Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mamin grunt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mamin grunt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 38>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 10:10
Mamaa, došla sam vidjeti šta radiš i vidjela sličice tvoga grunta na dvije strane prije ove.
Svi imamo borbu sa sušom, ali se dobro sjećamo sličica na početku tvoje teme. Sve je bilo pusto i svugdje si pisala: tu planiram ...
A sad je puno toga tu. Velika promjena !
Plodovi iz povtrnjaka su ti super!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 20:20
preljepo ti je cvijece a i povrce svaka cast
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 21:11
Pa svačega ima tu kod tebe, povrća svake vrste, a i cvijeće se šareni.
Napredak je ogroman.

A vrućine jesu i moraju biti jer je ljeto, pa ne može biti onako bujno zeleno.
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 23:13
Tvoj sirak već u cvatu, moj još ne...aha, to je za metle Tongue
Sjeme cosmosa se formira u sredini bivšeg cvijeta, budem sutra poslikala i stavila u temu cosmos kako izgleda sjemeWink
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 18:58
Hvala svima na posjetiSmileSmileSmileSmile Silvek hvalaSmile

Bilješka za arhivu- započeti radovi na "pretumbaciji" ili ti ga konačnom formiranju "cvjetnjaka"- očekivano trajanje radova: barem 15 punih dana

Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 00:45
Samo naprjedsmile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 01:20
pregledala sam tvoj vrt...krasan je...super cvijeca imas...al imas i posla...samo polako i smile55za napravljen posao...
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 07:28
pregledala sam tvoj vrt od prve do zadnje stranice, vidi se da si u velikom poslu, jako puno si napravila ali i da još ima posla samo tako uspjet ćeš ti jer vidim da si ustrajna mlada žena.
Vrt je prva liga, a ima i lijepog cvijeća smile57

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 07:33
Mamaa bome ti je povrće prekrasno. A o grožđu da ni ne pričam!ClapClapClap

I znaš da one tikvice u kamenjaru izgledaju čist' zgodno!
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 09:08
hvala vam svima, naravno posebno bromelijismile78
posla definitivno ima, no sad sam barem naučila većinu onoga šta sam trebala (ja sam odrasla na zagrebačkom asfaltu- kakav vrt ili cvjetnjak- ovo su moji  susreti s cviječem i povrćem- i naravno učenje u hodu)- zato se sad ispravljaju greškice i planira unaprijedEmbarrassedWink

bako- i meni su bile zgodne no mm nisu i on mi ih je počupaoCryCryCryCryCryCry - i mislio da ću ja biti sretnaConfusedConfused
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 11:48
Mama ti si stalno u petoj brzini, a da malo prešaltaš u manju Wink
Nije mi jasno zašto usred ljeta pretumbavaš cvjetnjak, možda da si sačekala jesen da ti se biljke bolje prime, mislim na trajnice. U svakom slučaju odlično za arhivsku sliku, tako ćemo pratiti razvoj događaja Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 13:10
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 19:35
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

Hvala svima na posjetiSmileSmileSmileSmile Silvek hvalaSmile

Bilješka za arhivu- započeti radovi na "pretumbaciji" ili ti ga konačnom formiranju "cvjetnjaka"- očekivano trajanje radova: barem 15 punih dana

----------Internet mi nije nešto radio pa zato nisam vidjela ovo šta se radi kod tebe . Ma ženo skidam ti kapu -i svaka čast-nemam više šta reći -dovoljno sam reklaTongue
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 22:21
Meni onaj kanal čist OK izgleda, da je moj ne bih dala nikome ni pipnuti u njega.... ma baš je fora onak rascvjetano.
A što se proširenja cvjetnjaka tiče, bogme si se pravog posla primila i to usred ljeta.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 12:33
Mamma, ja obećala pa došla.
Vidim da ti i drugi preporučuju da ne sadiš baš sada usred ljeta, nego da malo pričekaš.
Prevruće je sada - i za tebe i za biljčice.
Da baš ne gledaš u neuređeni dio cvjetnjaka - možda posloži tu biljke koje imaš u teglama, tako i ja krpam rupe u cvjetnjaku
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 12:48
hvala otok..za sad se uređuje samo manji dio L od cvjetnjaka- tu su uglavnom bile lukovice koje su izvađene i osušeni neven- par ostalih biljkica je iskopano s hrom zemlje i preseljeno u velike kante- a sad se rade etaže i staze između, pa kad se taj dio odradi gore idu tegle kao šta si i rekla, au jesen ide presadnja biljaka i onaj veći dio cvjetnja ide u preuređenje
u svakom slučaju hvala na savjetimaSmileSmileSmile
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 12:52
Ja sam rijetko kada pazila kad sadim i u većini mi se primilo. Nije cvalo tu godinu ali sljedeću je!
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 15:30
Onda si imala sreće lily, moje se sve sasušilo. Ili si poodila mjesto gdje si sadila, neki hlad i sl... Kod mame je dosta sunca direktno, a i poslije V.Gospe je već dosta hladnije pa tako će se i primiti sve.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 15:40

čisto za arhivu -bačva u fazi farbanja

a ova je za smrcko

i za arhivu- početak iskopa za podbetoniravanje temelja (hvala bogu sve gotovoWinkSmile)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 18:52
Samo ti radi -rad će se isplatiti-smile121
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,186 sekundi.