Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 343344345346347 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2014 u 22:06
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 08:27
Vidiš, vidiš, svašta ću korisno još naučiti na našem lijepom forumu smile144 
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 12:23

Oooooo da,  Bugice ima toga da ti pamet stane...No ovaj puta kod mene tj. u mojoj neposrednoj blizini nema ništa lijepoga...OuchOuch

Jučer sam se zgrozila čitajući jednu užasnu vijest...naime u našem selu se vjerojatno jučer ili prekjučer dogodilo ubojstvo....OuchOuch  Pitam se otkada su ljudi postali takve zvijeri???? Tko može ubiti drugog čovjeka??? Tko ima pravo oduzeti nekom život????

Žrtva je 60-godišnji muškarac.....istraga je u tijeku i još se ništa ne zna.....ConfusedOuch

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 15:16
Na žalost, ono što smo nekada gledali  samo u filmovima, postaje i naša stvarnost. Besparica dovodi do situacija da te netko "riješi" za 100 kuna.  Thumbs Down smile155 
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 15:21

Da Rosi,  ali očito da nema samo besparica tu najveću ulogu..nego koliko sam mogla već primjetiti danas su ljudi nešto sve " kraćeg fitilja" začaš "puknu ko kokice" na možda nebitnu, bezazlenu sitnicu...Ouchsmile185  Što nikako nije dobro....Treba se znati othrvati i dovesti svoje strpljenje u kakav takav red...

Treba obuzdati osjećaj ljutnje, osjećaj kako bih najradije odmah nekoga zbog nečega namlatili i sl....

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 15:28
Slažem se da ima ljudi koji imaju novaca (pod time smatram one zaposlene koji dobivaju plaću pa makar i minimalnu jer i to će kod nas ubrzo postati luksuz) pa opet su nesretni. Ili su problemi sa djecom, ili partnerom, ili tko zna sa kime sve ne... Gdje je rješenje, ne znam. Možda dođu mali zeleni pa nas dovedu u red! LOL
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 15:40
  Mali zeleni nas navodno zasad samo promatraju.....smile96smile90ne bi se " šteli mešati " , ne još....smile96smile96

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 15:49
Znala sam ja kod koga ću provjeriti da li dolaze ili ne... Wink Pazi mons, još malo i zvati ću te BongoLOL  E dobri stari Smogovci - za one koji ne znaju o čemu ja to... Big smile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 16:03
 Hehehehheehheehe....Bongo !  smile96smile96 S ovim si me vratila u neka stara bolja vremena...

Tko se još ne sjeća Smogovaca? LOLLOLLOL  iako moram priznati ostalo mi to nešto kao u magli....

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 16:11
Nedavno su bili na TV-u, iako sam na žalost gledala samo jednu epizodu. Jako malo gledam TV, ako mogu ujutro pogledam "Dobro jutro" dok popijem ness i to je uglavnom sve. Ako imam vremena onda radije malo prozujim po netu...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 16:22
 Ja najviše zujim po netu.....Tv mi je nekako pao u drugi plan.....smile96smile42  Ionako rijetko kad ima nešto zanimljivo..dobro pogledam ove neke turske serije navečer i uglavnom to je to...

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 17:30

A i ja sam sa TV-om na vi. Uglavnom, samo internet i to kada uhvatim vremena.

Kad si malo bolje razmislim, vezano za vaš razgovor gore, sve je više bijesnih ljudi i sve manje dobrodušnih i onih koje vesele male stvari. Razne smicalice, podvale, ironija, podrugivanje, ismijavanje... sve se to prejako udomaćilo i izguralo dobrotu nekamo u stranu   smile178 ... I kad pribrojiš tome besparicu...

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 17:38

Bugi Potpisujem sve što si rekla!  Thumbs Up  ( nećeš se ljutiti što sam te malo prekrstila? Embarrassed )  Nekako su mi ljepše i draže skraćenice..

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 17:48

He,he,he smile72, nikako se neću ljutiti...I meni samoj ne leži ovakvo kor.ime al što ćeš - nikako se nisam mogla drugačije registrirati, sve je već bilo zauzeto. 

Bugicaza5 = bugenvilla (od milja bugica), z je prvo slovo mog rodnog grada Zagreba, a je prvo slovo Zagreba iz prošlosti - Agram i broj 5 označava broj mojih zlata - dječice smile71

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 18:02
 Hheheheheheeh i mislila sam da se nećeš ljutiti....ma divna si ! smile78smile84 Volim ljude vedra duha koji ne traže " dlaku u jajetu", koji nisu mrtva puhala pa će se ljutiti i zbog najmanjih sitnica...

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 18:04
  A za dječicu jedna veliiiikaaaaaa smile79

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 18:36
Hvala monsti smile170
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 18:42
Ooooo bugica, onda stvarno moraš posijati puuuno paradajza i još svašta pomalo da djeca mogu imati barem dio jelovnika fino, domaće zdravo povrće! smile215
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 19:52
  Curke objema smile78A sad bih rekla nešto o Steviji...MM mi kupio one tabletice Stevije ( kao zaslađivač ) moram reći da nije ništa tako strašno s obzirom kako su neki pisali da u početku ima grozan okus Dead i još svašta nadodavali.....Istina, malo je čudno, okusi se isprepliću....osim što je dosta slatka, dosta je i gorka..sve u svemu, vjerojatno je zanemarivo kad bi se čovjek priviknuo na nju....A ako tome još pridoda za je jako zdrava biljka i liječi oko 88 vrsta bolesti, onda joj je sve oprošteno....mislim da bi s guštom uživao u kavici skuhanoj  i zaslađenoj sa stevijom..Kako god, ja ću opet eksperimentirati sa sjemenom....LOL

Ono što je rečeno da je i do nekoliko puta slađa od šećera, meni to uopće ne izgleda tako strašno slatko...prije bih rekla u nekim granicama normale ...

Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 10:32
evo stigao wheel hoo, jos samo isprobati ga kad vrijeme dozvoliSmile
http://upload.slike.com/slike/2014/02/1391505999-1500-x-844px-DSC_0001.jpg

http://upload.slike.com/slike/2014/02/1391506077-1500-x-844px-DSC_0002.jpg
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 343344345346347 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.