gajbu i onda u garažu ili podrum do proljeća
|
|
![]() |
|
MIRO 021 hvala na posjeti i lijepim riječima,a ti Triša svakako znam da češ ti koju begoniju sigurno staviti u to ne sumnjam jer ti zaista cvijeću ne možeš odoliti
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
sarajka ovo je keria predivan grm sa žutim lppticama cveta u proljeće a i još nekoliko puta manjim intenzitetom , ja tebi spremila ožiljenu mladicu biljke a eto ti je imaš. evo da vidiš kako cvjeta ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us i sve ostalo kod tebe je |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hvala ti na odgovoru za begonije. I ja sam ih tako spremila. Znači nisam pogriješila, nego jednostavno ove godine su odlučile da mi neće cvjetati!
![]() Vidjet ćemo dogodine!
Do tad ću se diviti tvojima.
A za baklavu... eh da sam bliže i mlađa i pokretnija!
![]() |
|
![]() |
|
Ma Bako nisam ni ja mlada ,nisam upoznata gdje vi živite,ja i moj m.m. puno putujemo pa možda vas iznenadim sa tepsijom baklave ,svijet je ipak tako mali,za Vas veliki poljubac
![]() |
|
![]() |
|
Fani čuvaj ti to jer pitanje je hoće li se moje biljkice primiti i prezimiti,u svakom slučaju hvala ti što misliš na mene
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ahaaa, štrajk je prekinut
![]() pa pogledaj koliko se begnije trude cvasti, a ti h nećeš pokazati ![]() bravo za novu fuksiju ![]() na proljeće ću primjeniti onaj tvoj savjet glede proljetnog presađivanja baš za fuksije ![]() uživala sam i u tvojim novitetima ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Hvala Kontesa na pohvalama,nadam se da ti je biljkica iz Sarajeva na putu do tebe,veliki pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Je, je, još se odmara u Rijeci, ali drugi tjedan će za Zagreb.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Svaka čast moja kolegice,ti mi spašavaš obraz,daj bože da se primi i tvoja i Kontesina pa će te vi moći djeliti,jer meni je iz Bosne teško slati preko granice sadnice a sjemena i nekako,pusica za veliko srce
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
nebrini čakče te a na proljeće će biti i novih ovo sam donijela sa vikendice i čuvam za tebe. ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Begonije su za čistu peticu............tako bujne i cvjetne! Pravi bombončić!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo si nam Trišu slikala
![]() ![]() Begonije su stvarno lijepe, posebno žuta i bijela ![]() Ono što zoveš lančić mi zovemo krunica senecio rowleyanus i kod tebe zimi treba u kuću, ima lijepe male bijele cvjetiće ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sarajka imas predivne begonije
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ehh,ovakve zalaske sunca ima samo nase Sarajevo
![]() ![]() Veliki ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |