Ciklame - Cyclamen |
Odgovori | Stranica <1 3334353637> |
Korisnik | |
arii
Pustio korijenje Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dmirce,nisam ja...
par dana me nije bilo doma i to me dočekalo...sama je ona krenula...kamo sreće da sam ja imala nekaj s tim... |
|
Sponzorirani linkovi | |
arii
Pustio korijenje Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e da,pokupila sam i par sjemenkica od onih kuglica...možda bude nekaj i od toga...nažalost,samo 2 kuglice se nisu sasušile...ali neznam kada i kako bi to trebala posijati...
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arii ja sam ih obično sijao negdje mjesec dana poslje sazrevanja,ali mislim da či ih ove godine nešto kasnije jer mislim da će se bolje održati kad prođu vručine |
|
arii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok...samo molim te napiši nekam kad buš sijal da se i ja sjetim...možda se primi...
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arii nebrini obavjetit ću te
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
arii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dmirce hvala...
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prenaglo je zatoplilo, morala sam ih sklonit u polusjenu.
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što su sve ljudi kadri učiniti! Pa to je nečuveno!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oooooo Bože! Ovo je stvarno ružno i strašno!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina.Imao sam i ja takvu kod mene u susjestvu pa je morala sve vratiti još se pravila važna pa stavila biljke na balkon da se vidi,ali nisu biule ciklame nego neko drugo cvjeće.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
marx
Novo sjeme Pridružen: 05 Srpanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ej ljudi! da vas upoznam sa svojim alianom od ciklame. naime, u banani je i sve se posušilo ali odlučila sam početi ispočetka i danas ga posadila u svježu zemlju. a sada vidite- kako vam se čini gomolj? ima li nade uopće? ima li nada s obzirom na srpanj mjesec? spremna sam na sve odgovore.
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Marx po meni gomolj izgleda sasvim dobro,a nema veze koje je doba jer evo mojih iznad koliko su potjerale,samo hrabro nemoj odustajati
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ciklama je preko ljeta bila vani u hladu, unijela sam je unutra uz veliki stakleni prozor i potjerala je lišće.Nadam se da bude i ove godine cvala.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislila sam da ove godine neće potjerati,ali evo je puna pupova
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Odgovori | Stranica <1 3334353637> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |