Glikica - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 3233343536 142> |
Korisnik | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram vam i ovog malca pokazati, danas procvao :
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je šladak, ovako majecki!
A heucera je san snova..i ružice, pogotovo ona šatirana, i... ... Ma šta ti radiš po vani noću?!? |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe noćne slike,kaktus sam već pohvalila.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi se da si ljubitelj cvijeća nemožeš bez njega ni noću
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo ga je vidjeti
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
noćne fotke predivne, sad si se pretvorila i u prof. fotografa čestitam
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Haha, Dadinice, pa žena se malo mizvela u šetnju ......po dvorištu !
MK ovo su slikane sa mojim fotićem dobar je, konačno mi ga je sin vratio pa sad njega isprobavam. Blue sky, stvarno uživam u cvijeću, doslovce je sastavni dio mog života. Moon , drago mi je što navratiš kod mene. svima |
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni se dopada kuruza. Znači, ove godine sijemo kuruzu umjesto pšenice za pod bor, a kad rodi, šaljemo Free za njene pernate ljubimce neka se vesele. Ne treba solarno plaćanje, može i onak po starinski, trampa.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaktusic je ko secer....nema vece radosti nego kad tak nest procvate
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica, ja ću sigurno pred božić ponoviti sijanje- sadnju kukuruza. Ovaj puta ću uzeti širju posudu i još malo zrna posijati okolo klipa tako da dobijem gušći izrast. Bitna je simbolika u cijeloj to priči, dakle da posijano izraste. A urod naravno ide Free i njenoj pernatoj živini.
Tebi . |
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna, stvarno je veliko veselje dočekati cvijet, a naročito kad kaktus procvate sad u ovo doba .
I tebi . |
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe nikad dosadno, sviđa mi se ovo s kuruzom a kaktus predivan
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pohvalila bi malecki procvjetani kaktusić al baš neću jer ih hvale svi !! Ja ću pohvaliti tvoju sigurnu ruku i tvoje dobro oko, i ovu prelijepu ružu !!
Al.....ja sam samo malo šetala !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan .
Free, konačno sam se dočepala pravog fotića, a i sama sam se ugodno iznenadila kad sm vidjela ove noćne slike . |
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo prekrasno su ti tvoji kaktusi
[/QUOTE] |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto i ja malo tvojm oazom i
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne noćne slike.
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina, hvala, ponosim se mojim kaktusima, ja ih obožavam, pa oni to valjda i osjete !
Dmirce, i oladi se naša kava ? Camellia, hvala na komplimentu, to je bilo malo isprobavanje, moram se još time pozabaviti. Evo malo kućnog cvijeća da vam pokažem, mislim da nisam do sada, to je samo jedaan mali dio: |
|
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna kolekcija sanseverija
|
|
Odgovori | Stranica <1 3233343536 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |