Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnina cvjetna terapija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnina cvjetna terapija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 43>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 11:38
Prekrasna je!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 14:05
Onaj prvi otrovni cvijet je prelijep, ali sada imas salveta i njemu ne pase ona ukrasna, ko trn u oko, napravi ili pitaj za pomoc.
Ovaj zadnji ljubicasti cvijet je predivan, reci gdje si ga kupila i dali je jako velik.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 15:08
Prekrasna pasiflora, morala sam, nisam mogla otići a ne javiti se!!!

A sada ću izjurit u moj vrt da vidim što cvjeta nakon ove odurne kišurine, stidljivo je počelo provirivati sunčeko!!! 
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 18:53
meni se tegla baš sviđa, kombinacija dviju nijansi odgovara boji zidova i boji lista i naglašava raskošan i savršen sklad listova kaladija čija minimalna otrovnost samo daje čar njegovoj profinjenosti.
Lila pasiflora je tako profinjena. Fascinira me izgled unutrašnjosti cvijeta kao i njegova struktura koja asocira na klupko najfinije vune,koje se polako odmotavaWink
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 19:33
Lijepa pasifloraClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 07:02
Poseban cvijet pasiflorice,  a najviše me veseli kaj je procvala jer si ju duuuugo čekala!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 07:28
Hvala vam na pohvalama mojoj novoj lilastoj miljenici Smile i znam da davim Embarrassed ali nisam se mogla suzdržati i stavila sam još jednu njenu fotkicu ovaj puta cijele rascvijetale Big%20smile!

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 07:36
Tvoja passiflora je predivna i neobična,ja znam da sam malo luckasta,ali neodoljivo me podsjeća na predivnu tapiserijusmile71
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 08:53
Hvala na odgovoru, zapisala sam jer mi je prekrasan. A otrovnih biljki imam još i drugihWinkConfused
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 08:56
predivna je!
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 09:03

p r e d i v n a    j e !Clap

Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 12:36
Jest da ti je sada passiflora"in", ali i ostale tvoje cvjećke zaslužuju pažnju, a tebi svaka pohvala kako ih njeguješ.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 13:04
ova lila-ričana pasiflora je prekrasna!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 10:44
Jesen polako dolazi u naše vrtove a ja baš i nisam sretna zbog toga, nekako me rastužuje to što polako prestaje  prekrasno šarenilo i bujnost naših cveteka...Ali još uvijek se nađe poneki cvjetić koji me razveseli, prva od njih je ova dalija koja prvi puta sad cvijeta Big%20smile!

ove se ne daju zbuniti i dalje bujno cvatu (kao da znaju da su mi najdraže Wink)

vrtna koprivica

e na ovoj mojoj puzavoj miljenici se vidi da je iscrpila svoju snagu na prvoj cvatnji Confused

eh, on je najslađi u jesen

i još samo malo bobica za kraj Wink

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 11:08

eto Ivnica nas obradovala sa novostima svog vrta, imaš pravo ona dalija je i meni prekrasna takva još neviđena.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 12:00
dušo draga kod tebe još nema jeseni u vrtu!Wink cvijeće ti je predivno, a dalija je zaista posebna!Clap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 12:21
Dalijica "šatirana" baš je slatka, dobro da je odlučila procvasti! Već poznate, tamno crvene baš su ljepotice, za vrtnu koprivu me molim te predbilježi, a bobice su ljepotančice šarenkice..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 12:54
Pasiflora se nije rascvjetala, ona je odmotala svoje klupko!

Žuta dalija je prekrasna, ma sve ti je prekrasno
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 15:33
Ma super ti je cvetje, kao iz bajke.
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 15:36
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.