Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 340341342343344 370> |
Korisnik | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kažu što južnije to tužnije a ja kažem što južnije to cvijetnije jer po cvijeću se vidi gdje je toplije, u prekrasnom ambijentu uživaš
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Sponzorirani linkovi | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme meni, na jugu i ovo kod nas je kao neki drugi svijet, doslovno. Nemogu vjerovati da čak i bugenvilia još cvate ! Prekrasno ! Sve ti zavidim onako pomalo.
|
|
belica,zagreb
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek mi je zadovoljstvo biti u tvom vrtu.I kao što su cure gore napisale,u ovo doba godine za nas je ovo cvijeće praznik za oči.Mi danas opet očekujemo snijeg.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti imaš njevice a ja dok ti pišem pravi snjeg- fuj. Uživam u tvom proljeću
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo proljeća u tebe!
tvoja ogromna njevica je krasna. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana,ja se došla ugrijati u tvom lijepom vrtu gdje već caruje proljeće,prekrasna njevica
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj kod tebe stiglo proljeće!!! De pošalji mi djelić tvog proljeća
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znala sam da je u tvoj vrt vec stiglo prolece
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana kako je lijepo, proljetno i cvjetno kod tebe, ma ne treba tebi snijeg kad imaš prekrasnu njevicu
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sreća da se vrt ne troši gledanjem jer bi ga ja potrošila dok sam se grijala i uživala u tvom cvijeću.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Daleko od svog vrta uživam u tvom i pitam se proviruje li i u mom vrtu koji hrabri cvijetak.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Njevica ti je stvarno veličanstvena!!!I moja mala njevica koju sam donijela od tebe neumorno cvijeta već skoro dva mjeseca.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista je poseban!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan crveni slap
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantana kod tebe je već sigurno puno boja i mirisa
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje hvala na posjeti mome vrtu, a mene nikako nema, na poslu se zahuktalo, susjed gradi bazen, sređujemo okoliš, čim bude gotovo slikat ću da vidite. Imam puno ideja za vrt, ali jednostavno ne stignem, osim vikendom. Orezali smo bugenviliu i ruže, nešto sam presadila, sredila susjedu jedan mali parkić i tako prođu dani.
U vrtu ima cvijeća, ali nisam slikala, sve se bijeli, od njevice, preko frezija, ostića, jasmina, do mendula koje su prekrasne u punom cvatu. Ovaj vikend ću malo poslikati. Evo za sada par slika za našu Mari - mendule u cvatu Pozdrav u dvije duge iz moje kuće |
|
život je more
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mendule u punom cvatu, samo da ih ne zeznu bure, daj draga i ostalog jer kod tebe toga ima napretek, a duga se može samo na otoku tako dozivjeti, da samo znaš koliko mi fali ali putevi nas odnesu negdje drugdje
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Odgovori | Stranica <1 340341342343344 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |