Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dio mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dio mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 119>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 07:51
Ah,Sarajka, tvoj "dio" vrta je predivan.Svaki dio koji nam pokažeš.
Ali i mene posebno oduševile begonije. Što im radiš? Ja imam istu žutu i dvije ne viseće crvene i bujno lišće a od cvijeta ove sezone ni "c".Možda sam to već napisala u tvom vrtu, ali.... kad god vidim tvoje... uzdišem....
Kako ih spremaš za zimu?

I na kraju jedno pitanje: je l' može jedan pelcer od onog cvijeta koji se Triši najviše svidio - baklave?WinkLOLLOLLOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 08:18
Tvoje begonije su veličanstvene,a vidim da imaš i dosta penjačicasmile55
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 09:50
Hej draga moja, da nisam to sve vidjela u živo, zaista nebih vjerovala u ljepotu ovih cvjetajućih begonija. Da žuta mi je najljepša i hvala ti, već sam rekla da ću izbaciti sve vaze, ali kako kad sam vidla tvoje begonije, pa ja to jednostavno moram imati druge godine - teško žabu u vodu natjerat-
Slikica s baščaršije je predivna, još kad se sjetim svih onih svilenih tepiha dođe mi da se odmah vratim.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 11:23
Stvarno si kraljica begonija, slike pokazuju da se jako,jako volite Heart
I znaš da je dobra bakina ideja za jedan pelcer baklave Wink ...mljaccccc
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 15:46
DRENOVA 1234 hvala za posjetu mome domu i vrtu
KIKA54 veseli me svaka tvoja posjeta i ti svoje ljepote dijeliš sa nama
BAKO-BEA hvala ti na imenu biljkice odmah sam je zapisala

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 18:31
DragaBAKO i KORJENKO ma da ste mi bliže ja bih vama napravila po tepsiju ali valjda će te kada i vi put Sarajeva pa meni na baklavu tako bih se radovala vašoj  posjeti,a što se tiče begonije one su zaista zahvalne samo ih staviti u hlad i zalijevati tek kad se zemlja osuši,a za zimu ih  spremim tek pred samu zimu jer još cvjetaju  tamo krajem oktobra porežem sve do zemlje i ako i tad cvjetaju izvadim lukovice i stavim da se dobro osuše svaku zamotam u novine pa u gajbu i onda u garažu ili podrum do proljeća
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 18:36
MIRO 021 hvala na posjeti i lijepim riječima,a ti Triša svakako znam da češ ti koju begoniju sigurno staviti u to ne sumnjam jer ti zaista cvijeću ne možeš odoliti
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 18:47
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

e ovo je neki grmič -puzavavica sa sitnim žutim ružicama koji mi se jako dopao ,i neznam kako se zove

sarajka ovo je keria predivan grm sa žutim lppticama cveta u proljeće a i još nekoliko puta manjim intenzitetom , ja tebi spremila ožiljenu mladicu biljke a eto ti je imaš. evo da vidiš kako cvjeta

Uploaded with ImageShack.us

i sve ostalo kod tebe je

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 19:27
Hvala ti na odgovoru za begonije. I ja sam ih tako spremila. Znači nisam pogriješila, nego jednostavno ove godine su odlučile da mi neće cvjetati!Confused
Vidjet ćemo dogodine!
Do tad ću se diviti tvojima.
A za baklavu... eh da sam bliže i mlađa i pokretnija!Big%20smile
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 19:47
Ma Bako nisam ni ja mlada ,nisam upoznata gdje vi živite,ja i moj m.m. puno putujemo pa možda vas iznenadim sa tepsijom baklave ,svijet je ipak tako mali,za Vas veliki poljubacsmile78
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 19:49
Fani čuvaj ti to jer pitanje je hoće li se moje biljkice primiti i prezimiti,u svakom slučaju hvala ti što misliš na mene smile127
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 20:02
ahaaa, štrajk je prekinut LOL
pa pogledaj koliko se begnije trude cvasti, a ti h nećeš pokazati Wink
bravo za novu fuksiju Thumbs%20Up
na proljeće ću primjeniti onaj tvoj savjet  glede proljetnog presađivanja baš za fuksije Wink
uživala sam i u tvojim novitetima Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 20:19
Hvala Kontesa na pohvalama,nadam se da ti je biljkica iz Sarajeva na putu do tebe,veliki pozdravsmile79
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 20:46
Je, je, još se odmara u Rijeci, ali drugi tjedan će za Zagreb.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 21:43
Svaka čast moja kolegice,ti mi spašavaš obraz,daj bože da se primi i tvoja i Kontesina pa će te vi moći djeliti,jer meni je iz Bosne teško slati   preko granice sadnice a sjemena i nekako,pusica za veliko srcesmile78
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 21:43
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

Fani čuvaj ti to jer pitanje je hoće li se moje biljkice primiti i prezimiti,u svakom slučaju hvala ti što misliš na mene smile127

nebrini čakče te  a na proljeće će biti i novih ovo sam donijela sa vikendice i čuvam za tebe.

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 21:50
Begonije su za čistu peticu............tako bujne i cvjetne! Pravi bombončić!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 22:03
Lijepo si nam Trišu slikala Clap na Baščaršiji i ja sam bila tamo jednom davno Embarrassed
Begonije su stvarno lijepe, posebno žuta i bijela Clap, ja sam uvijek mislila da one traže puno vode,  pa ih nisam imala da ne uginu ljeti. Plavi sedum je poseban i ima prekrasan cvjetić.
Ono što zoveš lančić mi zovemo krunica senecio rowleyanus i kod tebe zimi treba u kuću, ima lijepe male bijele cvjetiće Wink
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 23:21
sarajka imas predivne begonije
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 23:22
Ehh,ovakve zalaske sunca ima samo nase Sarajevo Big%20smileWink !!
Veliki ClapClap za cvijece!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 119>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.