Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 113> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajde bokkkkk....laku noćććć....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
a tek sam se ufurala, ali nek vam bude......... laku noć
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ja sam tuuuuu!!!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
pst... priča se po Novom Zagrebu da galama mijenja zanimanje
![]() Ma, vele, ne treba se jako čuditi pa ona vam je ionako posebna a imaju i sreću jer neće doma eksperimentirai, imaju ravan krov
![]() |
|
![]() |
|
jassice upravo sam preuzela salvete od spring....i vjeruj oduševit ćeš se prekrasne su.....i još je danas kupila dva paketa pa nam je i od tih dala po par komada....spring hvala hvala hvala, stvarno se predivne!!! a tek da vidite malenu iris, koji slatkiš od djeteta, preslatka je....
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
jassi nam nema, sprema se za sutrašnji tulum jellllldaaaaa
jaaaaaaaaaaaassiiiiiiiiii jaaaaaaaaaaaviiii seeeeeeeeee |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
sprema se za tulum ili broji crijepove u šupi dal su joj svi na broju
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Večer.. idem uspavat dijete pa se vratimmmmm
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
joj vidim aj segu na racun crepova...aha a bute rekle..joj daj za probu ..babe vrazje...jeje prebrojala sam ih i na broju su , a susedi me malo jos cudno gledaju,,,,je franjek morti napravi i krov..hihihi
joj jos sam u pripremama, danas sam napravila jos12 slika z aklince, suse se, da se n epocupaju kad odlaze...ne dao bogek da usfali...a zima mi je za po....zditi
jel vidim moji crepeki bu jos duze vreme na tapeti, cudi me da hippy nije ispricala kak samjoj se pojadala...hehehe..a di je ona....jos nij ekuci dosla
no tu sam ali kratko, jer moram jos lakirat slikice i pripremiti celofane...mrtva sam
joj bubo jedva cekam salvete....sprimgica fala puno...nadam se da ti se dopada moj paket salveta
bubu se da si sutra donesla..ihaaa
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
E Bubač sljedeči put pijemo kavu... ja htjela da mi dijete spava kak spava i doma a ono čorak zaspala 20 min prije kuće.. bili na snijegu pa kod kume i u 9 došli doma.. krepana sammmm! Curke moje... preuzela sam kutiju od Bubamare.. pravo bogatstvo!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
je je dođem, al danas niš nisam stigla tak da bu tonček poklon dobio sa zakašnjenjem....
|
|
![]() |
|
Jassi.. pa koliko to bude uzvanika?
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
daj ne davi s poklonom , sam se nacrtaj tam s salvetema, mogu i ja malo uzivati...ahahahahaha
springica, vjerujem da kad si sve izvadla si se srusila kaj sve ima ...hehehe
|
|
![]() |
|
Bubi čekala mene.. smrzla se a mi fulali crkvu!!!
Sorry... ![]() |
|
![]() |
|
biti ce oko 15-20 klinaca + starci
neg daj vise kazi dal su salvete ok, znas uvjek me strah da mi netko ne ocita kaj sam to kao poslala.....ono kao glupe salvete
ajme cure ubila me t apriprema, sam da se zdivljaju, i da je kraj vise svega....koma, padam s nogu koje i nisu tanke ..hehehe
|
|
![]() |
|
ma niste vi krivi, ja totalno zabotravila na tu crkvu kad je nova i neka čudna, pa.....baš mi je bilo drago...i da iris ti je premedena!!
|
|
![]() |
|
Bogami jesam.. mislila sam si a kaj one misle da je ne budem spavala više...odkud mi toliko ideja!! I naravno moje dijete je sve i jednu pregledalo..nemre to bez nje proči....kontrola dalo prolaznu ocjenu.. sve joj je pepo.. ali ona sa žečekom, vjevericom, sovom.. i još nekim... slatkooooooo |
|
![]() |
|
cuj ak je mala tak slatkis ...ja bi ju bezecirala z atonceka, ak more...hehehe dobis svekija koja ne staje, pa bus se odmorila
|
|
![]() |
|
e springice,daj jednom stavi sliku iris u onu temu tete fotke i tralala....
|
|
![]() |
|
Hvala Bubamaro!! Posudim ti je.. brzo je budeš vratila jer mi smo tek sada uši u onu fazu mama, mama, mama..... i tak milion pita na dan!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |