Mamin grunt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 38> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mamaa, došla sam vidjeti šta radiš i vidjela sličice tvoga grunta na dvije strane prije ove.
Svi imamo borbu sa sušom, ali se dobro sjećamo sličica na početku tvoje teme. Sve je bilo pusto i svugdje si pisala: tu planiram ...
A sad je puno toga tu. Velika promjena !
Plodovi iz povtrnjaka su ti super!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
preljepo ti je cvijece a i povrce svaka cast
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa svačega ima tu kod tebe, povrća svake vrste, a i cvijeće se šareni.
Napredak je ogroman. A vrućine jesu i moraju biti jer je ljeto, pa ne može biti onako bujno zeleno. |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Tvoj sirak već u cvatu, moj još ne...aha, to je za metle
![]() Sjeme cosmosa se formira u sredini bivšeg cvijeta, budem sutra poslikala i stavila u temu cosmos kako izgleda sjeme ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Hvala svima na posjeti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilješka za arhivu- započeti radovi na "pretumbaciji" ili ti ga konačnom formiranju "cvjetnjaka"- očekivano trajanje radova: barem 15 punih dana ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Samo naprjed
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
pregledala sam tvoj vrt...krasan je...super cvijeca imas...al imas i posla...samo polako i
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
pregledala sam tvoj vrt od prve do zadnje stranice, vidi se da si u velikom poslu, jako puno si napravila ali i da još ima posla samo tako uspjet ćeš ti jer vidim da si ustrajna mlada žena.
Vrt je prva liga, a ima i lijepog cvijeća ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mamaa bome ti je povrće prekrasno. A o grožđu da ni ne pričam!
![]() ![]() ![]() I znaš da one tikvice u kamenjaru izgledaju čist' zgodno!
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
hvala vam svima, naravno posebno bromeliji
![]() posla definitivno ima, no sad sam barem naučila većinu onoga šta sam trebala (ja sam odrasla na zagrebačkom asfaltu- kakav vrt ili cvjetnjak- ovo su moji susreti s cviječem i povrćem- i naravno učenje u hodu)- zato se sad ispravljaju greškice i planira unaprijed ![]() ![]() bako- i meni su bile zgodne no mm nisu i on mi ih je počupao ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mama ti si stalno u petoj brzini, a da malo prešaltaš u manju
![]() Nije mi jasno zašto usred ljeta pretumbavaš cvjetnjak, možda da si sačekala jesen da ti se biljke bolje prime, mislim na trajnice. U svakom slučaju odlično za arhivsku sliku, tako ćemo pratiti razvoj događaja
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
----------Internet mi nije nešto radio pa zato nisam vidjela ovo šta se radi kod tebe . Ma ženo skidam ti kapu -i svaka čast-nemam više šta reći -dovoljno sam rekla ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Meni onaj kanal čist OK izgleda, da je moj ne bih dala nikome ni pipnuti u njega.... ma baš je fora onak rascvjetano.
A što se proširenja cvjetnjaka tiče, bogme si se pravog posla primila i to usred ljeta.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mamma, ja obećala pa došla.
Vidim da ti i drugi preporučuju da ne sadiš baš sada usred ljeta, nego da malo pričekaš. Prevruće je sada - i za tebe i za biljčice. Da baš ne gledaš u neuređeni dio cvjetnjaka - možda posloži tu biljke koje imaš u teglama, tako i ja krpam rupe u cvjetnjaku |
|
![]() |
|
hvala otok..za sad se uređuje samo manji dio L od cvjetnjaka- tu su uglavnom bile lukovice koje su izvađene i osušeni neven- par ostalih biljkica je iskopano s hrom zemlje i preseljeno u velike kante- a sad se rade etaže i staze između, pa kad se taj dio odradi gore idu tegle kao šta si i rekla, au jesen ide presadnja biljaka i onaj veći dio cvjetnja ide u preuređenje
u svakom slučaju hvala na savjetima
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ja sam rijetko kada pazila kad sadim i u većini mi se primilo. Nije cvalo tu godinu ali sljedeću je!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Onda si imala sreće lily, moje se sve sasušilo. Ili si poodila mjesto gdje si sadila, neki hlad i sl... Kod mame je dosta sunca direktno, a i poslije V.Gospe je već dosta hladnije pa tako će se i primiti sve.
|
|
![]() |
|
![]() čisto za arhivu -bačva u fazi farbanja ![]() a ova je za smrcko ![]() i za arhivu- početak iskopa za podbetoniravanje temelja (hvala bogu sve gotovo ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ti radi -rad će se isplatiti-
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |