Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 3233343536 381> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki što si to uradio? |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ti poklon za Božić...nadan se da ti se sviđa...mooonsica moja...
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo love! |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I sad odoh... |
|
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..jooj...al nemam s ćim na ovu mečavu van..pa neš me pustit jadnu i bidnu na tu zimu..aj ti kupi kolače, ja sam kupila Fikiju za Žičbo
valjda će mu biti taman za griz.
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala za poklon Wiz, prekrasna je! |
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
papa, noooć
|
|
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav veselom društvu!
Danas sam vadila mrkvu za juhu ispod snijega (za juhicu)....ispostavilo se da mi je bolje tako da ostane u zemlji nego da ju drugačije spremam. Sretna vam 2. nedjelja došašća Uploaded with ImageShack.us |
|
Lipik
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monstera mmmmm svima nam fali tih vitamina
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar dan! |
|
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zar si po tojišla po tu košaricu?
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro vece imal vas ekipa
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi su otišli na
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blago im se vrijeme je da i mi laku noc!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na ovu glupu hladnoću,paše samo Dobar dan svima, poslužite se toplim čajem! |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar dan svima! |
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...samo za vas...fino i friško |
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dzień dobry, kako ste , jel zima..jasam promrzla samo šetajuć pesicuobavila svoje i torpedo doma..sad me uho boli, grrr..
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wiz mora da si išla van bez
zato te boli uho! |
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <1 3233343536 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |