Hercegovački vrt |
Odgovori | Stranica <1 3233343536 76> |
Korisnik | |
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Po svem se vidi da je ovo "Hercegovački vrt"!
Nisam Hercegovka ali imam vezu s Hercegovinom. Bravo,bravo |
|
Sponzorirani linkovi | |
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto me po tu boju lalee
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na posjeti drage moje i svima!
Samo dođi Niho! Nisam mogla da ne stavim ovu sliku gdje je judić u punom sjaju, Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je krasno, pogled, boje, cvijeće, kompozicije
|
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pakujci , Uploaded with ImageShack.us Uploaded with [UR Uploaded with ImageShack.usL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Uploaded with Uploaded with ImageShack.usttp://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Uploaded with ImageShack.us |
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno,pozdrav mojoj rodnoj grudi
|
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bijeli jorgovan, Uploaded with ImageShack.us procvijetala je i prva ruža penjačica, Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prlijepo je kod tebe ali da ova brugmansija nije malo poranila moje cvjetaju tek u junu,ali ti njima sigurno pjevaš čim tako rano cvjetaju
|
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo ti se sve rascvijetalo, za mene sada u tebe pakujci caruju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natječu ti se biljke u ljepoti. Uživala sam.
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga tikvić, evo vratila sam se s puta i prvo u tvoj vrt.prekrasno šta da kažem.ova brugmansija extra.ni meni nikad ne budu lijepe, ustvari budu ogromne, a cvijet krene tek kad trebaju u kuću.skontala sam da ih neću više saditi i vrt, sva ode u korijen.pošto su mi smrzle u kući ove zime sad idem u potragu za njima po rasadnicima.veliki ti pozdrav
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I slasno i slatko i crveno i žuto, roza i plavo, joj što volim svratiti do tebe!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki cvit je posebno lip,a ono slatko na kraju mmmm.............ali tvoje panoramik slike su veličanstvene ,a zato što imaš predivan vrt
|
|
Odgovori | Stranica <1 3233343536 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |