Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 120> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ima treći red, a kaj onda sa onim stepenicama prema nebu, nisam imala ni kud sjesti dok smo se penjale do vrha!!!
A snimila ja da je "ono novo" iz tvog drugog ili prvog doma, ali opet nisam, zbilja nisam bacila oko na neke stvari ispred tvoje kuće!!! Tek sada ih na slikama zamječujem!!! A vid mi se malo muti samo bez naočala, a sječaš se, kod tebe sam imala dvoje!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Mari, meni ti je to isto jako lepi i dragi cvetek!!!
Đurđica, kak moja mama!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Duda, Lantana, da mi mrvicu onog "vašeg sunca" na dan, nigde kraja sreći!!!!
Hvala Vam na posjeti i lijepim komentarima!! Barni je velika maza! Ne samo po "fizičkoj veličini", nego i po "duši!!!! Enrikova nono, qioiaa, Otok, Anaida, drage, veliki zagrljaj Vam šaljem!!! |
|
|
|
![]() |
|
Danas sam konačno malo dulje "rovala" po zemlji, tj. onom dijelu gdje želim cvjetnjak!
Evo, kak je to zgledalo u drugoj fazi! Prvu sam snimila mobitelom koji je trenutno u defektu, pa ništ od toga! Dal trenutno il dugoročno, ćemo vidjeti! Uglavnom, tu nije bilo ničeg od bilja, osim, pravim smislom, drača!!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Uz ove letvice, gdje je otvoreno, pasadila sam, dosta prije, male trseke stare Isabele koje smo sami ožilili!!
Ne tolko zbog grožda (to imamo malu brajdu naprijed), nego da po ljeti imamo "zeleni prirodni zid"!!! Starog cigla mi je zmanjkalo, al itak mi je mm obećal one velike kamene oplutke! Kad dođu, dođu! |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bit će to krasno i ugodno oku
|
|
![]() |
|
Tu su, uz povaljenice ljubičaste magnolije, ocvali tulipani i zumbuli, lavanda, bambus, ranjenik, i nešto za kaj nisam sigurna jel cvjet ili drač, pa nek bude dok ne pokaže "svoje lice"!
Također, s velik zakašnjenjem zasijano nekoliko vrsta sjemenja koje se zagubilo tijekom zime! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
E, to je to!
Dal drač, dal cvijet??? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nakon kaj sam malo poštihala zemlju,dodala one podloge na kojoj rastu šampinjoni, i još zemlje s svekrvinog povrtnjaka, krenula sam sa sadnjom:najsvežijeg paketa od Floramy, te velikom seobom cvijeća sa "azil grede".
Tu ima cveteki i od Free, maslačka, gospine trave, jagode, natalije, fride, matilde i ak sam još koga zaboravila nek mi oprosti! Nisam uspijela sve preseliti, al sutra je novi dan i nadam se, koja baka slobodn!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Bila si jako vrijedna i napravila krasan cvijetnjak!
![]() |
|
![]() |
|
Evo, rascvala se i udomljena perunika!!!
Perunika i irisi??? ![]() To je isto??? ![]() Mislim da je iz Zelenkine ponude!!! Sve perunike sam stavila u lijevi kut cvjetnjaka koji danas nije došel na red!!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Vam,moji cvjetni anđeli na poklonjenom cvijeću!!!
|
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Divnih če cvijetića biti
![]() Perunika je prekrasna !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ide to tebi, ide... cveteka na sve strane...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Netko je danas bio jako vrijedan!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Najprije odgovor, perunika i iris su isto, a onda i pohvala, baš si bila vrijedna, svi ćemo se veseliti s tobom kad sve procvjeta!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako će to biti lijepa gredica kad se razraste!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Nakon lopatanja na vrtu, došel red i na kućno cvijeće!!!
Iako sam ga mislila "izbaciti" na terasu tek kad majstori naprave ogradu, smilovala sam im se i podarila Sunčevo milovanje!!! Evo, pa tako ja krenula: Bugica, ove sezone me iznenadila kolko je lišća na njoj ostalo! Uvijek ju van nosim "golu!! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |