Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aralija,drago mi je ako sam ti napravila lep ispracaj na posao ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Boze , kako si ti vrijedna ! Prekrasno ! A da vidis kod nas ! Sve u snijegu i to onom debelom !
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Hvala draga, ![]() |
|
![]() |
|
Jeste Aubrecija toliko se rascvetala,prosto prkosi ovom belom djavolu,a i meni se svidela satirana primula ali nije vise bilo samo jedna. ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Mari,hvala na poseti,Primula je kupljena na pijaci,i meni je bas neobicno lepa. ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Gute,i kod mene je bilo samo cutim i nerviram se,nisam posteno videla sve krokuse jer istrulise im cvetovi ,primule isto gledala jesenje posadjene Ljiljane poceli budjati ma uzas...... Hvala ti na poseti ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
sve ti je divno.....bravo
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Divne proljetnice. Kako li izgledaju poslije ovog vremena?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...baš nas je lijepo nasamarilo proljeće...ma ne, zima je nasamarila proljeće...
![]() i ja bi jednog prijatelja da mi pokloni limun... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Prvu jutarnju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mona,hvala,samo da ogreje,pa ce biti divljenja na sve strane,ovaj sneg izludjuje ![]() |
|
![]() |
|
Dijana,dobro pitanje,nikako ne izgledaju jadno,i bas sam nesrecna zbog toga ali valjda ce joj doci kraj ![]() ![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=Lovro]...baš nas je lijepo nasamarilo proljeće...ma ne, zima je nasamarila proljeće...
![]() i ja bi jednog prijatelja da mi pokloni limun... ![]() Hehe,upravo tako,ali dani su joj odbrojani,nece to jos dugo ,a za Limunka,ma nije prijatelj nego bivsi kolega,ali valjda je i to prijatelj ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa zasto si sama ,sto ne pozva i mene,ne te volim vise. ![]() |
|
![]() |
|
Deo mog dvorista
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Koji prelep pogled ![]() ![]() Obozavam travnjak i po njemu "razbacana" cvetna ostrvca ![]() Al' nesto se setih da ja ne podnosim miris tek pokosene trave(gusi me)i mozda je i bolje sto ga nemam...zato cu da uzivam u tvom sa slika ![]() Zamisli jos i ovo ![]() ![]() ![]() ![]() Divno rano prolece u tvom dvoristu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Diiiiivno dvorište
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Beti,nije vazno koliko je tvoje dvoriste vazno je da imas ljubavi za uzgajanje sta god da se nadje tu, a videla sam da toga ima puno od povrca voca do cvetnica koje nije za potcenjivanje,hvala ti sto si svratila.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |