Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 85> |
Korisnik | |
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlični radovi, a mene kao i uvijek oduševile ruže. Voljela bih svako jutro imati novi uradak - da ne ulazim na CIF uzalud. I da, ja ću ove godine imati mladence, pa da naručim jedan ovako lijep okvir?!? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
predivo je sve i vaze i tanjiri i kutije i slike .....ma sve.Svaka cast.pozdrav
|
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Hej Tatjana, vidim da je Uskrs već lijepo krenuo. Bravo! Sviđa mi se, a na čemu su rađene slikice, jel to mala keramička pločica? Pozdrav
|
|
![]() |
|
Da to sam dobila od susjede pločice male, pa na njima raditi možeš i slike,
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
bravo majstorice
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bravo majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Zahvaljujem na posjeti i komentarima.
|
|
![]() |
|
DANIKA ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 37 |
tatjana radovi su vam krasni a posebno tanjur i vaza
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Tanjči, znaš da ne volim komentirati, ali me ovi tvoji uskršnji tanjuri ostavljaju bez teksta!nisam niti sumnjala u tvoju svestranost i talent.
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
a ja sam to sve vidjela u živo i vjerujte mi - predivno je.
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ma, tanjuri su ti za čistu desetku!
A one male pločice još nisam vidjela takve, kakav je ono rub okolo?
Genijalno.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Uskoro će Uskrs,bravo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |