Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta - komentari
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta - komentari

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 48>
Korisnik
Poruka
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 17:46
Julija D,Anastazija cure puuuuno vam hvala na predivnim salvetama i vasoj velikodusnosti ,nadam se da cu se i ja moci uskoro vama oduziti kakvim lijepim primjerkom.smile78A sad u radne pobjede...
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 18:00
drage moje djevojke drago mi je da su stigle salvete do svojih odredišta! i drugi put!smile73
Draga Julija i prema tebi kreću salvete.smile72
Rosa2 i prema tebi su salvete već otišle.smile80
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 08:26
rosa2, drago mi je da si zadovoljna!
ja zauzvrat tražim jedino da što prije otvoriš svoju galeriju s decoupage radovima i da nam pokažeš šta si napravila.Wink
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 509
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 10:07
¨Julija D i Rosa2...krenule salvete prema vamaSmile
Vito 2008.
Hana 2009.
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 15:18
Jelika i Tatjana salvete su poslane!Tongue
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 11:06
drage moje Julija D. i Felina, veliko hvala na prekrasnim salvetama od srca!!!smile169
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 17:27
Tatjana 43 i Jelika, hvala!smile78
Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 608
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 20:51
Jel moguce da se gro ljudi bavi uredjenjem vrtova,terasa,dvorista... A tek po neko radi"salvet-tehniku" i menja se za salvete...smile45Jel ja gresim il ...
Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 20:53
Molim vas da me ubedite u suprotno...smile43
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 18:16
Naravno da griješiš.Puno nas radi salvetnu i jako smo aktivne i vrijedne.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 18:35
Znam da ste vredne...Smile Nisam rekla ni da niste... Al il ja nisam "na vezi" kad se ta tema vodi il neznam sta je...
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 18:48
caca5: za početak dobrodošla Smile Prvo što će ti pomoći je da malo usporiš s objavljivanjem više postova s istim pitanjem i nestrpljivim čekanjem odgovora jer će onda biti veće šanse da ti se netko javi Big%20smile

Ovdje sigurno ima cura koje su se spremne mijenjati, samo svi ne stignemo odvojiti svoje duple salvete, uzeti vremena za dogovoriti se odmah, a sad su i godišnji odmori i druge ljetne "obaveze" pa nisu svi na forumu često kao inače...

Dok čekaš da ti se netko javi, možeš se predstaviti u temi Predstavite se ili CHAT-Brbljaonica, pogledati što ima po forumu, a ovdje možeš pogledati razne galerije radova u salvetnoj tehnici > http://www.cvijet.info/forum/forum_topics.asp?FID=71
I ne brini, već ćeš se s vremenom dogovoriti za razmjene, a imaš svoj sandučić za privatne poruke pa ćeš razmijeniti adrese i podatke...

Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 19:55
Hvala ti puno kami... Vase smernice mi jako puno pomazu,malo po malo pa cu se skroz odomaciti smile72Hvala ti...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 17:08
ima li netko od vas ovakvu salvetu?

Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 21:32

Zelim vam reci da sam jako srecna sto sam na ovom forumu,i da mi je drago sto mi verujete i bez prikaza duplica menjate se samnom...Eto morala sam to sa svima vama da podelimsmile84

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 20:05
Dali je ikad ikom palo na pamet da se mijenjamo za otpatke salveta?Izrezane i zaboravljene.Često maštam o tome da od nekog dobivam ostatke neke salvete čiji komadići mi baš trebaju,a odavno ih nema za kupiti.Isto tako da nekom pošaljem svoje orezotine koje mi samo smetaju.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 20:23
Ja imam nesto duplica ali ne starih, izjasni se ili cu staviti slikice, to moram moliti Saru da mi pomogne. Mislim da ovi duplici koje imam kolaju. Kiki molim te otidji na moju galeriju i vidi onu kutiju s andjelom, dali slucajno imas bar pola salvete. Jednu sam zbrljala, a trebam za jednu malu curicu.
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 225
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 14:32
Eh evo mene,naime dobila višak salveta africa koje nisam naručilaConfused,pa sad da ne vraćam..ako kome trebaju nek mi se j avi,ja u zamjenu trebam kale,panorame grada,ulica i sl..lavande..fotić me zeza pa ne mogu poslikati,to su onaj mix africa iz chemaca
http://www.hobbyart-chemaco.hr/katalog/details.asp?IDArt=2999&lang=hrvatski
ja tražim ovako nešto
http://www.hobbyart-chemaco.hr/katalog/details.asp?IDArt=2219&lang=hrvatski
imam još par komada i drugih,i šaljem oima koji su i meni prije..hvala svima
Tatajana 43hvala na salvetamaSmilesmile79
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 19:55
ne bavim se salveetama i tehnikama s njima, ali dok sam bila manja, sakupljala sam salvete, i sad sigurno ima bar kojih 30-40 komada. Ima jako lijepih, s cvjećem ali ima i nekih dječjih na crtane likove... stoje u kutiji i baš mi ih je žao... a nemam namjeru se baviti njima... budući da ih ima, a poklanjam ih, dala bih prednost onima iz Splita i okolice koji se mogu osobno naći sa mnom... Bilo bi lijepo kad bih pritom dobila možda koju sadnicu zauzvrat ili sjeme :)  ali nije nuzno... molila bih da mi se javi na pp ako ima tko odavde...
Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 20:35

Zdravo! Ima li ko za menjanje na slepo? Sa salvetamasmile184? Ako ima nek mi se javi na pm?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.