Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 96> |
Korisnik | |
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti,ovako sa stilom još nitko me nije pozvao !!!
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Arnold ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
Ej, djevojke - a sad ozbilnjije - evo linka na neku japansku stranicu, prepuno prekrasnih slika Sempervivuma (uređeni po slovima!):
|
|
![]() |
|
joope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
Ivanita, mogu ti ja poslati dvije jer ih samo toliko imam, uglavnom se držim kaktusa jer mi nedostaje prostora... samo mi ostavi adresu
![]() |
|
![]() |
|
ivanita ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 12 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 9 |
hvala joope!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau koja kavi i ja bih takvu imala.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Arnolde ja se izgubila na onoj japanskoj stranici. Pogledam jedno slovo, pa drugo, i ne vidim puno razlike
![]() |
|
![]() |
|
Arnold ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
Evo, još malo japanskog ... šarma?!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Lijepi semprići ! Ali sada su pod snijegom zar ne?
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Pinus, kod mene (Kvarner) još uvijek nema snijega, samo kiše, a ovo je slika negdje ako se ne varam od rujna o.g.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme kakve ljepotice na ovim linkovima
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
suzyy ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 14 |
predivne su
|
|
![]() |
|
kecjedan ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Veljača 2011 Lokacija: Botswana Status: Offline Bodovi: 4 |
prelijepe su sve!!! ali na žalost ja imam samo tri obične vrste... malu, malo veću i veliku čuvarkuću...
možete mi savjetovati odakle da krenem s nabavkom čuvarkuća??? |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Ja ih obozavam, imam 9 razlicitih, pojma nemam koje su vrste :) ...zakon biljka!
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
lijepe biljčice,moje su pod snijegom
|
|
![]() |
|
i moje su pod snijegom, ovo je slikano prije ovog snijega :)
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Danas sam dobila tri cuvarkuce pa bih zamolila ako neko moze da me posavetuje u kakvu zemlju da ih posadim,prvi put ih imam...
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Olja nemam čuvarkuće pa počekaj nekog znalca za odgovor.
Ali sada kada vidim kakve ima maso ne znam ako neću u potjeru za njima. maso krasno izgledaju u toj kombinaciji sa kamenom, svaka čast. |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Olja nisu uopće zahtjevni,malo ih pričvrsti u zemlju bilo kakvu i malo zaliji.S vremena na vrijeme malo vode dok se ne ukorijene.Zimi mogu bez problema vani na -25 kada zahladi i cijele zime ako su vani nemoj ih zalijevat.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |