Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 343344345346347 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Vidiš, vidiš, svašta ću korisno još naučiti na našem lijepom forumu
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Oooooo da, Bugice ima toga da ti pamet stane...No ovaj puta kod mene tj. u mojoj neposrednoj blizini nema ništa lijepoga... ![]() ![]() Jučer sam se zgrozila čitajući jednu užasnu vijest...naime u našem selu se vjerojatno jučer ili prekjučer dogodilo ubojstvo.... ![]() ![]() Žrtva je 60-godišnji muškarac.....istraga je u tijeku i još se ništa ne zna..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Na žalost, ono što smo nekada gledali samo u filmovima, postaje i naša stvarnost. Besparica dovodi do situacija da te netko "riješi" za 100 kuna.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da Rosi, ali očito da nema samo besparica tu najveću ulogu..nego koliko sam mogla već primjetiti danas su ljudi nešto sve " kraćeg fitilja" začaš "puknu ko kokice" na možda nebitnu, bezazlenu sitnicu... ![]() ![]() Treba obuzdati osjećaj ljutnje, osjećaj kako bih najradije odmah nekoga zbog nečega namlatili i sl.... |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Slažem se da ima ljudi koji imaju novaca (pod time smatram one zaposlene koji dobivaju plaću pa makar i minimalnu jer i to će kod nas ubrzo postati luksuz) pa opet su nesretni. Ili su problemi sa djecom, ili partnerom, ili tko zna sa kime sve ne... Gdje je rješenje, ne znam. Možda dođu mali zeleni pa nas dovedu u red!
![]() |
|
![]() |
|
Mali zeleni nas navodno zasad samo promatraju..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Znala sam ja kod koga ću provjeriti da li dolaze ili ne...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hehehehheehheehe....Bongo ! ![]() ![]() Tko se još ne sjeća Smogovaca? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nedavno su bili na TV-u, iako sam na žalost gledala samo jednu epizodu. Jako malo gledam TV, ako mogu ujutro pogledam "Dobro jutro" dok popijem ness i to je uglavnom sve. Ako imam vremena onda radije malo prozujim po netu...
|
|
![]() |
|
Ja najviše zujim po netu.....Tv mi je nekako pao u drugi plan..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
A i ja sam sa TV-om na vi. Uglavnom, samo internet i to kada uhvatim vremena. Kad si malo bolje razmislim, vezano za vaš razgovor gore, sve je više bijesnih ljudi i sve manje dobrodušnih i onih koje vesele male stvari. Razne smicalice, podvale, ironija, podrugivanje, ismijavanje... sve se to prejako udomaćilo i izguralo dobrotu nekamo u stranu |
|
![]() |
|
Bugi Potpisujem sve što si rekla! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
He,he,he Bugicaza5 = bugenvilla (od milja bugica), z je prvo slovo mog rodnog grada Zagreba, a je prvo slovo Zagreba iz prošlosti - Agram i broj 5 označava broj mojih zlata - dječice |
|
![]() |
|
Hheheheheheeh i mislila sam da se nećeš ljutiti....ma divna si ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A za dječicu jedna veliiiikaaaaaa ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala monsti
![]() |
|
![]() |
|
Ooooo bugica, onda stvarno moraš posijati puuuno paradajza i još svašta pomalo da djeca mogu imati barem dio jelovnika fino, domaće zdravo povrće!
![]() |
|
![]() |
|
Curke objema ![]() ![]() ![]() Ono što je rečeno da je i do nekoliko puta slađa od šećera, meni to uopće ne izgleda tako strašno slatko...prije bih rekla u nekim granicama normale ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
evo stigao wheel hoo, jos samo isprobati ga kad vrijeme dozvoli
![]() http://upload.slike.com/slike/2014/02/1391505999-1500-x-844px-DSC_0001.jpg http://upload.slike.com/slike/2014/02/1391506077-1500-x-844px-DSC_0002.jpg
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 343344345346347 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |