Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 151>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 10:44
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Ti Misty uvijek imaš nešto lipo i zanimljivo za pokazati,kamenjar je toliko sladak,a cviće si tako lipo posložila u njegasmile161Te zećije uši što se često pojavljuje po vrtovima pa i u teba ja sam vidila isto kod nas u prirodi samo mi tu izgleda malo bujnije ,ja sam ga prenijela u svoj vrt i prije nego sam došla na forum jer mi je bio lipWink
Slikom je teško dočarati veličinu, ali neke od ovih uhica veće su od dlana.Kako se zbilja brzo širi, kad budem imala još nešto što bi ti voljela imati mogu ti poslati kojeg ako želiš Wink
Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 10:45
Vrijeme mi je dopustilo da malo sredim uglove kamenjara, a sad što sam dodala, dodala. Trebam vidjeti kojim će bojama cvasti ovo novo da bih mogla eventualno promijeniti ili dodati još nešto Cool
Ovako mi stalno nešto fali Rolling%20Eyes

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 10:47
Između ove dvije lijenčine stavila sam jednu vrijednicu, da im pokaže što trebaju raditi  Tongue

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 10:56
Tako si me nasmijala, učiš biljke  što trebaju radit. Podsjetila si me na moje jagode penjačice, koje se ne penju, ali ih ja stalno vezujem prema gore i "naređujem" im kako trebaju izgledati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 11:07
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Tako si me nasmijala, učiš biljke  što trebaju radit. Podsjetila si me na moje jagode penjačice, koje se ne penju, ali ih ja stalno vezujem prema gore i "naređujem" im kako trebaju izgledati.
Ehh Triša draga i moje su penjačice se ne osvrću na ogradicu koju sam im stavila, ali su zato napravile listove da ih možeš koristiti umjesto suncobrana, stalno gledam na koga su se to ugledale??? smile208
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 18:26
Korak po korak, biljka po biljka, sve polako dobija svoje mesto... Mislim, da na ovom forumu niko nema takvo odusevljenje za svaku vlat trave, za svaku kap, za svaki cvet, za svaki tren...
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 18:58
Originalno poslano od člana mimar mimar napisao:

Korak po korak, biljka po biljka, sve polako dobija svoje mesto... Mislim, da na ovom forumu niko nema takvo odusevljenje za svaku vlat trave, za svaku kap, za svaki cvet, za svaki tren...
Potpisujem u cijelosti!Big%20smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 19:18
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

...
Ovako mi stalno nešto fali Rolling%20Eyes

Mislim da ti fale santoline Wink

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 19:47
Mimar te je lijepo opisala,i ja bih santolineeeTongue
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 20:10
Ma lijepo je u tvom vrtu, ne fali njemu ljepote. A kad se biljke još razrastu...
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 06:50
mimar, baka valjda to tako biva kad se u nekim poznim godinama konačno dočepaš svog vrta Embarrassed A svjesna sam da ću premještati, slagati, dodavati, puno toga kad se sve malo razraste Wink

hoja, mali kaktus jeeeeee, jedino...fale mi Unhappy

lucy znam draga da sve još treba rasti, da moraju proći godine, ali i ove skromne biljčice donose mi ogromno zadovoljstvo! LOL
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 07:39
Misty  razumim ja tebe kad imaš osjećaj da nešto fali jer tako se i ja osjećam,ali mi drugi koji gledamo to vidimo drugačije i vidimo da imaš sve tako ljupko i sa srcem posađeno,a ti si takva romantična duša da poštivaš svaku biljkicu i vidiš lipotu u njoj i to je velika ljudska vrlina kad se zna radovatiSmileOprosti,možda ti se čini da sad pametujem jer svi smo se našli ovdje koji volimo isto,ali sam imala želju da to kažem jer meni ti djeluješ kao malo dite koje se veseli svakoj novoj igrački,tako i ti svakom listiću i cvjetiću,ali tvom vrtu treba vremena da razvija svoju raskoš,kao i mom,a to su me ovdje naučiliHeart
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 08:00
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Misty  razumim ja tebe kad imaš osjećaj da nešto fali jer tako se i ja osjećam,ali mi drugi koji gledamo to vidimo drugačije i vidimo da imaš sve tako ljupko i sa srcem posađeno,a ti si takva romantična duša da poštivaš svaku biljkicu i vidiš lipotu u njoj i to je velika ljudska vrlina kad se zna radovatiSmileOprosti,možda ti se čini da sad pametujem jer svi smo se našli ovdje koji volimo isto,ali sam imala želju da to kažem jer meni ti djeluješ kao malo dite koje se veseli svakoj novoj igrački,tako i ti svakom listiću i cvjetiću,ali tvom vrtu treba vremena da razvija svoju raskoš,kao i mom,a to su me ovdje naučiliHeart
Draga znam ja da ti osjećaš isto, a tako je to s mediterankama, u genima nam je da se strastveno predajemo ljubavi, pa makar to bila ljubav prema cvijeću LOL Wink
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 18:27
draga Misty, neizmjerno mi je drago da te oluja opet zaobišla. Vrt stvarno prekrasno napreduje, a kamenjar ti je baš lijep. Jedva čekam da bilje shvati da je tu upravo za njega i da ga obgrli svojim mladicama. Hvala ti na svakodnevnim posjetama mojem vrtu, a dosta sam te se puta sjetio tamo na moru kad sam brao kamenje i smilje. Hval ti na brizi i zalijevanju vrta, a pomogla je i ova kiša. Znao sam da će mi jednom dobro doći i da ne smijem biti ljut na nju, koliko god mi bila dosadna
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 18:40
Draga misty-da,vec sledece godine bice guzva u tvom vrtu .Kamenjar fino napreduje
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 19:58
Kad sam čuo za oluju oko Druvara, sjetio sam se sa zebnjom Tebe, Tvog vrta i značaja koji ima za Tebe. Veseli me da vas je srećom zaobišla, ali žao mi je onih koji nisu imali tu sreću.
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 22:34
Sad sam vidjela sliku pijavice i stvarno je zastrašujuća,drago mi je da je zaobišla tvoj vrt! A kaj se tiče kamenjara ne bi ja rekla da ti tu još nekaj fali,bit će još itekako viška,a bogme i čupanja!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 23:32
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 00:09
Uživati u sitnicama - to je umješnost koju nemaju svi, a oni koji ju imaju su bogati, ljubavlju ispunjeni ljudi... uživaj u svakoj svojoj travki, kruškici, samoniklom maku... jer dio ljepote koju upiješ u sebe ispunit će te pozitivnim vibracijama koje će osjetiti svi oko tebe... 
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 11:43
Medo morala sam nadgledati tvoj vrt, ne samo radi obećanja nego i radi ovih oluja! Baš dobro da si dovukao to kamenje, bregec treba učvrstiti! Thumbs%20Up

gioia nadam se da će biti gužve, valjda se tome nadaju svi koji tek započinju Disapprove

Inox hvala ti za tu strepnju, bilo je zbilja strašno blizu!

Anastazija da sam barem mogla dočarati taj vihor koji nas ipak nije potpuno zaobišao, ali o tome bi ti više ispričale moje breskve, jabuke, kruške..

Mari pozdrav i tebi draga Smile

Cimi život je ispunjen svima koji razmišljaju o onome što imaju i koji se raduju i onome što imaju drugi. Nekad nas zaslijepi tuga ili pokrije sjeta, ali kad malo vremena prođe vidimo opet kako je svijet ipak prelijepo mjesto, čak i u svojim skromnim kutcima! Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.