OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 340341342343344 374> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Otok - kod tebe je tako sve već cvjetno i lijepo! Pršti život proljeća!
Hvala ti na pjesmi u mojoj temi. Baš tako se osjećam. Baš tako. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Otok, kada sam vidjela tvoje slike skoro sam se raspametila!
Em ti je lijepo cvijeće, em su ti i fotke prekrasne!
Koji efekt si to stavila na fotiću? Slike kao da su iz nekg časopisa.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće - to su zaista specijalni efekti na fotiću, sve je slikano mobitelom .
Idem sada staviti još malo tih slika sa specijalnim efektima . |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dani što nam dolaze, čisto nebo iznad nas
Vratit će nam osmjehe, nekad davno nestale Meni su moji cvjetići vratili osmijeh, nadam se da je tako i kod vas |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lošinj
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni su, ove tvoje slike, izmamile osmjeh!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tkome ovako lijepo cvijeće ne bi izmamio osmijeh
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lošinj
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za vesele slicice
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što reć? Sve kao i uvijek predivno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo susjedo!!!!!!
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
otok prelijepo je kod tebe, šareno, veselo... baš za izmamiti osmjeh
ove maćuhice su prelijepe
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cijela postava proljeća u tvom vrtu je prekrasna!! Ni mnogi vrtni centri nemaju toliko vrsti bilja koliko je kod tebe svega rascvjetanoga !!! Već dugo mi je tvoj vrtić među najljepšima, čak omiljen !! Divim se svemu kaj raste kod tebe, i čeznem za tvojom klimom !! Dal ćeš nas nagraditi slikicom rascvijetane paulovnije ili da se vraćam na prijašnje stranice tvoje teme ?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ništa još od paulovnie. Nekako mi je sumljiva, krcata suhih plodova, a pupoljaka nigdje.
|
|
Lošinj
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, divno proljeće u tvom vrtu, potočnice su preslatke plave i roze
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni cveteki gerberi su me odusevili, tako su lijepo prezimili ili su novozasadjeni? vecina mojih je izgubila listove i sad ponovno tjeraju:)
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovi gerberi na slici su novoposađeni, ali pojavili su se i oni od lani, samo sada imaju samo listove.
|
|
Lošinj
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja,
preljep ti je vrt,a boje cvijeća Meni je tvoj vrtsusjedo moja!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj... ča ti je lepo va vrte Daj mi please reci ka biljka je ovo na dne slike "nazubljeno" lišće, to je i mene zilezlo va vrte, znan od kega san dobila ali više ne znan ča je to ... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <1 340341342343344 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |