Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 151> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Vrijeme mi je
dopustilo da malo sredim uglove kamenjara, a sad što sam dodala,
dodala. Trebam vidjeti kojim će bojama cvasti ovo novo da bih mogla
eventualno promijeniti ili dodati još nešto
![]() Ovako mi stalno nešto fali ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Između ove dvije lijenčine stavila sam jednu vrijednicu, da im pokaže što trebaju raditi
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tako si me nasmijala, učiš biljke što trebaju radit. Podsjetila si me na moje jagode penjačice, koje se ne penju, ali ih ja stalno vezujem prema gore i "naređujem" im kako trebaju izgledati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Korak po korak, biljka po biljka, sve polako dobija svoje mesto... Mislim, da na ovom forumu niko nema takvo odusevljenje za svaku vlat trave, za svaku kap, za svaki cvet, za svaki tren...
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Potpisujem u cijelosti!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mislim da ti fale santoline
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mimar te je lijepo opisala,i ja bih santolineee
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ma lijepo je u tvom vrtu, ne fali njemu ljepote. A kad se biljke još razrastu...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
mimar, baka valjda to tako biva kad se u nekim poznim godinama konačno dočepaš svog vrta
![]() ![]() hoja, mali kaktus jeeeeee, jedino...fale mi ![]() lucy znam draga da sve još treba rasti, da moraju proći godine, ali i ove skromne biljčice donose mi ogromno zadovoljstvo! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Misty razumim ja tebe kad imaš osjećaj da nešto fali jer tako se i ja osjećam,ali mi drugi koji gledamo to vidimo drugačije i vidimo da imaš sve tako ljupko i sa srcem posađeno,a ti si takva romantična duša da poštivaš svaku biljkicu i vidiš lipotu u njoj i to je velika ljudska vrlina kad se zna radovati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
draga Misty, neizmjerno mi je drago da te oluja opet zaobišla. Vrt stvarno prekrasno napreduje, a kamenjar ti je baš lijep. Jedva čekam da bilje shvati da je tu upravo za njega i da ga obgrli svojim mladicama. Hvala ti na svakodnevnim posjetama mojem vrtu, a dosta sam te se puta sjetio tamo na moru kad sam brao kamenje i smilje. Hval ti na brizi i zalijevanju vrta, a pomogla je i ova kiša. Znao sam da će mi jednom dobro doći i da ne smijem biti ljut na nju, koliko god mi bila dosadna
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga misty-da,vec sledece godine bice guzva u tvom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Kad sam čuo za oluju oko Druvara, sjetio sam se sa zebnjom Tebe, Tvog vrta i značaja koji ima za Tebe. Veseli me da vas je srećom zaobišla, ali žao mi je onih koji nisu imali tu sreću.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sad sam vidjela sliku pijavice i stvarno je zastrašujuća,drago mi je da je zaobišla tvoj vrt! A kaj se tiče kamenjara ne bi ja rekla da ti tu još nekaj fali,bit će još itekako viška,a bogme i čupanja!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Uživati u sitnicama - to je umješnost koju nemaju svi, a oni koji ju imaju su bogati, ljubavlju ispunjeni ljudi... uživaj u svakoj svojoj travki, kruškici, samoniklom maku... jer dio ljepote koju upiješ u sebe ispunit će te pozitivnim vibracijama koje će osjetiti svi oko tebe...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Medo morala sam nadgledati tvoj vrt, ne samo radi obećanja nego i radi ovih oluja! Baš dobro da si dovukao to kamenje, bregec treba učvrstiti!
![]() gioia nadam se da će biti gužve, valjda se tome nadaju svi koji tek započinju ![]() Inox hvala ti za tu strepnju, bilo je zbilja strašno blizu! Anastazija da sam barem mogla dočarati taj vihor koji nas ipak nije potpuno zaobišao, ali o tome bi ti više ispričale moje breskve, jabuke, kruške.. Mari pozdrav i tebi draga ![]() Cimi život je ispunjen svima koji razmišljaju o onome što imaju i koji se raduju i onome što imaju drugi. Nekad nas zaslijepi tuga ili pokrije sjeta, ali kad malo vremena prođe vidimo opet kako je svijet ipak prelijepo mjesto, čak i u svojim skromnim kutcima! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |