Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čuvarkuća - Sempervivum
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čuvarkuća - Sempervivum

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 96>
Korisnik
Poruka
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 12:17
Hvala ti,ovako sa stilom još nitko me nije pozvao !!!smile83
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Arnold View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Arnold Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 18:36
Ej, djevojke - a sad ozbilnjije - evo linka na neku japansku stranicu, prepuno prekrasnih slika Sempervivuma (uređeni po slovima!):

Na vrh
joope View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 92
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje joope Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 16:22
Originalno poslano od člana ivanita ivanita napisao:

pozdrav svima, ja sam totalni početnik što se tiče uzgoja biljaka i bilo kakvog skupljanja, ali od nekud se mora početi, jel tako? Embarrassed
čitam vas već duže vrijeme pa sam se odlučila napokon registrirati!

zanima me da li postoji mogućnost da mi netko pošalje par BILO KAKVIH Smile čuvarkuća da pokrenem tu svoju kolekciju?

trenutno ih imam par...mislim da su svi ista vrsta...uskoro stavim i koju slikicu!

Ivanita, mogu ti ja poslati  dvije jer ih samo toliko imam, uglavnom se držim kaktusa jer mi nedostaje prostora... samo mi ostavi adresu Smile
Na vrh
ivanita View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 9
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivanita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 16:47
hvala joope!  smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 18:04
Vau koja kavi i ja bih takvu imala.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 19:12
Arnolde ja se izgubila na onoj japanskoj stranici. Pogledam jedno slovo, pa drugo, i ne vidim puno razlikeConfused... a ipak je ima....ajme koje su to komplicirane biljke!
Na vrh
Arnold View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Arnold Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 18:30
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 21:19

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 21:54
Lijepi semprići ! Ali sada su pod snijegom zar ne?
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 22:33
Pinus, kod mene (Kvarner) još uvijek nema snijega, samo kiše, a ovo je slika negdje ako se ne varam od rujna o.g.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 23:10
ajme kakve ljepotice na ovim linkovima smile39
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
suzyy View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 14
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suzyy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 08:47
predivne su
Na vrh
kecjedan View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kecjedan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 15:10
prelijepe su sve!!! ali na žalost ja imam samo tri obične vrste... malu, malo veću i veliku čuvarkuću...
možete mi savjetovati odakle da krenem s nabavkom čuvarkuća???
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 16:31
Ja ih obozavam, imam 9 razlicitih, pojma nemam koje su vrste :) ...zakon biljka!
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 16:49
evo nekih od mojih ljubimica :)

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 18:36
lijepe biljčice,moje su pod snijegom 
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 19:31
i moje su pod snijegom, ovo je slikano prije ovog snijega :)
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 22:12
Danas sam dobila tri cuvarkuce  pa bih zamolila ako neko moze da me posavetuje u kakvu zemlju da ih posadim,prvi put ih imam...
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 22:56
Olja nemam čuvarkuće pa počekaj nekog znalca za odgovor.
Ali sada kada vidim kakve ima maso ne znam ako neću u potjeru za njima.
maso krasno izgledaju u toj kombinaciji sa kamenom, svaka čast.
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 10:43
Olja nisu uopće zahtjevni,malo ih pričvrsti u zemlju bilo kakvu i malo zaliji.S vremena na vrijeme malo vode dok se ne ukorijene.Zimi mogu bez problema vani na -25  kada zahladi i cijele zime ako su vani nemoj ih zalijevat.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 96>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.