VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 43> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neka ti ke sretna i cvijetna Nova 2013 godina!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Sve najbolje u Novoj godini !!!
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
HVALA VAM,LIJEPE CVIJETNE MOJE.
Kada ste već bilo kod mene ,mogle ste nešto i popiti. Sretnu Novu 2013.Godinu ! želi Vam mala rožica sa otoka Krka-Omišlja
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Belina draga sritnu veseli i najviše zdravu 2013 godinu ti želim!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga "rožica sa otoka Krka ", tebi i tvojoj obitelji sretnu Novu 2013. godinu.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Draga Belina, često svratim,ali se ne javim, prepustim se uživanju u tvom vrtu. Spočetka me je ostavljao bez daha, a sad sam se udomaćila, sjednem na klupicu duboko dišem i uživam.Ako nije tajna, kako se zove ona trava kojom si oivičila cvijetnjak. Baš mi se dopada.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
Belina,iz Tvog vrta nebih mogla brzo otici,predivan je i uredjen sa velikom ukusom.no,sukulente su me ostavile bez daha a tek Pacifika.....
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Ajme,koja lipota,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
navratila i ja malo da pokrijem svoje cvijeće
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opet sam navratila uživati u cvjetovima tvoje kamelije. Prekrasni su.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Samo da se javim da sam bila
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga belina, vani noć, a ja se šmucam po tvom vrtu i uživam
pegledala sam svih 34 stranice i imam samo riječi pohvale prekrasan vrt, biljke su divne, sve iskombinirano s ukusom i mjerom, k tome još na prelijepom položaju - pozicija je stvarno san snova mogu te još hvaliti, ali za ovaj put još samo lijepi pozdrav |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Potpisujem Nataliju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Pa ovo je pravi mali raj na Zemlji
![]() Travčice bujaju,miris cveća se širi naokolo a malo dalje more zapljuskuje obalu...pa 'di ćeš veće lepote ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Belinice , samo sam potiho prošetala, tek da te pozdravim!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ja sam kao i uvijek bučna,divno je kod tebe,divno je sa tobom ma jedva čekam da te zagrlim i vidim
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |