Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 203> |
Korisnik | ||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ja ti budem isto složila jednu pergolu kraj ulaza, jednu kraj vrtne kućice koju planiramo na jesen raditi, jednu ko stabalce i dvije kraj zida od kuće i garaže tak da se to brzo potroši,još mi ne bude dosta.
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
A to je famozna sterna
![]() ![]() |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
uh, Uh evo me nazad u mom vrtu, sve nešto zabušavam i ljenčarim. Nova tura slikica, u međuvremenu dok ja stignem stavit slike toga se i promijenilo ali bit će za drugi put.
Najprije ću staviti slike kraljevskog ljiljana, već sam stavila kad su počeli cvasti, ovo su u punom cvatu, u međuvremenu i ocvali
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
uskraćuješ nas za slikice korjenko
![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Ovo je mini mlječika, brzo se razmnožava - slika za Mamu da vidi kakva će joj biti kad poraste(vrlo brzo)
![]() Ovi je Rubikonda, trajnica, kupila sam ju na Flori i to je pisalo na etiketi, meni više liči na neku vrstu penstemona
![]() Tonijevi makovi iz Babotoka - nisam do ove godine nikad imala makove ali sad ću obavezno skupit sjemenje
![]() ![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
A sad malo fuksija (kampaneli) na balkonu
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
I za kraj današnjeg javljanja - hortenzije i oleandri
Crvene
![]() Križanka
![]() Oleandri - tamno roza i žuti (oker), iza kuće kod ljuljačke imam još bijelog i u vazama boja breskve i svjetlo roza
![]() ![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
Konti, ja jednostavno od silnih obaveza ne sjetim se slikati pa za to zadužim MPK, ona to voli i onda ja napravim selekciju slika jer ona jednu biljku slika ko manekenku u 101 poza
![]() Kraljevski ljiljani su stvarno divni ali da barem malo duže traju....
U jednom dvorištu kuda prolazim na posao imaju iste takve samo su viši i žuti, najljepši što sam do sad vidjela, šteta što u tom dvorištu nikog ne poznam ali ja ću kad nekog vidim bezobrazno pitati sjeme, baš me briga
![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
tvoje fuksije su pravi grmovi..skidam kapu ..fenomenalne su
![]() nabaciš smiješak i lijepo pitaj,a oni neće moći odoljeti pa će ti dati ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Opet nešto novo, taj cvjetak sa Flore je prekrasan, hortenzije - ta križanka, opet nešto novo, sve lijepo ukomponirano, prekrasno je kod tebe
|
||
![]() |
||
|
Na prvoj i drugoj slici, bijelo- crvena ima 4 god, na drugoj slici mi je nova ovogodišnja a na zadnjoj slici e ta ima dobrih 10 god. deblo joj je dva prsta debelo, na proljeće ih drastično porežem i uvijek su ovako guste, jedino mi još balerina bijelo-crvena nije procvala, nešto štrajka isto je stara 4 godine
|
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
|
cvijeće ti je prekrasno, posebno su me se dojmile fuksije. Da li fuksije držiš na mjestu gdje nema sunca cijeli dan ili su blago na suncu?
|
||
![]() |
||
|
Tajčica ja sam godinama griješila i držala fuksije na direktnom suncu i bile su tako-tako, ne baš bog zna što, sada ih već dvije godine držim na balkonu gdje samo ujutro dobiju sunca a onda su od podna u kompletnom hladu, to je dobitna kombinacija
![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
|
pretpostavljala sam da negdje griješim.
Hvala
![]() |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
ajme, korijenko, ja sam oduševljena sa tvojim ljiljanima, pa tek fuksije, hortenzije sve što obožavam a oleanderi- lijepe boje, veliki
ja se ne mogu odvojit od tvoga cvijeća ![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
prekrasno ti je sve ali ljiljani su stvarno kraljevski
|
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps- da li ta mini mlječika može prezimiti vani? - kako da se odnosim s njom
![]() ![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Ako je "neka kamenjarka" ovo sa sitnim lila cvjetićima, to ti je alisum ( miriši na med).
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Ljiljani su stvarno kraljevski
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Oleander i fuksije predivni ,a za hortenzije nemam riječi koliko su predivne
![]() Kao i uvijek ,predivno i prekrasno!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |