Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 94> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš si bila vrijedna, sve si posijala (ja još ništa), a biljke se oporavljaju i napreduju.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Osjetile biljke tvoju ljubav,sve će se oporaviti
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Gute dugo nisam bila kod tebe ali to ne znači da sam te zaboravila...Drago mi je da si ti dobro i da se tvoje cvijeće oporavlja...Sad će to krenuti samo da nam malo zatopli..Zime je stvarno dosta, a vama i snijega..Ako trebaš sjemena imam svega pa ti mogu poslati...Javi se na pp...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Hocemo draga , hocemo ! ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Otok To mi je jedino i preostalo ! Zahvaljujuci vama svima imala sam i sto posijati !
Belina Danas nas je zatrpao snijeg ! Nebi vjerovala , kao da imamo Bozic ! Jagoda Sada jedva cekam da se napravi vrijeme pa da to sve ide van ! Svaki put kad vas vidim da ste mi dosle u posjetu , veselim se ! ![]() |
|
![]() |
|
A ovako danas kod nas izgleda proljece :
![]() |
|
![]() |
|
Sara , vidi draga , spasila sam ovu begoniju :
![]() |
|
![]() |
|
Uskrs je pred vratima , unatoc snijegu :
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ne mogu vjerovati koliko snijega. Lijepi si aranžman za Uskrs napravila.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Vjeruj mi , nisam vise znala kako da se otarasim zlovolje ! Na srecu mi je M. narezao dan prije sibe forzicije !
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Zgodan ti je uskrsni aranžmančić, veseli. Vidim da si mu dobro mjesto našla, pred prozorom tak da gledaš u njega umjesto u snijeg vani. Dobra ti je taktika.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sretan i blagoslovljeni Uskrs !
![]() |
|
![]() |
|
I sjeme posijano budi se :
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Aralija draga , kad sam ja u Njemackoj prije puno puno godina vidjela da za Uskrs na grane vjesaju jaja , jako sam se cudila , jer , to kod nas u Zagorju prije nije bio obicaj ! Godine su ucinile svoje ; mi nismo htjeli da je kod nas drugacije nego kod svih drugih curica s kojima su se druzile nase kcerkice i tako smo ti i mi to poprimili da bi to danas bilo i kod nas "Gang und Gebe" !
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ja sam par godina tako kitila granu, pa mi cvjetovi i listovi naprave smeće pa sam odustala, moja prijateljica kiti suhu granu , tvoja mi je baš krasna
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kako si mudro prevarila forziciju pa ti lijepo cvate. Sad je aranžman još ljepši.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lijepi Uskršnji aranžman Gute..Forzicija divno cvjeta u kući...Moja u vrtu je konačno krenula...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Onu vecer prije tog velikog snijega , kao da nam je nesto govorilo , isli smo odrezati sibe i staviti ih u vazu ! Dan kasnije smo mogli graditi Snjeska ! Ovako je to izgledalo !
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
hej koka, veselim se što su sijano lijepo proklijalo i što ti se većina biljaka oporavila...savjetovala bih ti da begoniju i tradeskancije orežeš pa će slijepo zgusnuti i oblikovati, a dobivene reznice možeš popikati u zemlju...
lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |