monsterin eko povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 3233343536 138> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala tebi draga moja! I nadam se da će biti još takvih druženja!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E da evo da i ja sam malo i vidio tvoj plastenik i samo sam rekao pa sam tu svega ugledao ljepoga pa imaš čak i zeleni klorofitum.Eto odoh
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dmirce pa kolorofitum je od tebe, zar si zaboravio?
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma sjetio sam se poslje.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaa sjetio si se!
|
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već me dugo nije bilo u tvom povrtnjaku pa sam ovaj puta dosta vremena provela u razgledavanju tvog bogatstva. Jesen ti je stvarno berićetna A još kad plastenik napuniš!!! Ma i ovak je lepi s tolkim teglicama. S jedne strane hrana za dušu, s druge hrana za tijelo.
Čuj, a kak upotrebljavaš one papagaje? Kaj je to ustvari?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ano moja, Hvala ti što si svratila! Papagaji ili Papigice, evo nešto o njima:
Asclepias syriaca - cvijet papiga - cigansko perje- je trajnica koja naraste u visinu do 1,5 metra i cvate u skupini mirisnih ljubičastih cvijetića. Nakon cvatnje nastaju zelene čahure s sjemenjem koje podsjećaju na papige koje se koriste u dekorativne svrhe. Osim sjemenjem, razmnožava se i rizomatskim korijenjem. |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram priznati da im cvijet i nije nešto ugledan,ali taj prekrasni miris me uvjek iznova oduševi!
|
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
'Jesen ti je stvarno berićetna'
hehe i vi hrvatice znate za rijec bericet |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure moje drage, ovo nije ni pola od onoga koliko sam imala prijašnjih godina....onda znate koliko sam zadovoljna ovom godinom...
|
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ko nije zahvalan na malo,nije ni na puno
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam,znam... no ipak ....uložiš previše truda i na kraju pokupiš samo ono što ti uopće ostane ili bolje da kažem opstane.... No ne smijem se buniti, jer kako čujem bit će nam još i gore!
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A da ne lupetam bez veze, evo dokaza što je uzrok velikoj suši,a i izgleda da nam ni u budućnosti neće biti baš blistavo:
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2012/08/25/americko-tajno-oruzje-u-barajevu-temperatura-na-balkanu-do-60-stupnjeva/ |
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pratim te ,divim se tvojim vrijednim prstićima!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutrooooooooo! Ajd Monstera ne plaći! Imaš zemlju na kojoj ti mi svi možemo pozavidjeti i od koje dobiješ duplo nego mi na svojoj zemlji. I još tvoje vrijedne ruke!
Nego, draga da li bi ti stavila jednu papaigicu u kovetricu da imam za sjeme. Znam da žicam, priznam grijeh i molim oprost. |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Gt! Nije nikakav grijeh pitati za nešto što ti se sviđa....rado ću ti poslati sjeme papigica ( jer ih u tom obliku više nemam,očišćene su ) i još koječega,samo mi natipkaj adresu u pp...
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belinice moja!
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo dragi moji i drage moje, danas je kod mene završena jesenska sjetva. Nisam nešto previše sijala ni sadila, već ono što je kod mene postalo tradicija. Posijana zimska salata,matovilac se osjemenio i niknuo posvuda tamo gdje je proljetos bio, posijan špinat i endivija,posađen češnjak. U jednoj polovici plastenika po prvi puta posijan crveni luk, celer stabljikar i zimska salata. To bi bilo sve što se tiče jesenske sjetve.Još imam povaditi mrkvu i peršin,pobrati kukuruz osmoredac i obični kukuruz i za ovu godinu je gotovo.
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas si bila vrijedna danas,jos da sanduce ocistis i sve 5
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo idem odmah!
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 3233343536 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |