Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lovrina okolina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lovrina okolina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 120>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 10:26
smile57lijepo je kod tebe pozdrav od mene
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 10:39
smile113predivno LOVRO!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 13:08
Ima treći red, a kaj onda sa onim  stepenicama prema nebu, nisam imala ni kud sjesti dok smo se penjale do vrha!!!

A snimila ja da je "ono novo" iz tvog drugog ili prvog doma, ali opet nisam, zbilja nisam bacila oko na neke stvari ispred tvoje kuće!!!  Tek sada ih na slikama zamječujem!!!  A vid mi se malo muti samo bez naočala, a sječaš se, kod tebe sam imala dvoje!!Wink
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 21:31
Mari, meni ti je to isto jako lepi i dragi cvetek!!!
Đurđica, kak moja mama!!!
smile219
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 21:55
Duda, Lantana, da mi mrvicu onog "vašeg sunca" na dan, nigde kraja sreći!!!!
Hvala Vam na posjeti i lijepim komentarima!!
Barni je velika maza!
Ne samo po "fizičkoj veličini", nego i po "duši!!!!
Enrikova nono,
   qioiaa,
        Otok, Anaida, drage, veliki zagrljaj Vam šaljem!!!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:00
Danas sam konačno malo dulje "rovala" po zemlji, tj. onom dijelu gdje želim cvjetnjak!
Evo, kak je to zgledalo u drugoj fazi!
Prvu sam snimila mobitelom koji je trenutno u defektu, pa ništ od toga! Dal trenutno il dugoročno, ćemo vidjeti!
Uglavnom, tu nije bilo ničeg od bilja, osim, pravim smislom, drača!!!

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:04
Uz ove letvice, gdje je otvoreno, pasadila sam, dosta prije, male trseke stare Isabele koje smo sami ožilili!!
Ne tolko zbog grožda (to imamo malu brajdu naprijed), nego da po ljeti imamo "zeleni prirodni zid"!!!

Starog cigla mi je zmanjkalo, al itak mi je mm obećal one velike kamene oplutke! Kad dođu, dođu!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:06
Bit će to krasno i ugodno oku
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:07
Tu su, uz povaljenice ljubičaste magnolije, ocvali tulipani i zumbuli, lavanda, bambus, ranjenik, i nešto za kaj nisam sigurna jel cvjet ili drač, pa nek bude dok ne pokaže "svoje lice"!
Također, s velik zakašnjenjem zasijano nekoliko vrsta sjemenja koje se zagubilo tijekom zime!

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:09
E, to je to!
Dal drač, dal cvijet???

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:26
Nakon kaj sam malo poštihala zemlju,dodala one podloge na kojoj rastu šampinjoni, i još zemlje s svekrvinog povrtnjaka, krenula sam sa sadnjom:najsvežijeg paketa od Floramy, te velikom seobom cvijeća sa "azil grede".
Tu ima cveteki i od Free, maslačka, gospine trave, jagode, natalije, fride, matilde i ak sam još koga zaboravila nek mi oprosti!
Nisam uspijela sve preseliti, al sutra je novi dan i nadam se, koja baka slobodn!!!Wink

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:30
 Bila si jako vrijedna i napravila krasan cvijetnjak!smile71
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:32
Evo, rascvala se i udomljena perunika!!!
Perunika i irisi???Embarrassed
To je isto???Wacko

Mislim da je iz Zelenkine ponude!!!
Sve perunike sam stavila u lijevi kut cvjetnjaka koji danas nije došel na red!!!

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:33
Hvala Vam,moji cvjetni anđeli na poklonjenom cvijeću!!!
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:51
Divnih če cvijetića biti Thumbs%20Up.

Perunika je prekrasna !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:59
Ide to tebi, ide... cveteka na sve strane...ClapClapClap ali oni božićno/uskršnje/prvomajski su...Thumbs%20Up
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 23:00
Netko je danas bio jako vrijedan! ClapThumbs%20Up
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 06:21

Najprije odgovor, perunika i iris su isto, a onda i pohvala, baš si bila vrijedna, svi ćemo se veseliti s tobom kad sve procvjeta!

Time is something you can never get back..
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 08:25
kako će to biti lijepa gredica kad se razraste!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2011 u 10:11
Nakon lopatanja na vrtu, došel red i na kućno cvijeće!!!
Iako sam ga mislila "izbaciti" na terasu tek kad majstori naprave ogradu, smilovala sam im se i podarila Sunčevo milovanje!!!

Evo, pa tako ja krenula:

Bugica, ove sezone me iznenadila kolko je lišća na njoj ostalo!
Uvijek ju van nosim "golu!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 120>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.