Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori | Stranica <1 3233343536 43> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna je!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onaj prvi otrovni cvijet je prelijep, ali sada imas salveta i njemu ne pase ona ukrasna, ko trn u oko, napravi ili pitaj za pomoc.
Ovaj zadnji ljubicasti cvijet je predivan, reci gdje si ga kupila i dali je jako velik. |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna pasiflora, morala sam, nisam mogla otići a ne javiti se!!!
A sada ću izjurit u moj vrt da vidim što cvjeta nakon ove odurne kišurine, stidljivo je počelo provirivati sunčeko!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni se tegla baš sviđa, kombinacija dviju nijansi odgovara boji zidova i boji lista i naglašava raskošan i savršen sklad listova kaladija čija minimalna otrovnost samo daje čar njegovoj profinjenosti.
Lila pasiflora je tako profinjena. Fascinira me izgled unutrašnjosti cvijeta kao i njegova struktura koja asocira na klupko najfinije vune,koje se polako odmotava
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa pasiflora
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poseban cvijet pasiflorice, a najviše me veseli kaj je procvala jer si ju duuuugo čekala!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na pohvalama mojoj novoj lilastoj miljenici i znam da davim ali nisam se mogla suzdržati i stavila sam još jednu njenu fotkicu ovaj puta cijele rascvijetale !
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoja passiflora je predivna i neobična,ja znam da sam malo luckasta,ali neodoljivo me podsjeća na predivnu tapiseriju
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na odgovoru, zapisala sam jer mi je prekrasan. A otrovnih biljki imam još i drugih
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna je!
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
p r e d i v n a j e ! |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jest da ti je sada passiflora"in", ali i ostale tvoje cvjećke zaslužuju pažnju, a tebi svaka pohvala kako ih njeguješ.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova lila-ričana pasiflora je prekrasna!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesen polako dolazi u naše vrtove a ja baš i nisam sretna zbog toga, nekako me rastužuje to što polako prestaje prekrasno šarenilo i bujnost naših cveteka...Ali još uvijek se nađe poneki cvjetić koji me razveseli, prva od njih je ova dalija koja prvi puta sad cvijeta !
ove se ne daju zbuniti i dalje bujno cvatu (kao da znaju da su mi najdraže ) vrtna koprivica e na ovoj mojoj puzavoj miljenici se vidi da je iscrpila svoju snagu na prvoj cvatnji eh, on je najslađi u jesen i još samo malo bobica za kraj |
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto Ivnica nas obradovala sa novostima svog vrta, imaš pravo ona dalija je i meni prekrasna takva još neviđena. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dušo draga kod tebe još nema jeseni u vrtu! cvijeće ti je predivno, a dalija je zaista posebna!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dalijica "šatirana" baš je slatka, dobro da je odlučila procvasti! Već poznate, tamno crvene baš su ljepotice, za vrtnu koprivu me molim te predbilježi, a bobice su ljepotančice šarenkice..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pasiflora se nije rascvjetala, ona je odmotala svoje klupko!
Žuta dalija je prekrasna, ma sve ti je prekrasno |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma super ti je cvetje, kao iz bajke.
|
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Odgovori | Stranica <1 3233343536 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |