Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 113>
Korisnik
Poruka
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:35
ajde bokkkkk....laku noćććć....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:48
a tek sam se ufurala, ali nek vam bude......... laku noć
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:53
ja sam tuuuuu!!!
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 08:35
pst... priča se po Novom Zagrebu da galama mijenja zanimanje Wink , iznenađeni su susjedi kaj ju je lupilo sad ići u krovopokrivače kad je snijeg na krovu!
Ma, vele, ne treba se jako čuditi pa ona vam je ionako posebna a imaju i sreću jer neće doma eksperimentirai, imaju ravan krov smile96
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 13:47
jassice upravo sam preuzela salvete od spring....i vjeruj oduševit ćeš se prekrasne su.....i još je danas kupila dva paketa pa nam je i od tih dala po par komada....spring hvala hvala hvala, stvarno se predivne!!! a tek da vidite malenu iris, koji slatkiš od djeteta, preslatka je....
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 15:41
jassi nam nema, sprema se za sutrašnji tulum   jellllldaaaaa
jaaaaaaaaaaaassiiiiiiiiii jaaaaaaaaaaaviiii seeeeeeeeee
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 15:54
sprema se za tulum ili broji crijepove u šupi dal su joj svi na brojuLOL
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 22:36
Večer.. idem uspavat dijete pa se vratimmmmm
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 22:54
joj vidim aj segu na racun crepova...aha a bute rekle..joj daj za probu ..babe vrazje...jeje prebrojala sam ih i na broju su , a susedi me malo jos cudno gledaju,,,,je franjek morti napravi  i krov..hihihi
joj jos sam u pripremama, danas sam napravila jos12 slika z aklince, suse se, da se n epocupaju kad odlaze...ne dao bogek da usfali...a zima mi je za po....zditi
jel vidim moji crepeki bu jos duze vreme na tapeti, cudi me da hippy nije ispricala kak samjoj se pojadala...hehehe..a di je ona....jos nij ekuci dosla

no tu sam ali kratko, jer moram jos lakirat slikice i pripremiti celofane...mrtva sam

joj bubo jedva cekam salvete....sprimgica fala puno...nadam se da ti se dopada moj paket salveta

bubu se da si sutra donesla..ihaaa
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 22:54
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

jassice upravo sam preuzela salvete od spring....i vjeruj oduševit ćeš se prekrasne su.....i još je danas kupila dva paketa pa nam je i od tih dala po par komada....spring hvala hvala hvala, stvarno se predivne!!! a tek da vidite malenu iris, koji slatkiš od djeteta, preslatka je....

E Bubač sljedeči put pijemo kavu... ja htjela da mi dijete spava kak spava i doma a ono čorak zaspala 20 min prije kuće.. bili na snijegu pa kod kume i u 9 došli doma.. krepana sammmm!

Curke moje... preuzela sam kutiju od Bubamare.. pravo bogatstvo!!smile79smile93smile58
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 22:55
je je dođem, al danas niš nisam stigla tak da bu tonček poklon dobio sa zakašnjenjem....
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 22:56
Jassi.. pa koliko to bude uzvanika?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 22:57
daj ne davi s poklonom , sam se nacrtaj tam s salvetema, mogu i ja malo uzivati...ahahahahaha

springica, vjerujem da kad si sve izvadla si se srusila kaj sve ima ...hehehe
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 22:57
Bubi čekala mene.. smrzla se a mi fulali crkvu!!!
Sorry...smile78
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 22:58
biti ce oko 15-20 klinaca + starci

neg daj vise kazi dal su salvete ok, znas uvjek me strah da mi netko ne ocita kaj sam to kao poslala.....ono kao glupe salvete

ajme cure ubila me t apriprema, sam da se zdivljaju, i da je kraj vise svega....koma, padam s nogu koje i nisu tanke ..hehehe
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 22:59
ma niste vi krivi, ja totalno zabotravila na tu crkvu kad je nova i neka čudna, pa.....baš mi je bilo drago...i da iris ti je premedena!!
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 23:00
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

daj ne davi s poklonom , sam se nacrtaj tam s salvetema, mogu i ja malo uzivati...ahahahahaha

springica, vjerujem da kad si sve izvadla si se srusila kaj sve ima ...hehehe

Bogami jesam.. mislila sam si a kaj one misle da je ne budem spavala više...odkud mi toliko ideja!!

I naravno moje dijete je sve i jednu pregledalo..nemre to bez nje proči....kontrola  dalo prolaznu ocjenu.. sve joj je pepo.. ali ona sa žečekom, vjevericom, sovom.. i još nekim... slatkooooooo
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 23:01
cuj ak je mala tak slatkis ...ja bi ju bezecirala z atonceka, ak more...hehehe dobis svekija koja ne staje, pa bus se odmorila
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 23:01
e springice,daj jednom stavi sliku iris u onu temu tete fotke i tralala....
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 23:02
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

ma niste vi krivi, ja totalno zabotravila na tu crkvu kad je nova i neka čudna, pa.....baš mi je bilo drago...i da iris ti je premedena!!

Hvala Bubamaro!!

Posudim ti je.. brzo je budeš vratila jer mi smo tek sada uši u onu fazu mama, mama, mama..... i tak milion pita na dan!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.