Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 48> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Julija D,Anastazija cure puuuuno vam hvala na predivnim salvetama i vasoj velikodusnosti ,nadam se da cu se i ja moci uskoro vama oduziti kakvim lijepim primjerkom.
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje djevojke drago mi je da su stigle salvete do svojih odredišta! i drugi put!
![]() Draga Julija i prema tebi kreću salvete. ![]() Rosa2 i prema tebi su salvete već otišle. ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
rosa2, drago mi je da si zadovoljna!
ja zauzvrat tražim jedino da što prije otvoriš svoju galeriju s decoupage radovima i da nam pokažeš šta si napravila.
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
¨Julija D i Rosa2...krenule salvete prema vama
![]() |
|
Vito 2008.
Hana 2009. |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Jelika i Tatjana salvete su poslane!
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje Julija D. i Felina, veliko hvala na prekrasnim salvetama od srca!!!
![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Tatjana 43 i Jelika, hvala!
![]() |
|
![]() |
|
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Jel moguce da se gro ljudi bavi uredjenjem vrtova,terasa,dvorista... A tek po neko radi"salvet-tehniku" i menja se za salvete...
![]() |
|
![]() |
|
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Molim vas da me ubedite u suprotno...
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Naravno da griješiš.Puno nas radi salvetnu i jako smo aktivne i vrijedne.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Znam da ste vredne...
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
caca5: za početak dobrodošla
![]() ![]() Ovdje sigurno ima cura koje su se spremne mijenjati, samo svi ne stignemo odvojiti svoje duple salvete, uzeti vremena za dogovoriti se odmah, a sad su i godišnji odmori i druge ljetne "obaveze" pa nisu svi na forumu često kao inače... Dok čekaš da ti se netko javi, možeš se predstaviti u temi Predstavite se ili CHAT-Brbljaonica, pogledati što ima po forumu, a ovdje možeš pogledati razne galerije radova u salvetnoj tehnici > http://www.cvijet.info/forum/forum_topics.asp?FID=71 I ne brini, već ćeš se s vremenom dogovoriti za razmjene, a imaš svoj sandučić za privatne poruke pa ćeš razmijeniti adrese i podatke... |
|
![]() |
|
Hvala ti puno kami... Vase smernice mi jako puno pomazu,malo po malo pa cu se skroz odomaciti
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ima li netko od vas ovakvu salvetu?
![]() |
|
![]() |
|
Zelim vam reci da sam jako srecna sto sam na ovom forumu,i da mi je drago sto mi verujete i bez prikaza duplica menjate se samnom...Eto morala sam to sa svima vama da podelim |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Dali je ikad ikom palo na pamet da se mijenjamo za otpatke salveta?Izrezane i zaboravljene.Često maštam o tome da od nekog dobivam ostatke neke salvete čiji komadići mi baš trebaju,a odavno ih nema za kupiti.Isto tako da nekom pošaljem svoje orezotine koje mi samo smetaju.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ja imam nesto duplica ali ne starih, izjasni se ili cu staviti slikice, to moram moliti Saru da mi pomogne. Mislim da ovi duplici koje imam kolaju. Kiki molim te otidji na moju galeriju i vidi onu kutiju s andjelom, dali slucajno imas bar pola salvete. Jednu sam zbrljala, a trebam za jednu malu curicu.
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Eh evo mene,naime dobila višak salveta africa koje nisam naručila
![]() http://www.hobbyart-chemaco.hr/katalog/details.asp?IDArt=2999&lang=hrvatski ja tražim ovako nešto http://www.hobbyart-chemaco.hr/katalog/details.asp?IDArt=2219&lang=hrvatski imam još par komada i drugih,i šaljem oima koji su i meni prije..hvala svima Tatajana 43hvala na salvetama ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
ne bavim se salveetama i tehnikama s njima, ali dok sam bila manja, sakupljala sam salvete, i sad sigurno ima bar kojih 30-40 komada. Ima jako lijepih, s cvjećem ali ima i nekih dječjih na crtane likove... stoje u kutiji i baš mi ih je žao... a nemam namjeru se baviti njima... budući da ih ima, a poklanjam ih, dala bih prednost onima iz Splita i okolice koji se mogu osobno naći sa mnom... Bilo bi lijepo kad bih pritom dobila možda koju sadnicu zauzvrat ili sjeme :) ali nije nuzno... molila bih da mi se javi na pp ako ima tko odavde...
|
|
![]() |
|
Zdravo! Ima li ko za menjanje na slepo? Sa salvetama |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |