monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala tebi draga moja! I nadam se da će biti još takvih druženja!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
E da evo da i ja sam malo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ma
![]() |
|
![]() |
|
Aaa sjetio si se!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Već me dugo nije bilo u tvom povrtnjaku pa sam ovaj puta dosta vremena provela u razgledavanju tvog bogatstva. Jesen ti je stvarno berićetna
![]() Čuj, a kak upotrebljavaš one papagaje? Kaj je to ustvari?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Ano moja, Hvala ti što si svratila!
![]() ![]() ![]() Asclepias syriaca - cvijet papiga - cigansko perje- je trajnica koja naraste u visinu do 1,5 metra i cvate u skupini mirisnih ljubičastih cvijetića. Nakon cvatnje nastaju zelene čahure s sjemenjem koje podsjećaju na papige koje se koriste u dekorativne svrhe. Osim sjemenjem, razmnožava se i rizomatskim korijenjem. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Moram priznati da im cvijet i nije nešto ugledan,ali taj prekrasni miris me uvjek iznova oduševi!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
'Jesen ti je stvarno berićetna'
hehe i vi hrvatice znate za rijec bericet ![]() |
|
![]() |
|
Cure moje drage, ovo nije ni pola od onoga koliko sam imala prijašnjih godina....onda znate koliko sam zadovoljna ovom godinom...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
ko nije zahvalan na malo,nije ni na puno
![]() |
|
![]() |
|
Znam,znam...
|
![]() |
|
![]() |
|
A da ne lupetam bez veze, evo dokaza što je uzrok velikoj suši,a i izgleda da nam ni u budućnosti neće biti baš blistavo:
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2012/08/25/americko-tajno-oruzje-u-barajevu-temperatura-na-balkanu-do-60-stupnjeva/ ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Jutrooooooooo! Ajd Monstera ne plaći! Imaš zemlju na kojoj ti mi svi možemo pozavidjeti i od koje dobiješ duplo nego mi na svojoj zemlji. I još tvoje vrijedne ruke!
Nego, draga da li bi ti stavila jednu papaigicu u kovetricu da imam za sjeme. Znam da žicam, priznam grijeh i molim oprost. |
|
![]() |
|
Hvala Gt!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belinice moja!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo dragi moji i drage moje, danas je kod mene završena jesenska sjetva. Nisam nešto previše sijala ni sadila, već ono što je kod mene postalo tradicija. Posijana zimska salata,matovilac se osjemenio i niknuo posvuda tamo gdje je proljetos bio, posijan špinat i endivija,posađen češnjak. U jednoj polovici plastenika po prvi puta posijan crveni luk, celer stabljikar i zimska salata. To bi bilo sve što se tiče jesenske sjetve.Još imam povaditi mrkvu i peršin,pobrati kukuruz osmoredac i obični kukuruz i za ovu godinu je gotovo.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bas si bila vrijedna danas,jos da sanduce ocistis i sve 5
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |