Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 152> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaista puno posla al to veseli čovjeka na kraju, pomočnicima
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kontesaa - samo se ti zezaj, još uvijek je tvoj vrt ljepši od mog "čušpajza"
ali, već sljedeće proljeće, čuvaj se, moj će biti ljepši, hahaha...
Duda-Lave - jedva čekam da dočekam dan kada ću, kako kažeš, mrmljati
dok ću čupati previše razrasle biljke
korijenko - hvala na tvojim krasnim riječima, drago mi je da podržavaš
moj "čušpajz" stil vrtlarenja
Anaida, Bromelija, stefkaja, lilie, renn, rosa2, makk, minimode, hvala vam moje drage što redovno navraćate u moj vrtek. Time mi činite veliku čast i veselje.pusa svima!
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
RS stvarno ste super uredili ove kamenjarčiće, jako se mi sviđaju!!! Lako je v ama tako kad vam ne nedostaje kamenja/babulja. Bravo za vrijedne ruke, a malom angeleku što brži oporavak želim
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Prošetala sam prvi put tvojim Senjskim vrtom, žao mi je što nisam i prije ali čim sam vidjela riječ "Senj" u naslovu morala sam navratiti. Naime imam korijene u Senju mada već odavna nismo tamo (baka mi se odselila odatle prije 50 godina). Sad da ne duljim i skrećem s teme - Senjski vrt je krasan! Krasne su ti biljke i krasno je vidjeti ovakav obiteljski timski rad na djelu! Navraćat ću češće!
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
I ježiči posječuju tvoj lijepi senjski vrt.
A kamenčića za izvoz. ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() a tebi se divim kako si vrijedna i kako sve složiš pod konac ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prošetam ja često tvojim vrtom, poželim ti napisati kako tada zamišljam tvoje vikende i planove za neku daleku budućnost u kojoj će ti taj vrt biti dom. Kažu da je dom tamo gdje ti je srce, a tvoje srce je uvijek uz tvoje drage koji s tobom dijele sve čemu se veseliš pa i tvoje planove.
Raznježili su me ježići u tvom vrtu pa ću od sada tu zalaziti kao u priču o ježurku ježiću ![]() A ova fotografija je nezaboravna! Drvo koje samo sebe grli! Prelijepi prizor.. ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa pomocnici su ti izvanredni.
Vrt dok buce u punom sjaju biti ce prekrasan, samo da ih sad ne unisti hladnoca. ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
pozdrav dragi gosti, veseli me što vas nađoh u mojem vrtu, a takvi su dani da me još samo lijepe riječi mogu "dignuti" iz proljetne depresije.
Medvjed 34 - dobrodošao u moj vrt za sada "čušpajz" vrt, no planovi su svakakvi, volim ga takovog kakav je i uživam sve više i više u njemu, a kamenja bar imam dovoljno. Hvala na dobrim željama, anđelek nam je već puno bolje.
springy - i ti si novi gost u mojem vrtu pa i tebi želim iskrenu dobrodošlicu uz želju da češće došećeš u hladovinu moga zelenila.
Štefica - sretna sam kaj imamo ježeke, jer su nam susjedi rekli da gdje su ježevi nema opasnih i odvratnih živina.
anči 39 - moja vjerna draga gošća, ak trebaš , posudim ti moje pomagače, ali njima je jako bitna logistička podrška,hehehe.
forzicija - draga moja ja sam previše pedantna, tzv. picajzla ( da prostite na izrazu), tip, sve mi mora biti čisto i bez najmanje grančice ili kamenčića koji tu ne smije biti.
misty-da - da moja draga, imaš pravo, sve je to priprema za "daleku" budućnost, ali već sada uživam u tišini i miru koje razbija samo pjesma kosova, slavuja, crvendaća...povremeni krikovi galebova, nježno lepršanje leptirovih krila i posjete ježeva i buba-mara...
Tajči - nemrem vjerovati da si ti došla u moj vrt, prvi put...joj, gazdarice draga, sada si sve pregledala i najvjerojatnije sam nadrapala, nemoj biti suviše kritična prema meni, ne podnosim grubost, jesam velika, ali mi je duša nježna i osjetljiva...
Hvala svima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pogledajte nekoliko fografija koje sam fotkala u šetnji brdom:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
perunike, perunike
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sara malo sam u zaostatku , ali sam vrt leteći pregledala, makar smatram da ću se morati vratiti i polako u njemu uživati, jer je prekrasno uređen i jer to zaslužuje.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
saro...pa ja imam još par godina posla samo da dođem do onoga...ajmo sad početi nekaj raditi i uređivati
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hvala cure.
Konte, nama objema stoji još par godina posla, a tko zna, onda nam se bude možda nekaj prehitilo u glavi, pa opet ispočetka, pa nam nekaj dosadi, pa nekaj više ne bude "in". Vidiš, nakon zaraze heucherama, uslijedila je masovna zaraza pakujcima, kaj je sljedeće?
![]() |
|
![]() |
|
Pa sad, draga moja proljeće, nemojmo ipak pretjerivati, daleko je to od prekrasnosti!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |