Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo se smij, kaktusiću.
Meni je to više za ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš su zgodne djevojčice - i točno kak veliš, najveća i najmanja iste ti a srednja plavušica! Na tatu? (vidjela sma ga samo jednom u Vž, ali na kratko i bil je već mrak dok je po tebe došel pa se ne sjećam jel on ima plavu kosu i plave oči..)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
GT, ma kakav miraz! Kaže MM on treba dobit miraz od budućih. Kao nagradu što ih je tak lijepe napravio. I što se tak puuuuuuuuno mučio dok ih je radio. Moš mislit, 4 i pol sekunde
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
GT, ma kakav miraz! Kaže MM on treba dobit miraz od budućih. Kao nagradu što ih je tak lijepe napravio. I što se tak puuuuuuuuno mučio dok ih je radio. Moš mislit, 4 i pol sekunde!
![]() Maruška, i tebi ![]() ![]() Vera, je, sin ti je malo prevelik za moje kćeri. A jel traži možda jednu iskusnu tetu punu želje i volje da mladiće nauči...životu. Inače ne bi, al samo zbog toga što si mi tako draga, nudim se. ![]() Anastazija, vjeruj mi, ne želiš to svom djetetu. Ova mala ti je vrag u ženskom obliku. Hmmmmm, na kog li me podsjeća.... Njen odabranik mi se već sad smili. Konte, puno toga na njima odaje mamu. Najviše karaktr ove srednje... ![]() Sarajka, Kaktusiću, hvala što me obilazite ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasni cvjetići
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
sve je predivno,a cvjetići su bez konkurencije,nek su zdrave i žive i puno pusica za njih
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
oči odaju mamu
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Čuj, ova plavušica je taman za mog sineka, baš bi bili zgodan par ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Šteta, šteta, sin mi je malo postariji 32 god.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() (kane presadi u VRT!) |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
bome komadi i pola, a miraz?? MOram pitatai zanš kak je bilo u "Svoga Tela Gospodar", Prije kravica, a onda curica (ŠALA). Tvojima miraz ne treba, njih buju vkrali kak su lijepe.
|
|
![]() |
|
Evo, GT, našla sam na kompu sliku dvije starije
Ubit će me ak vide da sam baš ovu stavila. Jer tu izgledaju "fakat neozbiljno", što su rekle neki dan. |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Baš sam htjela pitati gdje su druge, malo veće, ajde pokaži cure, bumo došli u snoboke!
U vrtu nemam kaj komentirati. To se zna sve +5. |
|
![]() |
|
Proljeće mi je došlo!
Draga, lijepo te je vidjeti! A moj cvjetić si već u živo vidjela. ![]() |
|
![]() |
|
Flover, hvala ti na posjeti.
Niho, sam se ti smij, znaš kako mi se smili, jadan, ovako poglodan! ![]() Anaida, Anastazija, drago mi je da vam se sviđa moj cvjetić. Al i druga dva su prelijepa, al se baš nedaju pred objektiv. I bolje, stalno se mrgode, prigovaraju,... 'bem ti pubertet! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Preslatka ti je kćerkica!!!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Pusa najljepšem cvjetiću ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo - mala vesela djevojčica! Najljepši cvjetić, zaista!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
sirotanović je legenda
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
prelijepo je i cvijeće a i mala lutkica je preslatka....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |