pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe je jako romantično, čini mi se da čujem žabice i druge zvukove koji se vesele toplijim noćima
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Neznam jel mi ljepše po danu ili po noći ![]() Imam samo jednu molbu ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasne su slike,jednoga dana ću te pronaći u tvom kraju gdje imam puno poznatih.Jako lijepo uređeno.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Panda, vrt ti je zaista predivan, ima neku svoju posebnu "notu", zrači dobrim vibracijama i tako mi je romantičan na noćnim slikama.
Sve pohvale!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Mladiću dragi, imam ideju: kad dođeš kod mene dobiješ pelcere kaktusa, al mi zauzvrat udjeliš ideje za uređenje mog jezera, jel može ? Krasno si svoje sredio.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Prekrasno!!!!!
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Noćne slike... uh. svi znaju da ja nisam noćna ptica, pa bi ja ipak radije da su i slike dnevne. Jezerce je odlično
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Panda, svratila sam i ja do tvojeg cvjetnog carstva..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepe su ti noćne slike, a šta je to na prvoj slici jako orezano? Jel to možda budleja?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Patim na kamene stazice,a ova tvoja mi je baš super,i naravno jezerce i cvjećeko...
![]() |
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
![]() |
|
![]() |
|
MAri 5510 je jako je romanticno a zabice se jos ne cuja ali i one ce
![]() anastazija thnx na posjeti , potrudit cu se stavljat razmak ![]() Osice moja su ti vrata uvijek otvorena kao i za sve druge, samo navrati cujemo se pp-om dadinice ![]() glikice - nema problema mi se lako dogovorimo ![]() kaktus - ![]() belice hvala na posjeti anaida - neka si i uzivaj ![]() ana bistrica - hvala ti na posjeti ova samo jedna grana to ti je paulovinija ostavio sam samo 6 pupova gore na vrhu ovo nije cak ni orezivana tako je narasla , imama i budleje ali su majusne jos tako da im nije bilo potrebno orezivanje ![]() temzi - ![]() mikice - ![]() |
|
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Predivno...vrt iz raja....nastavi tako....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |