Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 152>
Korisnik
Poruka
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 15:56
zaista puno posla al to veseli čovjeka na kraju, pomočnicimaThumbs%20Up
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 20:05
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

zato si sad bolesna Tongue
dangubo jedna LOL

kontesaa - samo se ti zezaj, još uvijek je tvoj vrt ljepši od mog "čušpajza"
                  ali, već sljedeće proljeće, čuvaj se, moj će biti ljepši, hahaha...

Duda-Lave - jedva čekam da dočekam dan kada ću, kako kažeš, mrmljati
                    dok ću čupati previše razrasle biljke

korijenko - hvala na tvojim krasnim riječima, drago mi je da podržavaš      
                   moj "čušpajz" stil vrtlarenja

Anaida, Bromelija, stefkaja, lilie, renn, rosa2, makk, minimode, hvala vam moje drage što redovno navraćate u moj vrtek. Time mi činite veliku čast i veselje.pusa svima!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 20:35
RS stvarno ste super uredili ove kamenjarčiće, jako se mi sviđaju!!! Lako je v ama tako kad vam ne nedostaje kamenja/babulja. Bravo za vrijedne ruke, a malom angeleku što brži oporavak želim
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 20:58
Prošetala sam prvi put tvojim Senjskim vrtom, žao mi je što nisam i prije ali čim sam vidjela riječ "Senj" u naslovu morala sam navratiti. Naime imam korijene u Senju mada već odavna nismo tamo (baka mi se odselila odatle prije 50 godina). Sad da ne duljim i skrećem s teme - Senjski vrt je krasan! Krasne su ti biljke i krasno je vidjeti ovakav obiteljski timski rad na djelu! Navraćat ću češće! Thumbs%20Up
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 22:03
I ježiči posječuju tvoj lijepi senjski vrt.
A kamenčića za izvoz.
za pomagače.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 23:24
smile55lako je tebi kad imaš tako dobre pomagače ! smile126
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 23:28
smile78za pomoćnike
a tebi se divim kako si vrijedna i kako sve složiš pod konac Thumbs%20Up
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 07:50
Prošetam ja često tvojim vrtom, poželim ti napisati kako tada zamišljam tvoje vikende i planove za neku daleku budućnost u kojoj će ti taj vrt biti dom. Kažu da je dom tamo gdje ti je srce, a tvoje srce je uvijek uz tvoje drage koji s tobom dijele sve čemu se veseliš pa i tvoje planove.
Raznježili su me ježići u tvom vrtu pa ću od sada tu zalaziti kao u priču o ježurku ježiću LOL
A ova fotografija je nezaboravna! Drvo koje samo sebe grli! Prelijepi prizor..

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 09:20
Pa pomocnici su ti izvanredni.
Vrt dok buce u punom sjaju biti ce prekrasan, samo da ih sad ne unisti hladnoca.   
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 13:41
pozdrav dragi gosti, veseli me što vas nađoh u mojem vrtu, a takvi su dani da me još samo lijepe riječi mogu "dignuti" iz proljetne depresije.

Medvjed 34 - dobrodošao u moj vrt za sada "čušpajz" vrt, no planovi su svakakvi, volim ga takovog kakav je i uživam sve više i više u njemu, a kamenja bar imam dovoljno. Hvala na dobrim željama, anđelek nam je već puno bolje.

springy - i ti si novi gost u mojem vrtu pa i tebi želim iskrenu dobrodošlicu uz želju da češće došećeš u hladovinu moga zelenila.

Štefica - sretna sam kaj imamo ježeke, jer su nam susjedi rekli da gdje su ježevi nema opasnih i odvratnih živina.

anči 39 - moja vjerna draga gošća, ak trebaš , posudim ti moje pomagače, ali njima je jako bitna logistička podrška,hehehe.

forzicija - draga moja ja sam previše pedantna, tzv. picajzla ( da prostite na izrazu), tip, sve mi mora biti čisto i bez najmanje grančice ili kamenčića koji tu ne smije biti.

misty-da - da moja draga, imaš pravo, sve je to priprema za "daleku" budućnost, ali već sada uživam u tišini i miru koje razbija samo pjesma kosova, slavuja, crvendaća...povremeni krikovi galebova, nježno lepršanje leptirovih krila i posjete ježeva i buba-mara...

Tajči - nemrem vjerovati da si ti došla u moj vrt, prvi put...joj, gazdarice draga, sada si sve pregledala i najvjerojatnije sam nadrapala, nemoj biti suviše kritična prema meni, ne podnosim grubost, jesam velika, ali mi je duša nježna i osjetljiva...

Hvala svimaSmileSmileSmile
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 15:22
pogledajte nekoliko fografija koje sam fotkala u šetnji brdom:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 15:23

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 15:24

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 15:25

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 15:26

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 15:54
perunike, perunikesmile89
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 15:55
Sara malo sam u zaostatku , ali sam vrt leteći pregledala, makar smatram da ću se morati vratiti i polako u njemu uživati, jer je prekrasno uređen i jer to zaslužuje.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 15:58
saro...pa ja imam još par godina posla samo da dođem do onoga...ajmo sad početi nekaj raditi i uređivati LOL

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 18:24
hvala cure.

Konte, nama objema stoji još par godina posla, a tko zna, onda nam se bude možda nekaj prehitilo u glavi, pa opet ispočetka, pa nam nekaj dosadi, pa nekaj više ne bude "in". Vidiš, nakon zaraze heucherama, uslijedila je masovna zaraza pakujcima, kaj je sljedeće?Smile
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 18:25
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Sara malo sam u zaostatku , ali sam vrt leteći pregledala, makar smatram da ću se morati vratiti i polako u njemu uživati, jer je prekrasno uređen i jer to zaslužuje.

Pa sad, draga moja proljeće, nemojmo ipak pretjerivati, daleko je to od prekrasnosti!Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.